Yükleniyor . . .

YAY ERKEĞİ AŞK HAYATINI HANGİ BURÇLA NASIL YAŞAR?

Bir Yay erkeğinin nasıl dikkatini çekersin? 

Yönetici gezegeni Jüpiter’dir… 

Elementi ateştir. Zodyak’ın dokuzuncu burcudur. 

Duyarlı, meraklı, entelektüel, neşeli yapısıyla öne çıkar. 

Yay burcu erkeği, özgürlüğüne düşkün olmasına rağmen, sevgilisine karşı çok kıskançtır ama bunu belli etmemeye özen gösterir. Aslında tahmin edilemiyecek kadar sevdiklerine karşı sahiplenicidir. Karşısındaki kişiye sevdiğini aniden söyleyebilir. Onu memnun etmek için elinden geleni yapar. Ancak fikir değiştirme konusunda oldukça esnek olan bir Yay erkeğini duygusal olarak anlamak zor olabilir.

Her konuda mutlaka söyleyecek sözü vardır. Karşısındakinin sorunlarına, hassasiyetle yaklaşır.

Hareketli yapısına rağmen, rahat tavırlarına şaşırabilirsin. Neşeli tavırları ile gülünç durumlara düşmekten hiç korkmazlar. Ciddi bir konuda bile onu gülerken bulabilirsiniz. Umursamamasından kaynaklı değildir. Sıkıntılı zamanlarınızda yanınızda bir Yay erkeği varsa, kendinizi gülerken bulursanız şaşırmayın. Pozitif ve  çevresine karşı yardımseverdir. Sözler vermekten çekinmez ama tutmakta zorlandıklarını da görürsünüz! 

Onu etkilemek istiyorsan: Öncelikle seni iyice tanımasına fırsat vermelisin. Özgürlüğüne hiç laf etmemelisin. Sevdiği yemekler, hangi kahveden hoşlanır, bunları biliyor olman, inanılmaz hoşuna gidecektir. Ama sınırlarını aşmamalısın çünkü bireysel olarak kendini rahat hissetmek isteyecektir. Birlikte spor yapmaktan keyif alabilir. Burada daha çok hoşuna giden, ne güzel ortak zevklerimiz var durumu olacaktır. 

Yay Burcu Erkeği İçin En Uygun Burçlar Ve En Uyumsuz Burçlar

Yay ve Aslan:  Kıvılcım çıkar bu aşktan!

Bu ilişki, harika ve tutkulu bir ilişki olacaktır. On üzerinden on veriyoruz! İkiniz de ten uyumuna ve haz alınan zamanlara önem veriyorsunuz. Bu an-lamda birbirinizi tamamlayacak ve ateşli bir ilişki yaşayacaksınız. Aslan insanı sizin gibi esnek değildir, değişikliklere bir türlü adapte olamaz. Başta fark etmediğiniz bu özelliği, sizi şaşırtacaktır.  Aslan hükmetmeyi sever, siz ise üzerinizde baskı kurulmasını ancak, aranızdaki tutku bunu görmezlikten gelmeni sağlar.

Yay ve Yay: Kendi ruhuna uygun bir partner seni mutlu edecektir.

Birlikte iken hayatınız eğitim, seyahat ve eğlenceli sporlarla dolu olacaktır. Farklı ülkeleri gezmek görmek isteğinizi besleyecektir. İkiniz de ateş elementi olduğunuz için sürekli yeni fikirler üretirsiniz ve macera duygunuz hiç geçmez. Beraberliğinizde eksik olan pratiklik ve duygusallık arayışına kimse girmeyeceği için, şartlarınız eşit olacaktır. Ve bundan Bir Yay burcu asla etkilenmez. Çünkü o partnerinde aradığı eğlence ve keyif almayı bulmuştur bile…

Yay ve Balık: Bu ikili mi? daha farklı olamazsınız!

Yay burcu ve Balık burcunun beraberliğinin kolay olmasını kimse beklemesin. Yine de ikiniz de değişken burçlar olduğunuz için esnek yapılarınızla aranızdaki problemleri halletmeye çalışırsınız. Aranızdaki en büyük fark, Balık burcunun aşırı hassas ve analizci oluşudur! Bu durum, Yay burcunu tedirgin eder. İri ve ifade dolu gözlerinden tüm duygularını okuyabilirsiniz. Balık insanı duygularını gizlemek istese bile bunda başarılı olamaz, çünkü yüz hatlarından hemen hemen her şeyi ele verebilir. Siz ise hayatı koşarcasına, dolu dolu yaşamayı seviyorsunuz!  

Mitolojide Yay burcu ve temel içgüdüsü...

Tanrılar Tanrısı Zeus bu burcun yöneticisi olarak bilinir. Zeus, her ne kadar uçarı ve çapkın bir tanrıysa da kızdırıldığında öfkesinden tüm alemler korkmuştur. Bu tipik bir Yay insanı karakteriyle özgürlükler ve güç noktasında bütünlük gösterir. Yay burcu, değişimi, farklı olanı deneyimlemek, ona yine farklı gelen şeylerin çekiciliğine katılmaktan kendini alıkoymaz. Bu yüzden duygusallıktan arınmış bir cinsel hayatı ve bakış açısı vardır. Ancak en iyi özelliği dürüst ve açık sözlü olmasıdır. Bu da kendisini olduğu gibi kabul eden insanlar için bir şanstır. Çünkü kendi gibi bağımsız ve ne istediğini bilen karşı cinse bağlılığı da uzun ömürlü olur.

Astrolog

Zeynep Turan

Yazının her hakkı saklıdır.

18.11.2015

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...