Yükleniyor . . .

VENÜS HAVA BURCUNDA (20 ARALIK 2019)

2019 VENÜS KOVA BURCUNDA

Yönümüzü değiştiriyoruz.

Aşkın timsali Venüs, 20 Aralık itibariyle 2020 yılına damga vuracak Kova burcuna geçiyor. 13 Ocak’a kadar da bu seyrine devam ediyor. Rasyonel, özgürlükçü, kural sevmeyen niteliklerin temsilci Kova burcunda sizce aşkın hali ne olur?

İyicil gezegen Venüs, hayatımızdaki değerleri, iyilikleri, aşkı, sevgiyi temsil ederken Kova burcunun ruhuna bürünecek. İsterseniz önce Kova burcunun özelliklerini bir hatırlayalım.

‘’Yeniliklerin öncüsü. Bağımsızlığına düşkün, yaratıcı, ileriye dönük bir ruhtur. Hemen her konuda teorik bir bilgiye sahiptir. İstekleri ve arzuları daima güçlüdür. Hayattan istediğini almayı bilir. Ancak arzunun dar ve uzun yolu çoğunlukla hüsran ve bunalımlarla son bulabilir. Davranışları değişken, zaman zaman da tutarsız olabilir. İyice düşündükten sonra eyleme geçer. İnandığı zaman varını yoğunu ortaya koyar.’’

Aşkı algılayışımız, sevgiye verdiğimiz özen Kova burcunun hakimiyetine girerken ya çok seveceğiz ya da hiç sevmeyeceğiz.

Aşk kalıplarını kırıyor.

Geleneksel, klişe kadın- erkek ilişki dinamiklerinden uzaklaşıp, kısıtlamadan ya da kısıtlanmadan da sadık olunabileceğini göreceğiz.  Venüs Kova burcunda hareket ederken, “acaba beni seviyor mu?” değil “acaba bana ve hayatıma gerçekten saygı gösteriyor mu?” sorusu ön plana çıkar. Karşılık sevgiden çok saygı, birbirine adil davranma, anlayış gibi kavramlar iki tarafı birbirine yakınlaştırır. Arkadaşlıktan yeni aşklar doğar. Birbirine âşık olanlar ise arkadaş olmayı da öğrenmeye başlarlar. İlişkiler bir güç savaşı olmaktan çıkar. Karşılıklı saygı ve anlayış bu süreçte kopma noktasına gelen pek çok ilişkiyi de toparlar. Özellikle 2019 yılının son aylarında başlayan bir ilişkiniz varsa ve bir türlü sorunlardan kurtulamadıysanız asıl sorunun ne olduğunu çok iyi anlayacağınız günler yaşayacaksınız. Biz birbirimizi çok seviyoruz ancak bir türlü anlaşamıyoruz diyenler size de söyleyeceklerim var. Hangi konularda anlaşamadığınıza lütfen çok dikkat edin. Sorun hayatınıza müdahale edilmesi mi yoksa sizin birlikte olduğunuz kişinin hayatına karşı aşırı müdahaleci olmanız mı? Evliliğinize, birlikteliğinize dair şüpheleriniz varsa açık açık dile gelme vakti demektir. Venüs’ün Kova burcundaki seyrinde dedektiflik yapmaya gerçekten de gerek yok. Çünkü her şey ortaya çıkmaya hazırdır zaten.

Para da gündemimizde!

Hava burcu Kova’nın yörüngesinde hareket eden Venüs maddi konuları da gündeme getirecek. İlişkilerde manevi olduğu kadar maddi destek de önümüzdeki günlerde ön plana çıkıyor. Sevdiğiniz kişiyle birlikte ortak bir borca girebilir ya da birlikte mülk sahibi olmak adına adım atabilirsiniz. Özellikle evli çiftler, banka kredisi, tapu, miras gibi konularda aktif bir gündeme sahip olabilir. Maddi anlamda zorlanıyorsanız, sevdiğiniz kişi ya da yakın bir dostunuz size önemli bir destekte bulunabilir. Ayrıca sevdiğiniz kişinin gelirinde ya da maddi durumunda değişiklik yaşanabilir.

Venüs’ten burçlara mesaj;

KOÇ: Sosyalliğin artıyor.

BOĞA: Dikkat çekici olacaksın.

İKİZLER: Yorgunluğunu üzerinden atacaksın.

YENGEÇ: Birikim yapmaya başlayacaksın.

ASLAN: Aşkını doyasıya yaşayacaksın.

BAŞAK: Alışverişi abartacaksın.

TERAZİ: Sevdiklerinle bolca zaman geçireceksin.

AKREP: Yeni insanlarla tanışacaksın.

YAY: Sosyal çevren genişliyor.

OĞLAK: Yatırımlara yöneleceksin.

KOVA:  Kendinle ilgili yapacağın değişiklilerde tereddüt etme.

BALIK: Maddi konularda yüzün gülüyor.

Astrolog Zeynep Turan

16.12.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...