Yükleniyor . . .

YENİAY AKREP BURCUNDA (28 EKİM 2019)

YENİAY AKREP BURCUNDA (28 EKİM 2019)

Yeniay kalbimizde yaşanacak.

28 Ekim 2019 tarihinde sabah saatlerinde gerçekleşecek Yeniay biraz duygusal, biraz da şüpheleri tetikleyen bir Yeniay olacak.

Akrep burcundaki, Yeniay gökyüzünde yerini bulmadan etkisi hepimizi sarıp sarmalayacak. Çünkü Güneş ve Ay ülkemizin natal haritasını birebir etkisi altına alacak.   Bu durum kişisel haritalarımızda da efektif bir etki yaratacak. Eğer geleceğinizle ilgili büyük planlarınız varsa bugünlerde kafanız karışabilir ikileme düşebilirsiniz. Yeniay’ın eteklerinde Merkür yavaşlamaya başlarken, ekim ayının ilk günlerinde ne hissettiyseniz, neyi çözemediyseniz hepsi bir bir ortaya dökülecek. Cevapsız soru kalmazken, herkesin çok daha sert hamleler yapacağını işret ediyor yılın en cengâver Yeniay’ı!

Herkes kırmızı çizgisini çekecek.

Türkiye’nin burcuyla yakından ilişkili olan bu Yeniay, Akrep burcunda 4 derece pozisyon alırken, devrim gezegeni Uranüs 180’lik yapacak. Bitti mi, hayır bitmedi. 28 Ekim günü boyunca Güneş-Uranüs'ü karşıtlığı gerçekleşecek. Su Yeniay’ında devrim gezegeninin toprak niteliğinde sahneye çıkması ile herkes ilişkisinin sınırlarını bir kez daha çizmek isteyecek. Şüphe ile ne ülkenin ne evliliğin ne de ilişkinin yönetilmeyeceğine karar vereceğiz.  Bunun yanı sıra, savaş gezegeni Mars, öğreten gezegen Satürn ile 90’lık yapmaya devam edecek.

Emeksiz Yemek Olmaz

Bu dönence, inananın da inanmayanın da içinde farklı kapılar aralayacak. Herkesin hem kendi potansiyelini görmesi hem de kendini daha yakından tanımasını nasip edecek.  Yeniay, yağmurları, selleri, suya dair tüm problemleri tetiklerken, unutmayın arkasında Merkür gerilemesi var. Ve o da Akrep burcunda başlayacak. Bu da demektir ki su ile ilgili problemi olan evinizde bir bölüm varsa asla ihmal etmeyin.

Bu Yeniay, Olmazları Olduracak…

Devrim gezegeni ile ilişkili bu Yeniay, ilk önce doğduğumuz toprakları etkileyecek. Hepimizi çok yakından ilgilendiren bu günlerde gökyüzü kendini suya teslim edecek. Ay, Güneş, Venüs, Merkür, Akrep burcundan saf tutarken devrim gezegeni Uranüs, Ay’ın ve Güneş’in kavuştuğu noktaya açıkça meydan okuyacak.

Ne zaman gerçekleşecek?

28 Ekim 2019 Pazartesi günü Saat 05.39’dan sonra Ay ve Güneş’in Akrep burcunda hizalanması ile Yeniay başlayacak. Yeniay gercekleşirken anın yükselenini Terazi  yönetecek. Dolayısıyla konuşulacak konu yine ‘BİZ’ olacağız.

Yeniay fazı 22 Ekim’de aktif olmaya başlayacak.

Ay Aslan burcunda küçülen faza geçerken, Güneş’le kuracağı iletişim suları yükseltmeye başlayacak, tabi konuşmaları ve sürprizleri de…

Eğri Oturup, Doğru Konuşalım

1984 – 1995 yılları arasında doğan Plüton’u Akrep olanları, 1983- 1985 yılları arasında doğan Satürn’ü Akrep olanları fazlasıyla etkileyecek. Hangi konuda derseniz; ilişki, aşk, güvensizlik, kıskançlık, şüphe, akla gelmeyecek ama önümüze gelecek olayların başlangıcına girdiklerini hissedecekler.

2019 kaderi yeniden yazarken kardeşi kardeşle sınıyor.

2019’da yüreğinizi ara ara sıkıştıran anlamsız iniş çıkışların sebebi ortaya çıkacak. Farkındaysanız önünüzde arkanızda ya da gündemde konuşlan olaylarda kardeş sorunları yaşayanların sayısı artıyor.   Akrep dizilimine teslim olmuş günlerden geçerken, konuşmaz denilen kardeşler dile gelecek, kasım ayının da gündemi belli olacak.

Şüphe bazen gerçeğe götür.

Birisi arkanızdan bir iş çeviriyorsa ya da size verilmiş olan sözlerin tutulup tutulmayacağını merak ediyorsanız, bu yol ayrımları için yol gösterici olan Yeniay’da gerçekleri daha berrak göreceksiniz. İş yerinizdeki sıkıntıları çözecek, yöneticinizin sizin hakkınızdaki düşüncelerini öğreneceksiniz.  Bu Yeniay’ın en büyük dezavantajı ise herkes kurumsal hayattan bir şeklide çıkmak isteyecek.

