Yükleniyor . . .

OĞLAK KADINI, AŞK HAYATINI HANGİ BURÇLA NASIL YAŞAR?

Bir Oğlak kadınının nasıl dikkatini çekersin!

Yönetici gezegeni Satürn’dür… 

Elementi topraktır. Zodyak’ın onuncu burcudur.

Kontrolcü, güven, başarı hırs ve disiplinden beslenen bu öncü burcun kadını, elbette Oğlak’tan başkası olamaz. Kariyer ve başarı onun için vazgeçilmez bir koşuldur. Farklı yetenekleri vardır ve bunu doğru alanlarda kullanmayı çok iyi becerir. Mesafeli ve soğuk tavırları ilginç bir şekilde karşı tarafın dikkatini çeker. Bu hali ile alımlı görünür ve her zaman şık tarzıyla dikkat çekicidir. Bir Oğlak kadınını kandırmak nerede ise imkânsızdır. Onun karşısında dürüst, açık olmak gerekir. Karşısına çıkıp ben Tarkan’ın yakın arkadaşıyım derseniz, gerçekten bunu ispatlamanız gerekir! Şık mekânlar, yüksek mevkide sosyal ortamlar, kariyer odaklı bir sosyal çevrede olmayı tercih edebilir.

Oğlak kadını güvenilir bir kişilik ve Aşkına sadık bir dost gibidir!

Aldığı kararların arkadasın da durur, özenlidir ve sabırlı davranır. Her şeyin düzenli olmasını ister. Kalbini çalmak kolay olmasa da sevdiklerine karşı merhamet duygusu yüksektir. Sevdiği ve güvendiği kişiyi hayatından kolay kolay çıkartmaz.

Onu etkilemek istiyorsan; Romantik, duygulara önem veren erkeklerden etkilenirler. Ayrıca, kaçmayan davranışları olan, mahremiyete önem veren, disiplinli, sevmeyi ve sevilmeyi arayan erkeklerden hoşlanır. Eş olarak seçeceği kişi de bu özelliklere sahip olmalıdır. İçlerindeki volkanı biraz olsun alevlendirecek bir erkek ararlar. Bakımsız erkeklerden asla hoşlanmaz. Bakımlı olman ve kendine özen gösteren erkekler ilgilerini çeker.

Oğlak Burcu Kadını İçin En Uygun Burçlar Ve En Uyumsuz Burçlar

Oğlak ve Boğa: Bir Boğa’ya âşık olduysan, gerçek aşkı buldun!

Her açıdan uyuşuyorsunuz. Güvenilir, pratik ve azimli Boğa’da aradığın her şeyi bulacaksın. Evine bağlı ve sadık Boğa ile hayatınız çok eğlenceli olacaktır.

Cinsellikte de aynı frekanstasınız, her zaman yavaş ve düşünceli…

Özel zevklerinizde de buluşuyorsunuz!

Birlikte gideceğiniz tarihi mekânlar­daki gezilerden, müze yolculuklarından çok hoşlanacaksınız. Evinizde sahip olabileceğiniz bahçede geçireceğiniz vakit, emin ol ikinizi de çok mutlu edecek.

Hayattan beklentileriniz hep paralel…

Dışarıda şık bir mekânda yiyebileceğiniz bir akşam yemeği, tam size göre. Çünkü ikiniz de lüksten ve kaliteli yaşamaktan haz alıyorsunuz.

İkiniz için ideal çift diyebiliriz!

Kıymetini bilmelisin!

Oğlak ve Başak: Kusursuz bir çift olabilirsiniz!

İkiniz de hayatınızın her evresinde çalışmak ve yine çalışmak istiyorsunuz. Birbirinizi iyi anlıyorsunuz! Cinsel hayatınızda karşılıklı beklentilerinizi iyi biliyorsunuz. İletişiminiz güçlü olduğu için nasıl zevk alacağınızı ve vereceğinizi tahmin edebiliyorsunuz. Beraberliğinizin gücü, geleceğe aynı bakış açısıyla bakmanızdan kaynaklı... Güvenli bir ilişki seninle olacak, Başak’la olan beraberliğin garanti altında demektir.

Oğlak ve Koç: İşin zor diyelim!

Çok farklısınız ama tabii ki her şey mümkün. Sen, büyük şirketlerde başarılı olabilecek gelenekçi bir yapıya sahipsin. Koç ise başkasının emri altında çalışmaktan hiç hoşlanmaz. Koç yeniliklerle kendini ispatlamaya çalışırken, sen toplum tarafından onaylanmayı beklersin. Koç’un heyecanlı ve hareketli yaşam tarzı, seni endişelendirebilir zaman zaman. Koç’la aşk değil, iş ortaklığı yapmalısınız. İkiniz de başarmaya odaklı olduğunuz için orta noktada buluşmakta çok zorlanmazsınız.

Astrolog

Zeynep Turan

Yazının her hakkı saklıdır.

19.11.2015

Günün Ruh Hali
Ay, 12.37’de Oğlak burcuna geçiyor. “Kurallar düzeni belirler” mottosuyla hareket edeceğiz. Alacak-verecek davaları gündeme gelirken, bencil tavırlar ön plana çıkacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...