Yükleniyor . . .

GÜNEŞ AKREP BURCUNDA (2019)

GÜNEŞ AKREP BURCUNDA (2019)

Karşımızda kalpleri çok yumuşak olmasına rağmen, fethedilmesi en zor burçlardan biri duruyor. Peki, bu zor burç, 1 ay boyunca bize ne gibi sürprizler hazırladı dersiniz? Tek kelimeyle; dönüşüm ve kararlar zamanı! Gündemin çok büyük değişimlere gebe olacağını düşünmek sizi şimdiden korkutabilir.

Öncelikle bireysel olarak hayatımızda, Akrep burcunun içe dönük enerjisini her haliyle hissedeceğiz. Bu da bize, iç dünyamızı daha fazla gözlemleme ve beklentilerimizi, ihtiyaçlarımızı belirleme konusunda yardımcı olacak. Hayatımızın “acaba”ları 22 Kasım’a kadar bizi terk ederken, yerini “işte istediğim bu!” dediğimiz tarzda düşünceler alıyor.

Netiz ve ne istediğimizi gerçekten de çok iyi biliyoruz. Tek sorun ise 20 Kasım’a kadar devam edecek Merkür Retro’su! Merkür’ün geri hareketi bizi biraz yavaşlatabilir, adım atmamızı geciktirebilir. Buna rağmen, iç dünyamızda güçlenmeye devam edeceğiz. Hangi konuda kendimizi eksik hissediyorsak, bu eksikliğin üzerine gitmenin tam zamanı… Korkularımız ise eskisi kadar bizi korkutmuyor. Onlarla yüzleşmek, kırıklarımızı onarmak, kısacası kendimize şifa olmak bu süreçte daha kolay...

Akrep, savaş gezegeni Mars tarafından yönetiliyor biliyorsunuz ki. Bu da bizi aşkın, tutkunun ve ihtirasın kollarına bırakıyor. Fakat kavgalar da bu süre içinde daha da artacak. Kimi zaman aşkın ve nefretin yolu aynı ilişkide kesişebilir.

Buraya kadar Akrep etkisinin olumlu özelliklerinden bahsettik hep, hadi gelin bir de madalyonun diğer yüzüne bakalım. Güçlüyüz ve daha da güçleneceğiz dedik ya hani, işte bu gücü doğru kullanmak önemli. Ne demişler; her şey kararında güzeldir.

Güneş Akrep’teyken gücümüzü başkalarını kontrol etmek için kullanabilir, despot tavırlar sergileyebiliriz. Özel hayatımız ise hiç olmadığı kadar “özel”; bir başkası tarafından müdahale edildiği anda, vay haline o kişinin! Hayatımıza karışan ve kurcalayan insanlara karşı kılıç kuşanıp, karşı atağa geçmekten ise hiç çekinmeyeceğiz.

Bu dönemde hiçbir şey yüzeysel kalmadığından, sırlar da patır patır ortaya dökülebilir. E, bu da doğal olarak bizi daha gergin ve daha savunmacı bir ruh haline sokacak. Daha sessiz ve içe dönük olacağımız için, iletişim kurmakta da zorlanabiliriz. Zaten bu 1 aylık süreç, iletişimde kalmak için değil; gözlemci olmak için bizi destekliyor. İnceledikçe inceleyeceğiz, baktıkça daha da derine ineceğiz; sonuç ise gerçekler! Tabiri caizse, saman altından su yürüterek gerçeğe ulaşmak çok kolay…

Akrep burcunun ilk on gününde doğanlar; psikolojik olarak çok güçlüdürler. Hayatın gerçekleriyle yüzleşmekten korkmazlar. Sorunları kolaylıkla kabul edip çözüm ararlar. Matematik zekâları gelişmiş olur.

Akrep burcunun ikinci on gününde doğalar; merhamet duyguları gelişmiş olur. İnsanî olgulara çok daha yakındırlar. Yumuşak kalpleri nedeniyle kolay kırılabilirler. Hırs duygusundan uzaktırlar.

Akrep burcunun üçüncü on gününde doğanlar; hisleri çok güçlüdür, sezgileriyle hareket ederler. Ruh halleri değişkendir, ani iniş çıkışlar yaşayabilirler. Hırslıdırlar, ödeşmeye önem verirler.

Astrolog Zeynep turan

17.10.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay Akrep burcunda. Hafızamızı tazeleyebilir, sık sık geçmişe yolculuk yapabiliriz. Yalnızlar, artık kalplerini dolduracak bir aşk isteyebilirler.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...