Yükleniyor . . .

MERKÜR BAŞAK BURCUNDA (2018)

MERKÜR BAŞAK BURCUNDA (2018)

Sonunda huzuru yakalıyoruz. Deyim yerindeyse gökyüzünün yerinde durmaz gezegeni Merkür, 6 Eylül itibari ile Başak burcunda hareket etmeye başlıyor. Yöneticisi olduğu bir burçta hareket ettiğini söylememe gerek yok sanırım. Yani kendisini çok iyi hissedecek ve bize de iletişim anlamında kendimizi iyi hissettirecek.

Gökyüzünün yorucu günlerini bu ay geride bırakırken, hedeflerimizi ön plana almak isteyeceğiz. Gökyüzünün, insanın aklını temsil eden tek gezegeni, meraklı olduğu ancak bir o kadar da rahat ettiği burçta yolculuk yaparken farklı fikirleri hayata geçirmemiz adına adeta bize bir şans verecek. Analitik yönümüz ön plana çıkarken, neden sonuç ilişkisini de çok daha iyi analiz edebileceğiz. Merkür’ün Başak burcundaki seyri boyunca ben bunu düşünmüştüm ya da şimdi aklımdan geçmişti gibi cümleler kurabilir, dejavu yaşadığımı dahi düşünebiliriz. Çünkü hislerimizin gücünün ortaya çıkacağı günler de yaşayacağız.

Hızlı hareket etmeye, hızlı düşünmeye hatta hızlı kararlar almaya hazır mısınız?

Başak burcunun pratikliğinin ve planlı yönünün, Merkür’ün gücü ile birleşmesi bizleri de aynı etki ile sarıp sarmalayacak. Uzun uzadıya düşünüp bir sonuca varmak yerine, hızlı kararlar alıp çok daha net adımlar atacağız. Bu durumun zararı olmayacak mı derseniz, tabi ki olacak. Ancak art niyetli, kötü düşünen insanlara… Kendi çıkarlarını herkesten üstün tutan, bencil davranan, bile bile hak yiyen herkes kendi çapında sınavlar verecek. Tabi anlayana…

Problemleri bir bir çözüyoruz.

Zihnimiz bu süreçte çok daha faal çalışırken sorunlarımızı da bir kenara atmak yerine çözmeyi tercih edeceğiz. Geçmişten gelen, ertelediğimiz, bizimle bir şekilde bağlantısı olan tüm sorunların üzerine gitmeyi tercih ederken odak noktamıza kendimizi koyacağız. İletişimde özgürlüğü ön plana çıkarmak için bu sürecin modası olacak. Birbirimizi anlamak için mücadele edeceğiz. Ancak bu noktada dikkat çekmek istediğim bir konu var, eğer çevrenizdeki kişiler sabit fikirliyse ve kendisini geliştirmek adına bir çabası yoksa bu durum onlar için geçerli olmayacak. Mümkünse bu tarz insanlardan uzak durmayı deneyin.

Peki, ilişkiler ne olacak?

Yazımın başında da dediğim gibi gökyüzü eleştirel ve titiz bir tavır takınacak. Bu süreçte idare eden mi yoksa idare edilen mi olacağınızı ise siz seçeceksiniz. Evlilikleri mercek altına alırken kim haklı kim haksız kavgasına tutuşanın kaybedeceğini bilmelisiniz. Özellikle geçmiş defterleri açmaktan çekinmeyenler ise ilk başta kazanmış gibi görünseler de geçmişi bugünlerine taşıdıkları için uzun vadede kaybeden olabilirler. Birlikteliklerde ise adeta akıl oyunları oynanacak. Amacının açık aramak mı yoksa birlikte olduğu kişiyi daha iyi tanımak mı olduğu anlaşılmayan konuşmaları bu aralar sık sık yaşayabilirsiniz. Yalnız kalplere cesaret verecek olan Merkür’ün Başak burcundaki seyri platonik aşkları hedefine alacak. Seviyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum diyenlerin sayısı daha da artarken, değişken burçların şansı biraz daha yüksek olacak.

Merkür Başak Burcunda In: Engelleri ortadan kaldırmak.

Merkür Başak Burcunda Out: Pes etmek.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

29.08.2018

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...