Yükleniyor . . .

NORMAL HAYATA NE ZAMAN DÖNECEĞİZ?

NORMAL HAYATA NE ZAMAN DÖNECEĞİZ?

2020 Şifreleri ile Beraber Geldi!

2020 Yılı insanlığın Daha Önce Hiç Tanışmadığı Amansız Bir Virüs ile Karşı Karşıya…

Astrolojiye göre yılın ilk tutulmasıyla resmiyet kazanan Covid-19 virüsü yaşanacak tutulmalar ile 2020 yılının sonuna kadar konuşulacağını işaret ediyor. Ayrıca virüsün yılın ikinci yarısında mutasyon geçireceğini de belirtelim.

Dünya Düzeni Değişiyor

Ne kadar normal yaşantımıza dönmek istesek de ve ilk etapta dönmüş olsa da yeni dünya düzeninde ekonomik, ekolojik ve sağlık gibi birçok konuda değişiklik olacak. Şu an için bunun net tarihini vermek mümkün değil. Ancak hiçbir ülke elleri kolları bağlı beklemiyor artık. Bütün büyük ülkeler salgın sonrası çalışmalarının planlarını yapıyor. Bunun en büyük sebebi verilen ticari açıkların bir an evvel kapatılması ve vatandaşa minimum bir şekilde yansıması.

Normal Yaşama Geçişte Aceleci Olmamak Gerekli

Bazı Avrupa ülkelerinde alınan önlemler sonrasında vakalarda gözle görülür bir düşüş gerçekleşti. Bu durum o ülkelerin yaptırımlarını bir nebze gevşetebilir. Yine birçok ülkede seferberlikler devam ediyor. Sosyal mesafe kuralı ve maske kullanımı salgından sonra da devam edeceğe ve hayatımızın bir parçası haline geleceğe benziyor. Dünyadaki bütün sağlık çalışanları ve yönetimler vatandaşlara salgının belirtileri azalsa bile hemen normal hayata geçme çabası vermemesini ve acele etmemeleri konusunda uyarıda bulunacaklar.

Astrolojiye Göre Covid-19 Virüsü Mart 2020’de Türkiye’de Resmiyet Kazanacaktı

Virüsün 21 Nisan’a kadar yayılması zaten bekleniyordu. 12 Nisan’da başlayan sokağa çıkma yasakları, Türkiye’nin natal haritasına göre 21 Mayıs’ta son bulabilir. Ay Burcu Balık Olan İstanbul’da ise farklı uygulamalar 21 Mayıs tarihinden sonra gündeme gelebilir. Bilim Kurulu’na göre de hastalık Mayıs’ın ortasından itibaren gözle görülür bir düşüşe geçebilir.

Astrolojiye Göre Türkiye, Covid-19’da Peak Seviyeyi Ne Zaman Yaşayacak?

Hastalığın peak yapma dönemi 23 Nisan’da Boğa burcundan sonra gerçekleşecek Yeniay ile birlikte karşımıza çıkacak. Eğer söz konusu ise 20 Mayıs’a kadar da çıkabilir. Kısacası 20 Mayıs’a kadar peak dönemini gözlemleyebiliriz.

Okullar ne zaman açılacak?

2 Mayıs 1920 kuruluşlu Millî Eğitim Bakanlığı 13 Mayıs tarihinde duyuru yapabilir. 21 Mayıs tarihinden sonra yeni yaptırımlar ve düzenlemeler gündeme gelebilir. Venüs Retrosu’na göre 2020’nin Ekim ayına kadar birçok okul köklü yapısal değişikliklere de gidebilir.

Yazın okula gidilecek mi?

  • Millî Eğitim Bakanlığı’nın kuruluş tarihinin ve 2020’nin gezegen hareketlerini karşılaştırdığımızda yaz tatili bu sene kısıtlı geçecek.
  • Ayrıca bu durum yapılamayan dersler için telafi çalışmaları bütün hızıyla devam edeceğini işaret edebilir.

Özel okulların durumu?

2020 şifreleri çözerken özel okullardaki eğitim sistemlerine dokunmadan geçmeyecek. Her ne kadar dünyadaki birçok eğitim sistemi sancılı bir dönemden geçse de salgın durumu özel okulların kaderini değiştirecek. Türkiye’de 1928 yılında açılan ilk özel okulun haritasından yola çıkacak olursak, özel okullar maddi ve manevi bir dönüşümden geçebilirler. Bunu Ekim ayında daha net hissedebilirler.

Askerlerin terhisi ertelendi mi? Askerler Ne Zaman Terhis Olacak?

