Yükleniyor . . .

VENÜS BALIK BURCUNA GEÇİŞ YAPIYOR!

KALBİNİZE TAKTIĞINIZ ZİNCİRLERİ SÖKÜP ATIN!

VENÜS BALIK BURCUNA GEÇİŞ YAPIYOR!

Ajandanıza not alın; tarih 12 Mart. Çünkü bugün bahar yüreğimize geliyor. İki Tutulma arasındayız ve hepimizin kafası çok karışık bugünlerde... Bazı zamanlar olur, ne yapsanız da sizin müdahaleniz ya da beklentileriniz çok etkisiz kalır ya. İşte tam böyle günlerdeyiz.  Gökyüzü kafasına koyduğu yapmaya, hayatlarımızı dönüştürmeye kararlı. Madem öyle siz de Venüs’ün Balık burcuna geçişini değerlendirin; biraz akışına bırakın.

Akışına bırakın derken; kılı kırk yarmayın demek istiyorum. Ama bunu var olan meseleler için söylüyorum. Yani aslında çok emin olduğunuz bir konuyu yeniden irdelemeyin.  Neyi irdeleyin; size sürekli vaatlerde bulunup sözünü tutmayan insanlara bir göz atın mesela. Duyarlı davranıyormuş gibi yapıp, yine çıkarlarını gözetenlere... Bu sefer onları bir sorgulayın bakalım.

Ben sana küsüm aslında haberin yok!

Tam bir Venüs-Balık cümlesi. Aşk prensesi Venüs Balık’ta bizi kıran insanlara ver yansın edeceğimizi ama yine de o yufka yürekli tarafımızla da yüzleşmemizi sağlayacak. Affedeceğiz, anlayacağız, empati kuracağız... “Çok özlüyorum ama gurur yaptım, aramayacağım” diyenleri de çok duyacağız. Ama eğer o aranmayan kişi sizseniz arayın. Çünkü size kırgın insanları bir kaç tatlı sözle kolaylıkla ikna edebileceksiniz bu döngüde. Eski sevgilinize dönmeniz için Balık burcunda Venüs size kocaman bir evet verecek ama iki Tutulma arasında olduğumuzu da unutmayın derim!

NOSTALJİK PARÇALAR NİYE BENİ DAHA ÇOK ÇEKİYOR?

Çeker. Çünkü Güneş Tutulmasından da destek alan bir balık burcundan bahsediyoruz. Herkes özlem duyduğu, tarzını beğendiği bir dönemin tarzına hatta müziklerine, filmlerine yeniden ilgi duyabilir. Retro eşyalar satan mağazalar bu dönem çok kar edecek diyebilirim.

Tabi bunları yaşam alanımıza da yansıyacak. Önümüzdeki günlerde baharın o cıvıl cıvıl ruhunu yansıtan sarı, turuncu, yeşil renklerini dekorasyonunuzda tercih edebilirsiniz. Unutmayın, bu ay gökyüzünün rotası değişkenlerde! Yani “sıkıldım artık” dediğiniz her şey yenilenmeye mutlaka gidecektir tarafınızdan.  Siz de hayal gücünüzü ve estetik anlayışınızı yansıtabileceğiniz bir dekorasyona gidebilirsiniz. Canlı renkleri huzur verici eşyalarla ve objelerle kombin eder, yaşam alanınızın dengeli bir bütünlük arz etmesini sağlayabilirsiniz.

İnci çiçeği ya da zambak evinize ayrı bir görsellik kazandırırken, limon çiçeği ya da kiraz çiçeği kokuları istediğiniz huzuru ve enerjiyi evinize kazandırmanız anlamında doğru bir tercih olabilir.

Evinizde sizi ne mutlu eder?

  • Önümüzdeki günlerde deniz ve gemi temalı objeler, aksesuarlar, açık mavi bir kitaplık, beyaz, mavi ve kırmızı renklerin hakim olduğu mobilyalar satın alabilirsiniz.
  • Bahçe düzenlemesi, hatta bahçenizin büyüklüğüne uygun bir yüzme havuzu yaptırabilirsiniz.
  • Şık ve modern bir şömine yaptırabilirsiniz.

BESLENMEYE VE UYKU PROBLEMİNE DİKKAT!

Evet özellikle önümüzdeki günlerde uyku probleminin yol açtığı sağlık sorunları daha çok gündeme gelebilir. Unutmayın, Balık burcu Neptün tarafından yönetiliyor. Ve şu an Neptün Balık burcunda konumlanmış durumda. Ve Neptün’ün günlük yaşamımızda temsil ettiği konulardan biri uykudur. Bu yüzden uyku düzeninize dikkat etmeniz bu dönemde olası rahatsızlıklarında önüne geçmenize yol açabilir. Özellikle diabet, yüksek tansiyon ve kalp rahatsızlıkları olanların bu dönemde yatış ve uyanma dengesine daha çok dikkat etmesi gerekiyor. Yatağa erken girmekte zorlanıyorum diyenlere ise tavsiyem yatmadan önce mutlaka süt ürünleri tüketmeniz yönünde. Ve ayrıca şu başımızın belası telefon ve tablet kullanımı mutlaka bir saat öncesinden kesin. Yatağa asla telefonla girmeyin.

Bu dönemde vücudunuzda yüksek proteinli deniz ürünleri çok iyi gelebilir. Su grubu burcu Balık, deniz temalı ne varsa günlük yaşamımıza sokmayı planlıyor. Omega-3 içeren vitaminler, besinler bu dönemde beslenme listenizde ilk sıralarda olsun. Sofranızda ufak bir değişiklik yapın. Deniz tuzunun yemeklerinize kattığı aromayı mutlaka deneyin.

ASTROLOG ZEYNEP TURAN

YAZININ HER HAKKI SAKLIDIR

11.03.2016

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...