Yükleniyor . . .

KOÇ KADINI, AŞK HAYATINI HANGİ BURÇLA, NASIL YAŞAR?

Bir Koç kadınının nasıl dikkatini çekersin!

Yönetici gezegeni Mars olan cazibeli burç!

Elementi Ateştir. Zodyak’ın birinci burcudur. 

Koç burcunda doğan kadınlar; kendilerini mükemmel gören, enerjik, cesur, kıskanç, cana yakın ve cazibeli kişilerdir.

Ayrıca çekicilikleri de dillere destandır. Beğenilmek ve ilgi görmek ona oldukça zevk verir. Çevresindeki insanlara yardım etmekten hoşlanır. Yaşı ne olursa olsun hareketinden ve dinamikliğinden hiçbir şey kaybetmez. Hayat dolu tavırları çevresi tarafından hemen dikkat çeker.  Zaman zaman pire için yorgan yakabilecek olsa bile, dürüst, bağımsız ve cesur…

İyi bir arkadaş ve iyi bir eş olur.

Maceracı Koç kadınına, baskı kurmaya çalışmamalısın. Baskı görmek, onu uzaklaştırır. Koç burcu kadını hırslıdır ve yükselmeyi kafasına koyduğu için de çalışmayı kabul eder. Koç burcu kadınları için çalışma hayatı, biraz para getirecek ve kendilerini oyalayacak bir vasıta sayılmaz. Çalışmak, onların hayatta yükselmelerini, bol paraya kavuşmalarını ve isimlerini duyurmalarını sağlamalıdır.

Tutkuyu iliklerine kadar hissetmek, onun vazgeçilmezi denilebilir. Bu yüzden Koç kadını, cazibesini kullanarak istediğine ulaşmakta başarılıdır! 

Onu etkilemek istiyorsan; Yemek organizasyonları yapmalısın. Hareketli ya da kalabalık insan dolu güzel manzaralı, hoş görünümlü mekânlara davet edebilirsin. Sevgiliden ilk günlerde muhakkak hediye bekler. Özel hayatına saygı duyun, çünkü özgürlük hissine sınırlar koyulmasından pek hoşlanmaz.  Sevgini ve ona karşı beğenini her zaman dile getirmelisin, asla bu ilgiden sıkılmaz.  İlişkide programları, planları ona bırakın, bundan büyük mutluluk duyacaktır ve üstelik harika fikirleri sayesinde asla pişman olmayacaksınız. İş’ine düşkündür, sorumluluklarına Koç kadını düşkündür, onu motive edecek bir partner hayatının fırsatı demektir.

Unutmayın! Koç kadınları seçilmez, seçici kişilikleri ile seçer!

Koç Burcu Kadını İçin En Uygun Burçlar Ve En Uyumsuz Burçlar

Koç ve Aslan; ortak planlar hep aynı mutluluğa çıkar!

Bu ilişki benzer ruhların beraberliği gibidir...

Her iki burç da çok pratik olmamakla beraber, çok üretken olduğu şüphe götürmez. Maddi manevi koşullar ile beklentiler bu iki burç için nerede ise aynıdır. Hele ortak hanede benzer şartlar ve imkânlar var ise birlikte uzun bir geleceğe mutlulukla evet diyebilirler. Mücadele etmekten yorulmayan bu iki burcu karakter olarak güçlüdür, Bir koç kadını karşısında her zaman güçlü ne istediğini bilen bir erkek profilinden hoşlanır. Aslan, onun için biçilmez kaftandır! Aslan burcu kadar paraya değer verir ancak biraz savruk bir harcama anlayışı vardır. Eğer karşısında, cimrilik boyutunda olmadığı sürece, harcamalarını kontrol eden bir partneri olursa, buna da çok itirazı olmaz. Ortak zevkleriniz, hayata bakış açınız, idealleriniz ve sevgi ’ye bağımlı yaşamanız ortak bir alanda buluşmanızı kolaylaştıracaktır. Aşk’ı yönetmek olarak görmez ve yaşamak için kendini bir Aslan erkeğine teslim edersen, harika bir geleceğe imza atmış olursun. Ya da bu ilişki zaten var ise, emek vermekten asla vazgeçmemelisin.

Koç ve Kova;  sosyal zekânız mükemmel olacaktır!

Sanki bu “havalı” ruh senin için yaratılmış!

