Yükleniyor . . .

KOÇ BURCUNDA DOLUNAY (2018)

KOÇ BURCUNDA DOLUNAY (2018)

Güneş hava burcunda hareket ederken gökyüzünde pırıl pırıl yansıyacak bir Dolunay karşılıyoruz. Bol bol fotoğraf karelerine sahne olacak görkemli görünüşü ile ateş burcunda Dolunay, bizleri nasıl etkileyecek? Hepimizi hızlı bir gökyüzü gündemine hazırladığını gözlemleyeceğiz. Bu Dolunay’ın içinde Uranüs başrolde değil. Koç burcunun ilk derecelerinde meydana geldiği için Uranüs’ten beslenmeyeceğini işaret ediyor. Sadece egosuna eşlik edeceğini belirtmek isterim. Yine neler neler konuşacağız? Kimleri gündeme taşıyacak? Dertlerin dermanını içe kapanışta mı bulacağız yoksa üstüne bir taş mı eklenecek? Bu Dolunay, yağmur yağmadan önce görünen bulutları bize hatırlatacak.

Ne zaman gerçekleşiyor?

25 Eylül’de Dolunay ateş burcu Koç’ta sabaha karşı meydana geliyor.

Kimler eşlik ediyor? Neler oluyor?

Öncü burçlarda Ay ve Güneş birbirine meydan okurken, hava elementinin baskınlığı, anın yükseleninin Başak burcu olması ve değişken burçların perde arkasında rol alması yine Türkiye’nin gündeminin bir anda yükseleceğini işaret ediyor.

  • Borsa,
  • Ağır silah sanayi,
  • Hava limanları,
  • Demir çelik fabrikaları,
  • Uluslararası projeler,
  • Sanayi,
  • Şeker üretimi,

Dolunay, büyük rüzgârların etkisi altında kalacak sektörleri yukarıda sıralıyor. Firma yaptırımları ve sendikalar, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ön plana çıkacağı bir gidişata işaret ediyor. Bu bağlamda alınan kararlar çok konuşulacak. Ekonominin açık bir kalp ameliyatından geçtiğini göreceğiz. Hava elementinin bolluğu ve Güneş’in aynı elementte seyir etmesi Ay düğümlerinin Dolunay’a karşıtlık yaptığını vurguluyor. Aynı zamanda iç meseleleri ve ilişkileri de irdeleyeceğini belirtiyor.

Güneş, Merkür ve Venüs’ün Türkiye’nin Natal haritasına göre diziliminin somut etkiler yaratacağının altını çiziyor. Geri dönülmesi zor günlerden geçtiğimizin, büyük değişimlerin içinde olduğumuzun işaretçisi olacak. Kişiler değil kurumların, algoritmalar, kuralların ve işleyişlerin değiştiğini işaret edecek. Bu Dolunay’la birlikte dönüşümün yaşamlarımıza nasıl nüfus ettiğini konuşup duracağız.

Mücadele gezegeni Mars, hava burcu Kova’da ekonomiyi hareketlendiriyor. 2018’in Ağustos başında meydana gelen konuların bir benzerini işaret edecek. Doların yükselmesi, ABD ile ilişkiler, ekonominin iniş çıkışları ve yeni paket önerileri vurgulayabilir. Aynı suda iki kere yıkanmaz dedirten kararlar gelebilir.

CHP’yi yakından ilgilendiren Dolunay, geçtiğimiz dönemlerde yaşanan iç hesaplaşmalarını hızlandırıyor. Fırtınalı bir gidişatı selamlayan gelişmeler parti içinde erken müdahaleleri ve çözümleri vurguluyor.

 

Heybetini yerleştiren Dolunay, başka neleri gündeme alıyor?

Türkiye’de yine tarikatların gündeme geleceğini vurguluyor. Aynı zamanda dünyada bazı ülkelerde benzer konuların konuşulduğunu göreceğiz. Sümen altı edilen bazı kişilerin ve gelişmelerin bir günde magazin haline gelmesini konuşabiliriz. 1996 sonbaharında Türkiye’de gerçekleşen önemli bir gelişmenin benzerini tetikleyeceğini de vurguluyor.