12 Mart 1952 doğumlu, burcu Balık ve Uranüs’ü Yengeç olan Hulusi Akar, Kasım’da askere gelen birliklerin askerliklerinin 1 ay uzatılacağını dile getirdikten sonra 2019 Kasım ve Aralık ayında silah altına alınan erlerin askerlik süresi 1 ay daha uzadı.

Gezegenlerin dizilimine göre Venüs Gerilemesi 13 Mayıs ‘ta başlayacak ve Türkiye’nin ay burcu üzerinde olacak. Bu da demektir ki, Mayıs’ın 13’ünden sonra askerler de yavaş yavaş teskerelerini alabilecekler.

Siyasi Etkiler

  • 1920’de Mars geri giderken kurulan Meclisimizin aldığı kararları Eylül ayında daha net bir şekilde okuyabiliriz.
  • Türkiye İran ilişkileri yılın ikinci yarısında bolca gündeme gelirken, 1979 yılında Satürn Başak döngüsünde rejim değiştiren İran. Yönetim konusunda kendi tarihinde ilkleri yaşayabilir. İran’ın haritasına göre söylemem gerekir ki; İran kesinlikle rejim değiştirebilir.
  • Mayıs ayından itibaren yeni göçmen yasaları ile karşılaşabiliriz. Ülke dışına giriş ve çıkışlarda farklı siyasi düzenlemeler söz konusu…
  • Bu süreçlerde Akdeniz oldukça konuşulabilir.

2020’nin Sürprizleri

  • İstanbul oldukça konuşulabilir. İstanbul’un altındaki tarihi ve üstündeki düzenlemeleri 2020’nin en çok konuşulan konuları arasına girebilir.
  • Ekonomik anlamda değişik süreçlerden geçtik ve geçmeye devam edeceğiz bu sebeple sendikalar ve sendikalaşmalar gündeme gelebilir.
  • Haziran 2020’den itibaren yeni sendika modelleri ve yapılanmaları ile karşılaşabiliriz.
  • 2020’nin ikinci yarısında tarım konusu daha yüksek sesle konuşulabilir.
  • 2020’nin Temmuz ayıyla beraber yer altı zenginliklerimiz gün yüzüne çıkabilir.

İş yerlerine gidiş ne zaman başlayacak? çalışanlar ne kadar süre evden çalışacak?

  • Güneş, 20 Mayıs’ta İkizler burcuna geçişiyle kademeli olarak işlere geri döneceğine vurgu yapıyor. 20 Mayıs’tan 21 Haziran’ kadar birçok işyeri ve özellikle esnaf işlerini yoluna koyabilir. Türkiye ise bu tarihler arasında birçok sektörde işleri yoluna koyabilecek.
  • Bazı şirketler kendi içlerinde yeni yapılanmalara girebilirler.
  • 5 Haziran - 5 Temmuz arası 3 tutulma yaşanacaktı. Bu arka arkaya yaşanan tutulmalar dünyada ve akabinde Türkiye de global bir krizin, hangi boyutta olduğunu toplumlara projekte edecek.

Virüste 2. Dalga gelecek mi?

Astrolojiye göre Covid-19’un başlangıcından bu yana ele alırsak; Virüsün ikinci dalgası Ağustos ve Kasım ayında kendini gösterebilir. Bunu da ‘2020 Şifreler Çözülüyor’ kitabımda daha önce belirtmiştim. Kitabımda, Kasım ayı temasında Dünyayı yılın başından bu yana sarıp sarmalayan bu virüsün, insanlara karşı yan etkilerini göreceğimizi de kaleme almıştım. Virüsün yan etkileri kitabımın 461. Sayfasında okuyabilirsiniz.

Futbol camiasında neler olacak?

Türk futbolu 2019’dan bu yana zaten enteresan zamanlardan geçiyordu. Bunu da geçen yılki ‘Kader Yeniden Yazılıyor’ kitabımda kaleme almıştım. 2020’de ki bu salgının hemen ardından bütün dünyada duran futbol organizasyonları Türk futbol tarihine ilkleri yaşatacak!

  • Gerek kulüpler gerek kulüplerin bankalar ile olan ilişkileri bazı kulüp başkanlarını istifaya götürebilir.
  • 2020 yılının ikinci yarısında gerçekleşecek yılın en hararetli Retroları, tüm dünyada olduğu gibi kulüplerle beraber futbolcuların da kemer sıkma politikasına geçeceklerini işaret ediyor.
  • 15 Haziran 1954’te kurulan İkizler Burcu UEFA’nın da ciddi sorunları olabilir.

