Yükleniyor . . .

MARS KOÇ BURCUNDA (2019)

MARS KOÇ BURCUNDA (2019)

Ey Mars yeni yıla senin burç değiştirmenle girmek bize ne büyük azim, güç ve destek bilir misin?  Sanki Güneş buralarda artık farklı doğacak ve insanın yüreğine iz düşümü düşüyor. Ama biliyorum ki yağmurların, karların, soğuk ayazların arasında yalnız gönüllere kıvılcım atarken başımıza neler getireceksin.

Hadi gelin bakalım.

Eğer içinizde garip korkular, kuruntular varsa merak etmeyin 1 Ocak 2019 diyor ki yeni bir yıla büyük güçle, büyük bir enerjiyle, en önemlisi de Mars’ın kendisini en güçlü hissettiği alanda gireceğiz. Aşka, paraya, taht, düzen ve güç kavgasına hile kattırmayacak mücadele gezegeni Mars! Yeni yıl hediyesi gibi gökyüzü herkesi kendi yönettiği burçtan baktırırken Mars’ın Koç burcuna geçmesiyle güç, tutku, girişimcilik ruhu, yeniden yüreğimize yağacak. Bileğimize güç veren azmimizi destekleyen Mars, Koç burcunda özellikle çabalayanları mahcup etmeyecek. Öğrenmeyi sevenlere yeni adımlar attıracak. Bir bakmışsınız ki uzun zamandır ertelediğiniz iş, yüksek lisans ya da doktoranız Mars’ın ateş halinden aldığınız destekle bir çırpıda yoluna girmiş. Tabi bu Mars ise öfke ve ani çıkışlar da ondan sorulur demektir.  Çünkü Koç burcunun yönetici gezegeni zaten Mars. Peki Mars’ın kendi burcu olan Koç’a yeni yılın ilk gününde geçmesi bize bir mesaj mı? Öyle olduğundan hiç şüpheniz olmasın.

Liderlere, taşa toprağa hatta 6 Ocak’taki Güneş Tutulmasına da Mars’ın mesajı var!

Tabi mesajları yavaş yavaş hareket ederek, düşünerek, hesaplayarak hızlanırsak görürüz. Son 6 aydır hayatın curcunasına ben de düştüm diyenlerdenseniz mesajları okumanız çok zor.

Dinleyin, düşünün.

Dertleriniz hayatınızın tümünü oluşturmuyor, o da geçecek, bu da geçecek misali yazdım, çizdim, konuştum. Feyz aldığım gezegen yalnızca Mars’ın 1 0cak 2019’daki geçişinden değil, şubat ayında da Mars-Uranüs kavuşumu da beni düşündürüyor. Sözün özü hayatlarımızda, gönüllerimizde, dilimizde en önemlisi ise çevremizde patlamalara sebep olmasın. Olmaması da sizin elinizde. Biraz sakinleşmek, kalbi dinlemek, kaygıyı iki dirhem azaltmak gerek. Sebebi ise eli kolu dolu Mars’ın Koç burcundaki hareketiyle beraber 2019’a giriyoruz. Coşku veren, azim veren, susturmayan, süper güçleri olan Mars-Koç burcuna geçmekle kalmayacak Uranüs’le de kavuşacak. Ayrıca Güneş ve Ay tutulmalarında saf tutacak.

Mars’ın Zodyak burçlarının ilki olan Koç’a geçmesiyle yenilikler dönemi başlıyor.

Hepimizin içindeki girişimcilik ruhu ön plana çıkacak. Girişimciliğin sonuçları bu sefer kazandıran cinsten olacak. Özellikle son 7 yıldır bir şeylere başladım, olmadı diyorsanız bu sefer Mars-Uranüs’le son şansınızın boş olmadığını göreceksiniz.

Risk alacağız! Yerde, gökte, lafta, sözde, her yerde!  

  • Çocuklar gibi sabırsız, ergenler gibi huysuz olacağız.
  • Geceleri uyumayacak, gündüzleri susmayacağız. Çünkü Koç yönetici gezegeni Mars ile bizi harekete geçirecek.
  • Diyete başlayacak, krizleri daha büyük riskler alarak çözeceğiz.
  • Kursa, eğitime, eğitene, protokole daha fazla kafa yoracağız.

Mars bu savaş mı çıkaracak sorusunu cevaplayamaz ama Uranüs’le 84 yıl boyunca bir daha Koç burcunda bir araya gelmeyeceğini düşünürsek  Akdeniz ve Karadeniz’i ilgilendiren günlere de 2019 yılının ocak ve şubat aylarında tanıklık edebiliriz.  

Mars’ın Koç burcuna geçmesi aslında korkulacak değil sevilecek bir açı olarak görmenizi isterim. Hepimizi atom karınca yapacak günler elinin ucuyla iş yapanları da ifşa edecek.

13 Şubat’ta mücadele gezegeni Mars ve Uranüs’ün Koç burcunun son derecelerinde kavuşması bazı ülkelerde toplumsal olayları tetikleyecek. Yaptırımları yüzünden etnik bölünmelerin ateşini tekrar yakan Avrupa ülkelerinin sınavı bu aydan itibaren başlayacak. Belki de en korkulan olayların en karışık günlerde tekrar gündeme gelmesi hepimize farklı sorumluklar vermek istiyordur kim bilir.  Heybetli devrimlere imza atmış bir gezegen her 7 yılda bir burç değiştirirken hiçbir şeyin sıradan olmasını kimse beklemesin. Mars Uranüs’ün yanından geçerken son 7 yıldır olmazları görmemizi sağladı. Şimdi de mutlaka büyük ev ödevleri çıkarmamızı sağlayacak. Üstüne düşeni yapmayanların ağır bedeller ödediğini de bu döngüde göreceğiz.

Ey Ay! 2019’un ilk dakikalarında sen neredesin?

Ay, 2019’ un ilk dakikalarında Akrep burcunda olacak. Ay Akrep’te, Mars Koç’ta, Satürn Oğlak’ta kendi yönettiği burçta gökyüzünden yeryüzüne bakarken emin olun 2019 ayağını sürerek başlayacak. Gök kubbenin kerametinden sual olmaz deyip, yaşayarak anlayacağımız, hissedeceğimiz bir yıl olacak.   Bununla da bitmeyecek parçalı Güneş Tutulmasına ise sadece 5 gün kalmış olacak. Gökyüzünün ruhu ağır değil. Gökyüzünün derdi, derdi olanlara yeni kapılar açmak!

Mars, Koç burcunda hareket ederken hedefine kimleri alacak;

  • Türkiye’deki büyük tekstil markaları, tesisleri hatta üretim alanları
  • Bir ok ülkenin hava üssü
  • Ağır sanayi 
  • Petrol şirketleri
  • Stratejik limanlar
  • Teknik işler
  • Büyük server şirketleri
  • Sporcular, efor sarf eden futbolcular, basketbolcular

Astrolog Zeynep Turan

27.12.2018

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay Akrep burcunda. Hafızamızı tazeleyebilir, sık sık geçmişe yolculuk yapabiliriz. Yalnızlar, artık kalplerini dolduracak bir aşk isteyebilirler.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...