Yükleniyor . . .

2019 MARS BAŞAK BURCUNDA

2019 MARS BAŞAK BURCUNDA

Mars, toprağın değişkeninde seyre çıkıyor. 18 Ağustos’tan itibaren mücadeleyi yeri geldiğinde savaşı temsil eden gezegen Mars, çalışkan, disiplinli ve detaycı Başak burcuna geçiş yapıyor. Adil bir şekilde kendisini göstermek isteyen Mars, gelin görün ki bu sefer toprak burcunda hareket ediyor ve Güneş’in de desteğini alıyor.

Başak burcu deyince detaycılık ve eleştirel tavır kaçınılmaz değil mi? Bir de Mars’ın etkisi ile bu tavrımız zirveye ulaşacak. Aklı son derece hareketli bir burç olan Başak burcunda hareket edecek olan Mars, detaycı bir burcun ruhuna bürünmesi ile evlere şenlik konuların havada uçuşacağını işaret ediyor. 18 Ağustos’ta başlayacak bu seyir istesek de istemesek de kendisini fark ettirecek hem de 4 Ekim’e kadar.

Mars’ın Başak burcuna hareketi esnasında diğer gezegenler ile kuracağı iletişim;

  • Gizli saklı hiçbir şey bırakmayacak.
  • Arkadan iş çevirenler, kalbini aydınlatamayanlar ortaya çıkacak.
  • Kusurlarını başkalarına atanları konuşacağız.
  • Kimin için kendimizi gerçekten üzmemiz gerektiğini göreceğiz.
  • Çıkar ilişkisi olanlar birbirleriyle çatışmaya başlayacaklar.
  • Dedikodu yapanların söylemlerinin bedeli ağır olacak.

Söz konusu Mars olunca, mücadeleden söz etmemek olmaz. Nam-ı diğer mücadele gezegeni isteklerimiz konusunda gereken azmi verirken detaycılığı ile de biraz zorlayacak. Çünkü her şey mükemmel olsun isteyeceğiz. Yaşadığımız aşktan, para kazandığımız işe kadar en iyiyi arayacağız. İddialı konuşmalar ve hareketler herkesin etrafını saracak. Başarabileceklerimizden şüpheye düşmeyeceğiz. Önünüze çıkan engelleri bir sorun olarak değil, başarılması gereken bir hedef olarak görmeye başlayacağız.

Toprak Burçları

Aşk

Boğa, Başak ve Oğlak burçları bu süreçte çok daha güçlü olacaklar. Özellikle 1970-1984 yılları arasında doğduysanız ve bu burçlardan biriyseniz sizin için karar almak hiç zor olmayacak. Bir süredir kangren olmuş bir ilişkinin içindeyseniz ve ayrılık süreci size zor geliyorsa ani bir kararlar yollarınızı ayırabilirsiniz. Mutsuz bir evliliğin içindeyseniz, hayatınızı yeniden kurma cesaretini göstereceksiniz.

Kariyer

1984-1989 yılları arasında doğduysanız kendi işinizi kurmak isteyeceksiniz. Özellikle teknoloji ile ilgili bir alt yapı kurabilir, bir süredir aklınızın köşesinde bulunan iş için ilk adımlarınızı atabilirsiniz. Mars’ın cesaret veren gücü Boğa, Başak ve Oğlak burçlarını kendi işinin sahibi yapabilir.

Ateş Burçları

Aşk

Koç, Aslan ve Yay burçları bu süreç sizin için biraz zor olabilir. Özellikle geçmişte yaptığınız bir hatayı telafi etmeniz gerekebilir. Arkanızda kalp kırıklığı bıraktığınızı düşünüyorsunuz her şeyi toparlamak için harekete geçeceksiniz. Unutmayın ki hepimiz bugünler de karmamızdan geçiyoruz.

Kariyer

Ateş grubu burçları bu süreçte kariyer hayatlarında atılım yapabilirler. Kabul görmeyen fikirlerini geliştirebilir, terfi alabilirler. Özellikle yurtdışı bağlantılı bir işte çalışıyorsanız seyahatlerin yanı sıra yaşadığınız yeri de değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

Su Burçları

Aşk

Yengeç, Akrep ve Balık burçları için keyifli günler kapıda. Uzun zamandır birlikteliği olan çiftler evlilik kararı alabilir. Eğer bebek sahibi olmak isteyen bir su grubu burcuysanız beklediğiniz müjdeli haberi alabilirsiniz. Mars’ın toprak burcundaki seyrini siz besleyeceksiniz.

Kariyer

Kendi işini yapan Yengeç, Akrep ve Balık burçları bu süreçte dağılan ekonomilerini toparlayabilirler. Eğer sektörünüzü değiştirmek ya da alanınızı büyütmek istiyorsanız karşınıza beklenmedik fırsatlar çıkabilir. Şanslı olduğunuzu düşüneceğiniz bir süreçtesiniz.

Hava Burçları

Aşk

İkizler, Terazi ve Kova burçlarının nefes alacağı günler olacak. Aşk adına kırgın olan kalplerini toparlayacak ve yollarına devam edecekler. Eğer evliliği bitmiş ya da uzun süreli ilişkisinde yolları ayrılmış bir hava burcuysanız gideni beklemek yerine, önünüze bakacak gücü ve cesareti kazanacaksınız. Her şeyin muhasebesini yapma zamanı.

Kariyer

İş değişikliği yapmayı düşünen hava grubu burçları, geçmişe yönelik başvurularından bu sürçte yanıt alabilirler. Eğer sektör değişikliği yapmayı düşünüyorsanız ya da çalıştığınız yerde yönetici konumundaysanız iş alanınız değişebilir. Siz ki değişikliğe en çabuk alışan, kanıksayan burçlarsınız.

Astrolog Zeynep Turan

06.08.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...