İlişkilere işaret eden gökyüzü…

Gökyüzünde bu esnada Büyük Kare açı meydana geliyor. Dolunay’ın oluşumunda var olan açının yalnızlara ve müzmin bekârlara güzel haberleri olacak. Sürprizlere açık olunması gerektiğinin altını çizecek. Dejavusu bol bu günler sizi yıllar öncesine götürebilir. Yeni tanıştığınız kişilerle tesadüfen başka yerlerde karşılaştığınızı düşünebilirsiniz. Rüyanızda gördüğünüz kişileri bazı olaylara bağlayabilirsiniz. Eski sevgiliniz ya da eşiniz ile olmadık mekânlarda karşılaşabilirsiniz.

Eylül ayı kolay kolay bitmeyecek.

Mars devrede. Neden mi? Mars, hava burcu Kova’ya geçti. Ve Yaz ortasında Mars Retro hareketindeydi. Şimdi yine bu buluşma yaşadıklarımızı bize tekrarlatıyor. Yaz günlerinde konuştuğumuz gündemleri yeniden masaya yatırıyoruz. Kişisel olarak hangi konuda gelişmeler yaşadıysanız bir dönüp bakın, yeniden aynı meseleleri dillendirirken bulacaksınız kendinizi. Bu yüzden eylül ayı her birimize uzun gelecek. Bitmeyen konular, uzayan konuşmalar sizlere bu günleri derinlemesine yaşatabilir.

Dikkat, yaz ayındaki gelişmeleri işaret ediyor!

Mars devrede, hava burcunun Kova etkisiyle bir arada olacak. Bu yaz yaşanan demiryolu kazasının bir benzerine vurgu yapabilir. Aynı zamanda heyelanlar ve demir, hava taşımacılığıyla ilgili de bazı problemli gelişmeleri işaret ediyor.

BURÇLARA ETKİSİ

KOÇ: Kariyerinizle ilgili keskin kararlar alacağınız günler kapıda! Özellikle işinizden memnun değilseniz, hele ki üzerinizde bir baskı ile çalıştığınızı düşünüyorsanız önünüze gelen fırsatı düşünmeden kabul edebilirsiniz. Fikirlerini uç noktada yaşayan, çelişkili konuşan ya da fazla bencil olduğunu düşündüğünüz arkadaşlarınızla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Üzerinizdeki ağırlığı biraz olsun atmak adına bolca alışveriş yapmak isteyebilirsiniz.

BOĞA: Ailenizle ilgili sorumluluklarınızın artacağı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aniden ortaya çıkacak borç yahut sağlık sorunları koşturmayla geçecek günlerin habercisi. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysanız, değer verdiğiniz kişi duygusal bir geçiş döneminde olabilir. Bu süreçte ona vereceğiniz destek ve anlayış aranızdaki bağı güçlendirecek. Kronik rahatsızlığınız varsa, rutin sağlık kontrollerinizi ihmal etmemenizde fayda var.

İKİZLER: Tüm sır perdeleri aralanıyor. Peş peşe duyacaklarınız ve şahit olacaklarınız sizi hayrete düşürecek. Gizli aşklar, üzeri kapatılmış gerçekler gün yüzüne çıkacak. Hayatta insanın başına gelmeyecek bir şey yokmuş, diyebilirsiniz. İş arayışındaysanız, sürpriz gelişmelere hazır olun. Belki de umudunuzu kaybettiğiniz anda alacağınız telefonla sil baştan başlayabilirsiniz. Yaşam alanınızda yapacağınız düzenlemeler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak.

YENGEÇ: Sosyal hayatınız canlanıyor! Katılacağınız davetleri reddetmemenizde fayda var. Bu davetlerde tanışacağınız kişilerle kalıcı dostluklar edinebilir yahut önemli işlere adım atabilirsiniz. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysanız, ummadığınız kişinin aşk itirafı karşısında ne söyleyeceğinizi şaşırabilirsiniz. Arkadaşlarınız ya da akrabalarınız arasında küs olan birileri varsa, ani barışmaları sizi oldukça mutlu edecek.