Maceralardan, maceralar beğen. Sevgili Kova’nın gizemi, kendine münhasır tavırları nasıl etkilemez bir Koç kadınını, mümkün mü? Hep yenilik peşinde koşan Kova erkeği, bir Koç kadınının cazibesine takılıp kalmaması mümkün değildir. Ateş ile hava birbirini tolere edebilir. Akıl yolu ve gönül kapılarını açmak isterse, bu ikili hayatın keşfine çoktan başlar. Hele senin şu asi hallerin Kova burcunun özgür halleri ile birleşirse, dünya çapında işlere imza bile atabilirsiniz. Zekânı besleyecek tek burçtur Kova. Peşinden gelen olursa, asla kaçırmak istemezsin. Derin konuşmaların içinden kıvılcımdan oluşan aşklar yaşanabilir. Kova erkeğinin entelektüel zevkleri ve sıra dışı fikirleri bir Koç kadını her zaman etkisi altına alacaktır. Bu kavuşum öyle bir duygu yaratır ki, işte şimdi tamamlandım diyebilirsin!

Koç ve Yay: Enerjiniz mükemmel olacaktır!

İlişkiniz fikir alışverişleri ile dolu!

İkinizin de ateş elementleri olmanızdan kaynaklanan bitmek bilmeyen fikirleri var. Etrafınızdaki dünyayı sürekli merak ediyorsunuz. Çok uyumlu bir çift olabilirsiniz. En sonunda kendin gibi idealist birini buldun diyebiliriz. Sevgili Yay burcu, fikir alışverişleriniz, birlikteliğinize renk katacaktır. Birlikte sosyal sorumluluk projelerinde bile yer almak isteyebilirsin.

Aşkı her platformda yaşamaktan keyif alacaksınız. Birlikte sosyal hayatınız daha da hareketlenecektir. Zamanın su gibi akıp geçtiğini düşünebilirsin. Her ikinizde de hızlı düşünme yeteneği var. Dolayısıyla birbirinizi herkesten daha iyi ve daha çabuk anlayabilirsiniz. 

Aşkın bir başka yüzünü göreceksin!

Koç ve Başak: Arkadaş kalın ama sevgili asla!

Ne kadar farklı olduğunuzu söylemez isen, gökyüzü zaten sizi uyarır!

Nasıl bir araya gelirlerse gelsinler, aslında başından beri bellidir bu iki burcun birbirine uyumsuz olduğu.  Eğer, ilişkiniz hala devam ediyorsa da, bu kesinlikle Koç kadını sayendedir. Başak erkeği de idealleri peşinde koşar, çalışkandır ama enerjinizi kesinlikle farklı yönlerde kullanır. Detaycı tarafı, Koç kadınını bunaltabilir. Her adımını hesaplayan Başak erkeği, Koç kadınının direk özgürlük elden gidiyor hissi yaşamasına neden olabilir. Koç olayları tümden görebilir ve hemen atağa geçer ama Başak erkeği henüz ne karar alacağını düşünmesi için saatlere ihtiyacı vardır. Sabırsız bir Koç kadını, bu düzen içinde kendini mutsuz hisseder ve kaçış yolları aramaya başlar. Cesaret senin işin ama Başak bu konuda plan programa girer ise, vay halinize…

Aşk birbirini çekerse söz sükûttur, buyurun deneyin derim! 

Mitolojide Koç ve temel içgüdüsü!

Koç, Yunan Mitolojisinde Savaş Tanrısı Ares’in ruhunu temsil eder.

O ki alev gibi kırmızı ve yakıcı etkisiyle gücünü, cazibesini tüm evrene kabul ettirmiştir, bu yüzden hep kazanmayı ve istediğini almayı bilir. Hayır denilmesinden ve kaybetmekten nefret etmesinin nedeni de budur. Refleks olarak içgüdüleriyle hareket etmeyi sever. Koç’un ihtiraslı cinsel yaşamı ve cinselliğe düşkünlüğü ön plandadır. Cinselliği yaşarken partnerine hizmet etmek yerine kendine isteklerini odaklanır.  Hatta kendini zihninde yaratıklarını yaşatmayı hedefler. Burada asıl olan bir Koç burcuna ne vereceğin değil, onun ne istediğini ve nasıl tatmin olduğunu gözetmektir… Seksüel karizması ve gücü yüzünden Savaş Tanrısı Ares’in, Koç burcu karakterini simgelediği düşünülür ve Koç burcunun erkeksi tabiatını simgeler.

Astrolog

Zeynep Turan

Yazının her hakkı saklıdır.

10.11.2015

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...