5 Nisan 1950 doğumlu burcu Koç ve Uranüs’ü Yengeç TFF başkanı Nihat Özdemir’in haritası kendisinin 2020’nin Eylül ve Ekim aylarında oldukça zorlu zamanlardan geçeceğini işaret ediyor.

Ligler Ne Zaman Bitecek?

Arapsaçına dönen Ligi bitirme tarihi ise birçok kez kararlaştırılıp vazgeçilebilir. Eğer Temmuz ayında bitirilmek istense bile sonuçlardan herkes memnun olmayabilir. Zaten UEFA’nın 23 Nisan tarihinde ve Yeniay’da yapacağı toplantıda herkesi memnun edemeyeceği gibi birçok eleştiriye maruz kalabilir. Futbol da sıkışacak!

Sektörlere Etkisi Ne Olacak?

İlaç sektörü ve teknolojinin kaderi 2020 ‘deki Satürn Kova döngüsüyle baştan aşağıya yeniden yazılabilir.

İnşaat sektörü tıkanabilir. Bunun sebebi müteahhitlerin Türkiye dışında gelişen ülkelere kayması ve yatırımlarını buralara yapması olacak. Bu yatırımlar da 2020’nin Temmuz ve Kasım aylarında gündeme gelebilir.

E-ticaret ve sosyal medya ne kadar yükselişte olsa da bu alanlarda yeni yaptırımlar gelebilir. Eğlence sektörü Sanatsal faaliyetler 2021’in Ocak ayından itibaren dünyada can bulacak.

Yazın Tatile Gidilecek mi?

Avrupa komisyonu yaz tatili için plan yapılamamasını istiyor. Virüs vakaları düşüş gösterse bile virüsün ikinci bir dalga getireceği korkusu tatil planlarını birçok kişiye erteletebilir. Yurtdışı turizmimiz ise 2020 Ağustos ayından itibaren hareketlenebilir.

Düğün ve Eğlence Sektörünün Durumu?

Virüs sebebiyle seyahat sektörü ve restoranlar zor zamanlar geçiriyor. Yaşanan bu büyük ölçüde zararlar bazı organizasyon sahiplerini online mecralara itse de gezegen hareketleri Türkiye’deki düğünler ve etkinliklerin yılın sonuna doğru kayacağına işaret ediyor.

  • Düğün tarihlerini astrolojik olarak uygun bir tarihe getirmek isteyenler varsa, 25 Temmuz ve 13 Eylül tarihlerini rahatlayacak tarihler olarak bir kenara not alabilirler.

Hava sahaları ne zaman açılacak?

Ülkemizde hava sahalarının açılacağına dair net bir bilgi olmasa da astrolojiye göre hava sahalarının kapatıldığı tarihi referans alırsak, 20 Mayıs 1933’lü Türk Hava Yolları 21 Mayıs ve 21 Haziran arası hava sahalarının açılacağını işaret ediyor.

Dış Hatlar ve İç Hatlar Ne Zaman Açılacak?

  • 21 Mayıs ve 21 Haziran yurtiçi hatlar açılabilir
  • 5 Temmuz tarihi ise yurtdışı uçuşların açılması için önemli bir tarih olabilir.

Avm’ler Eski Güvenirliliğini Koruyacak mı? Avmlerin Durumu Ne Olacak?

2020’nin ikinci yarısında Avmleri beklenmedik gelişmeler bekliyor. Gerek fiyatlar gerekse yapılanmalar kesinlikle değişebilir. Özellikle kiralar ve hava paraları 2020’nin sonuna kadar birçok düzenlemeye tabii tutulabilir. Bunu astrolojik olarak 1988 tarihinde Türkiye’de açılan ilk Alışveriş Merkezinin haritasına göre yorumlayabilirim.

  • Kapanan önemli mağaza ve markalar satışlarını ve operasyonlarını e-ticaret sitelerine hızlıca taşıyarak internet mecralarına daha iyi bir şekilde girmeye çalışırken, bu mecraya gereken önemi vermelerini daha iyi anlayacaklar.
  • Markaların dijitalleşmesi ve lojistik konusunda belli yaptırımlar yapması yeni bir tüketim toplumu oluşturabilir.

Ayrıca, 2020 Şifreleri Çözüyor kitabımı buradan 

Geçen yıl çıkarmış olduğum Kader Yeniden Yazılıyor kitabımı da buradan satın alabilirsiniz.

Zeynep Turan

21.04.2020

Yazının Bütün Hakları Saklıdır.

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...