ASLAN: Hayallerine sıkı sıkı sarılan bir Aslan burcu olarak, son zamanlarda duygusal iniş çıkışlar yaşıyor olabilirsin. Bazı duyguları tekrar tekrar yaşamak seni bunaltmış olabilir. Artık silkelenmen gerektiğini hatırlatacak olaylara tanıklık edebilirsin. Kariyerine ve yeteneklerine odaklanmak sana güç katacak. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Aslan burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin.

BAŞAK: Finansal konular gündeminizde! Geçmişten kalan borçlar canınızı biraz sıksa da birikimlerinizi değerlendirebilirsiniz. Evliliğinde sorunları olan bir Başak burcuysanız, eşinizin yapıcı adımlarına karşılıksız kalmayacaksınız. Kariyerinizi etkileyecek bir sınava hazırlanıyorsanız, bugünlerde kendinizi fazlasıyla stresli hissedebilirsiniz. Kaygılarınızı yönetebilmenizde fayda var.

TERAZİ: İkili ilişkiler hayatınızınn merkezinde olacak! Geçmişte kırgınlık yaşadığınız, yollarınızı ayırdığınız arkadaşınız yeniden görüşmek isteyebilir. Ona bir şans vermekten geri kalmayacaksınız ancak duygularınızı da açıkça dile getireceksiniz. Çocuklarınız varsa, sorumlulukları konusunda onlarla ciddi konuşmalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Evinizle ilgili bazı değişiklikler yapabilir, kullanmadığınız eşyaları ihtiyacı olanlara verebilirsiniz.

AKREP: Hemcinslerinizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Özellikle kardeş ya da kuzenlerinizle ters düşeceğiniz konular gündeme gelebilir. Uzun zamandır elden çıkarmayı düşündüğünüz bir arabanız varsa, satışını yapabilirsiniz. İlişkisinde sorunları olan bir Akrep burcuysanız, ya tamam ya devam diyecek noktaya gelebilirsiniz.  Sanatla ilgileniyorsanız, yurtdışı ile ilgili gelişmeler yaşanabilir.

YAY: Haksızlığa gelemeyen tarafınızı susturmak istemeyeceksiniz. Rekabete dayalı bir çalışma ortamındaysanız, emeklerinizden faydalanmaya çalışanlara rest çekebilirsiniz. Yeni bir işe, anlaşmaya, imza atacaksanız sözleşmeyi dikkatlice okumanızda fayda var. İlişkiniz yoksa her an hoşlandığınız kişiye karşı duygularınızın boş olmadığını anlayabilirsiniz. Bu sıralar cesaret isteyen değişimlerle stilinizi yenileyebilirsiniz.

OĞLAK: Kariyerinizi alacağınız eğitimlerle bir adım ileriye taşımak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi açığa çıkarmak adına çeşitli kurslara yazılabilirsiniz. Kendi işinizi kurmayı düşünüyorsanız, birlikte hareket etmek isteyeceğiniz kişiyi dikkatli seçmenizde fayda var. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Oğlak burcuysanız, bir süre kendi kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Kaybettiğinizi düşündüğünüz eşyanızı elinizle koyduğunuz gibi bulabilirsiniz.

KOVA: Bugünlerde ailedeki miras konuları gündeme gelebilir. Para karşısında beklemediğiniz kişilerin, farklı karakterlere büründüklerini göreceksiniz. Evli ve çocukları olan bir Kova burcuysanız, çocukların eğitiminde yaşanacak sorun eşinizle fikir ayrılığı yaşamanıza neden olabilir. Sosyal anlamda çevrenizi genişleteceksiniz. Farklı şehirde yaşayan arkadaşınızın sürprizi duygusal anlar yaşamanıza neden olacak.

BALIK: Başarı odaklı günlerden geçiyorsunuz. Ancak hedeflerinize ulaşmak adına çevrenize karşı fazla hırslı davranabilirsiniz. İlişkisi olan bir Balık burcuysanız, sevgilinizin ailesi ile ilgili yaşadığı sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Evli bir Balık burcuysanız, eşinizin yapacağı sürpriz ayaklarınızı yerden kesecek. Çok yakın bir arkadaşınız maddi olarak zor durumda olabilir. Sizden isteyeceği yardımı geri çevirmemeniz, aranızdaki bağı güçlendirecek.

 

Zeynep Turan

20-08- 2018

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...