Yükleniyor . . .

MERKÜR YAY BURCUNDA (2019)

Merkür Nerede?

Yılın son ayında Merkür’ün de bize sürprizleri var. Peki bu sürprizler iyi mi kötü mü? Gelin beraber bakalım. Malum gökyüzünün trafiği kalabalık, gezegenler deyim yerindeyse teyakkuza geçti. Zaman 26 Aralık’ta gerçekleşecek Güneş tutulmasına doğru akarken Merkür’de 9 Aralık’tan 16 Ocak’a kadar Yay burcunda hareket edecek. Yani hem niteliği ateş olan hem de değişken olan Yay burcunda!

Merkür’ün Yay burcundaki konumu zararlı olarak nitelendirebilir. Çünkü Merkür, kendi doğasının tam zıttı olan bir burçta hareket etmeye başlayacağından kendi özelliklerini pek de yansıtamayacak. Tam aksine hepimiz önümüzdeki günlerde Merkür’ün karanlık tarafına tanıklık edeceğiz. Yay burcunda huysuzlaşacak Merkür; ikili ilişkilerdeki özellikle evliliklerde ve uzun dönemli birlikteliklerde iletişimi bozmak, peşin hükümlü ve önyargılı düşünceleri hayatımızın bir parçası haline getirmek adına etkilerde bulunacak.

Merkür Yay burcundayken nelere dikkat etmeliyiz;

Kendimizi ifade ediş şeklimize.

Bu dönemde kendinizi ifade edemezseniz şaşırmayın. Hatta Merkür gerilemesinin etkileri bitmemiş miydi diye kendinize sorabilirsiniz bile. Aceleci ve sabırsız tavırlar, konuşmalara yansırken karşımızdaki kişiyi de anlama konusunda bir o kadar acele edeceğiz. Haliyle yanlış anlaşılmalar da peşi sıra gelecek. Pot kırmak, kendimizi ifade ederken yanlış kelimeler kurmak, karşımızdakini dinlemeden lafını kesmek ve peşin hükümlü olmak üzgünüm ancak neredeyse moda olacak.

Gönül ağrılarına dikkat!

Açık açık söyleyeyim önümüzdeki günlerde sevgilinizle orta yolu bulmakta ve uzlaşmakta gerçekten bir hayli zorlanabilirsiniz. Tıpkı temmuz ve kasım aylarında yaşadığımız gibi. Hatta şu an 2019 yılının tamamı neredeyse böyle geçti diyebilirsiniz. Aslında bir yere kadar da haklısınız. Çünkü bu yıl gönülleri oldukça zorladı. Kaldı ki 2019 yılının aşkı, sevgiyi ifade eden Venüs’ün gerilemesi yoktu. Buna rağmen kırıp, dökücü günlerin etkisi altına girdik. Şimdi ise Merkür’ün ateş burcundaki etkisiyle herkes evliliği, ilişkisi adına kendi kurallarını koymak isteyecek. İki kişi arasındaki mesafe ise açıldıkça açılacak. ‘Ben bilirim.’, ‘Benim dediğim olacak.’, ‘En haklı benim.’ Söylemleri ise ardı ardına sıralanacak.

Kariyer ve maddiyat!

İlk önce kurumsal firmalarda çalışanlar için bir şeyler söylemek istiyorum. Eğer uluslararası bir firmada çalışıyorsanız aralık ayı içinde firmanız küçülmeye gidebilir ya da farklı bir kurumla ortaklık yapabilir. Kendi işinizi yapıyorsanız ve özellikle hizmet sektöründeyseniz ufak tefek aksilikler yaşayabilir, ödemelerinizle ilgili planlamalarınız istediğiniz gibi gitmeyebilir.  Çünkü Merkür huysuzlaştıkça, iletişim alt yapılı her konuda bir pürüz çıkarmayı hedefliyor. Bu yüzden bugünlerde yapılan anlaşmalar da çok kalıcı bir niteliğe sahip olmayabilir. Ayrıca eğer önümüzdeki günlerde bir iş görüşmesine mülakata çağırılırsanız, olabildiğince az ve öz konuşmalar yapmaya çalışın. Hatta yapacağınız konuşmayı önceden çalışın. Aksi takdirde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

MERKÜR YAY BURCUNDA IN:

Önemli olan benim isteklerim!

MERKÜR YAY BURCUNDA OUT:

Ortak nokta bulmamız önemli.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

02.12.2019

Günün Ruh Hali
Ay Akrep burcunda. Hafızamızı tazeleyebilir, sık sık geçmişe yolculuk yapabiliriz. Yalnızlar, artık kalplerini dolduracak bir aşk isteyebilirler.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...