Yükleniyor . . .

VENÜS AKREP BURCUNDA (2018)

VENÜS AKREP BURCUNDA (2018)

Aşk ateşten bir çemberdir günlerinden geçiyoruz

Bugünden sonra gün doğmadan aşk doğuyor. Bunun sorumlusu kim diyecek olursanız Venüs derim. Nedir bu Venüs’ten çektiğimiz demeyin. Venüs zaten Akrep burcunda geri gitti ve elimize kalbimizi verdiler, hiç beklenmedik darbeler aldık. Şimdilerde ise yine bu yollardan geçmesi Allah’ın bir bildiği var dedirtecek türden. 2018 yılının son günlerinde baskın etkisini yine Akrep ruhundan alarak, Venüs tozu dumana katacak. Bu süreçte acıdan beslenenlerden uzak durun ki uykularınız da dualarınız da burnunuzdan gelmesin. Geçtiğimiz iki ay boyunca evlilikleri ve ilişkileri derinden sarsan Venüs akmayan göz yaşlarını akıtırken aslında aşkın düzeninin, ailenin ihanete gelmeyeceğini hepimize gösterdi.  Asıl amacı ise zarar vermek değil, taşların yerine oturmasını sağlamaktı. Şimdi ise Akrep burcunda düz seyrine devam ederken asıl zor olanın ayrılmak değil, vazgeçmek olduğunu bir kez daha hatırlatacak. Venüs’ün Akrep burcunda kendisini iyi hissetmediğini, etkilerini olumlu yansıtamadığını birçok kez kaleme almıştım. Bu defa farklı etkilerini de ortaya koyacak. Özellikle hedefine belirli yaş aralığında evli çiftleri alırken, evlilik kararı alanları da es geçmeyecek.  Seni severdim sözünü söyleyenlerden şüphe edeceğiz. Böyle sevgi olmaz olsun diyebiliriz.

Her şey kötü olacak diye düşünmeyin.

Venüs’ün amacı sorun çıkarmak, çiftlerin arasını bozmak, ilişkilere sekte vurmak değil. Aksine düzgün gitmeyen gönül bağlarını düzenlemek ister. Bu konuda da açıkçası kırıcı olmaktan çekinmez, çünkü Zodyak’ın en ihtiraslı ve sert burcunda hareket ediyor. Aşkı, sevgiyi temsil eden gezegenin bu kadar sert ve acımasız olacak olması, sevginin hesapla kitapla olmayacağını hepimize hatırlatacak.    Sevginin gerçekten de emek olduğunu bu soğuk günlerde kalbimizi estirmesinin en büyük sebebi aşkın yüz yıl geçse de hesapla tutulmayacağını anlatmak. Eğer sizin hayatınız bugünlerde siyah beyaz bir filmi anımsatıyorsa hiç üzülmeyin, ağlamayın, yüzünüz gülecek.  Ancak çevrenizde sırf maddi çıkarları için evli veya sevgili olanlar varsa işte onlara Venüs tuzaklar kuracak. Hem de 2019 yılının ilk günlerine kadar. Kısacası 2019 yılına nasıl girerseniz yeni yılda kaderinizi de öyle yazarsınız.  Venüs’ün Akrep burcundaki seyri gönül hesaplaşmalarında 2. Perdeyi aralayacak.

Venüs suyun en sabit burcundan geçerken bize neler yansıtabilir derseniz;

  • En iyi, en mükemmel ve kusursuz olduğumuzu düşüneceğiz. Bu sebeple sevdiğimiz insanlar bize hatalarımızı söylediğinde kabul etmeme eğilimi içinde olmamız sorunları da beraberinde getirecek.
  • İçimizdeki güçten asla şüphe etmeyeceğiz, bu sebeple de düşünmeden ani kararlar alabiliriz.
  • Yüksek duygular beraberinde yüksek olayları da getirecek. Eğer birisine söyleyeceğiniz bir çift lafınız varsa ifade ederken sert bir tavır sergileyebilirsiniz.
  • Bu döngüde benim eşim ya da benim sevgilim kıskanç değil demeyin, hatta bunu kendiniz için bile demeyin. Duygularımız çok kolay Akrep burcunun ruhuna bürünebilir.
  • Özellikle iş hayatımızda çok daha aktif olurken, kazanmaya da çok daha yakın olacağız.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay toprağın değişkeninde. Neden-sonuç ilişkisi kurmak isteyeceğimiz bir gün! Evde hummalı bir temizlik yapmak isteyeceğiz. Saman altından su yürütenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...