Gelen Geçer, Konan Göçer.

Yeniay niyetlere ışık tutarken, planları deşifre edecek.  İyinin ne kadar iyi, kötünün ne kadar kötü olduğuna tanıklık edeceğiz. Mücadele eden bireylerin içsel çatışmalarını da göreceğiz. Gökyüzü hepimizi ayrıştırıyor.  Kırmızı çizgilerimizi ortaya çıkaracak, sabit burçtaki Yeniay’ın yüzeysel hiçbir şeyle ilgilenmediğini fark edeceğiz. Dostu düşmanı tanıyacağımız günlerden geçerken, niyeti kötü olup, arkadan iş çevirenlerin işleri bir şekilde ayyuka çıkarken, iyi insanların verdiği mücadelelere de tanıklık edeceğiz.

Gündeme gelecek konu başlıkları; Eski davalar, duruşmalar, mahkemeler temyize giden davalar, miras konuları, satılamayan gayri menkuller, nafaka davaları,   öğrenci bursları-teşvikleri-borçları, ödemeleri harçları, afları…

Gülün Dostu Dikendir

Türkiye özelinden bakarsak, yılın en önemli Yeniay’ından geçtiğimizi düşündürecek bir dizi olaya şahitlik edeceğiz. Yan yana gelmeyen siyasetçileri getirirken, dünya liderlerinin vereceği pozları konuşacak. Türkiye’nin kendi dost ve düşmanlarını ekim ayında tanıdığını düşünürsek, yanılıyor olabiliriz. Çünkü gökyüzü bize, daha tanıyacaklarımız olduğunu söylüyor.

29 Ekim 1923, 20 – 30 Ankara enlem boylamına göre açılan, ülkemiz natal haritasında Güneş burcunda( Akrep) etkili olacak olan Yeniay, meclisi ön plana getirecek. Yeni yasalar meclisin gündeminde olurken,  sınırlarımızda alınan stratejik alınan kararlarda sıkışmalar yaşanabileceğini işaret ediyor. Dünya ülkemizin sınırlarını konuşurken, mutabakatı bozacak olaylar da yaşayabiliriz diyor ülkemizin burcunda gerçekleşecek, Yeniay!

En önemlisi ise, partiler gündeme gelecek. Parti içi birtakım olaylara tanıklık edeceğiz.

Hak Dedikten Sonra, Akan Sular Durur.

Gündeme Gelecekler;

  • Futbol Dünyası
  • Türkiye’nin Önde Gelen Şirketlerinin Yöneticileri
  • Kitleleri Etkileyecek Birtakım Olaylar
  • Elçi ve Elçilikler
  • Siyasi Dedikodular
  • Turizm
  • Eğitim
  • Doktorlar

Bu Yeni Ay’da Konuşulacaklar;

  • 11 Eylül 1965 Doğumlu Mars’ı ve Neptün’ü Akrep, Beşşar Esad
  • 7 Ekim 1952 Doğumlu Venüs’ü Akrep, Vladimir Putin
  • 25 Ekim 1991 Venüs – Plüton kavuşumunda kurulmuş, Rusya Federasyonu
  • 4 Ekim 1958 Neptün – Jüpiter Akrep kavuşumunda kurulan Beşinci Fransa Cumhuriyeti
  • Merkür’ü, Mars’ı, Plüton’u Akrep olan, 18 Ekim 1991 tarihinde bağımsızlığını ilan eden, Azerbaycan Cumhuriyeti de hem kendi içsel sorunları olsun hem de komşuları ile olan sorunları olsun, bu dönemde kendisinden söz ettirecek.
  • 17 Kasım 1952 Doğumlu, Ayı ve Güneş’i Akrep olan ve Yeniay fazında doğan, 5. Güney Afrika Devlet Başkanı, Cyril Ramapho’yı da yakından ilgilendirecek.
  • 29 Ekim 1950 Doğumlu, Venüs’ü, Merkür’ü ve Güneş’i Akrep olan, Abdullah Gül, bu Yeniay’da gündeme gelebilir Açıklamalarıyla kamuoyunda dikkatleri üzerine çekecek.

Bu Yeni Ay’da Konuşulacak Akrep Ünlüleri,

  • Kıvanç Tatlıtuğ
  • Arzum Onan
  • Berrak Tüzünataç
  • Müjdat Gezen
  • Metin Akpınar
  • Teoman
  • Zerrin Özer
  • Yılmaz Erdoğan

Akrep burcu Yeniay’ı hangi burçlara yarayacak;

Akrep, Boğa, Aslan, Kova

Hangi burçları zorlayacak

İkizler, Yay, Başak, Balık

Yeniay inleri;

  • Teknolojiye dair alışveriş
  • Hacker programları
  • Arabalara veya telefonlara takip programları

Yeniay outlar;

  • İş yerinde ilişki yaşamak
  • Kötülük yapıp, zarar görmemek.

Astrolog Zeynep Turan

20.10.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...