Yükleniyor . . .

KOÇ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASININ BURÇLARA ETKİLERİ

Zodyak’ın ilk burcunda Güneş Tutulması yaşanacak. 10 yıllık bir aradan sonra tekrardan Koç Terazi aksına taşınan tutulmalar, hepimizi etkisi altına alacak. Güneş tutulması daha önce 2013 – 2014 yılında yaşanmıştı. Fakat 2024 yılının tutulmasında şöyle bir detay öne çıkıyor; 2013 – 2014 yılında bu aksta yaşanan tutulmalarda Koç burcunda Ay tutulması yaşanırken, bu sefer Güneş tutulması yaşanacak. O gün savunduğumuz doğrular ile bugünkü doğrularımız karşı karşıya gelebilir.

Koç Burcunda Güneş Tutulması Ne Zaman Olacak?

Güneş Tutulması, 8 Nisan tarihinde saat 21 sularında Koç burcunda yaşanacak.

Koç Burcunda Güneş Tutulmasının Kişisel Etkileri Nelerdir?

Öncü, ateş elementli Güneş tutulması baharın ilk ışığıyla girişimci, atak, cesur ve girişken olmayı sağlayacak. 6. evde meydana gelen tutulma; günlük işleri programlamak, hayatı düzenlemek, eksik ve yarım kalan konuları tamamlamak için etkin olacak. Çalışma hayatından sağlığa kadar ihmal edilen konuları bitirmek için uyarıcı olacak. Çalışkan, titiz, düzenli, işini yarına bırakmayan, planlayan yönler öne çıkacak. Zodyak’ta 6. ev aynı zamanda sağlık ve hastane işleri demektir. Bu dönemde sonuç odaklı olabilmek kolaylaşacak. Çabuk çözüme ulaşmak ve hızlı karar vermek bu dönem hastane ve sağlık konularında gözlenebilecek. Ayrıca;

  • Aile fertleriyle ilgilenmek,
  • Kronik rahatsızlıkları bir düzene oturtmak,
  • Tansiyon, migren, baş ağrısı, boyun sorunları, strese bağlı hastalıklar konusunda dikkatli olmak,
  • Evcil hayvanların bakımı ve sağlığı,
  • Çalışma hayatına atılmak, staj yapmak, yurt dışı imkanlarını zorlamak,
  • Yardımcı, yorulmayan, koşturan etkiler sosyal yaşamları canlı tutacak,
  • Sivri dilli, çabuk sinirlenen, agresif kişiler etrafta artabilir,
  • Hırslı ve tuttuğunu koparan ilişkiler,
  • Mesleki tercihler konusunda önemli bir dönem,
  • Çocukluk ve ailelerle ilgili deneyimleri anımsatacak diyebilirim.

Tutulma, 29 Mart 2025 tarihine kadar hepimiz için yeni başlangıçları işaret edecek. Bu döngüde, gizli kapaklı işler ortaya dökülürken, hayatlarımızın neresinde dezenformasyona maruz kaldığımızı da toplumsal olarak okurken diğer bir yandan da yeni başlangıçları, tazelenmeyi, yeni kararları, yeni yasal düzenlemeler gündeme gelecek.

Güneş Tutulmasının Olumlu Yönleri Neler?

  • Başlatan, yaşamını biçimlendiren
  • Cesur ve girişimci
  • Güçlü ve enerjik
  • Hayata renk katan
  • Açık fikirli
  • Samimi
  • Çabuk öğrenmek

Güneş Tutulmasının Olumsuz Yönleri Neler?

  • Bencillik
  • Riskli
  • Sakar
  • Öfkeli
  • Fanatik
  • Zorba
  • Acımasız
  • Dik başlı

Dikkat Edilmesi Gereken Sağlık Konuları!

2024’un ilk Güneş tutulması ateş elementinde meydana geliyor. Kazalara, riskli işlerde dikkat gerektirecek. Yaralanmalar, iş kazası sonucu oluşabilecek olumsuzluklar, işçi hakları, sigorta konuları gündeme gelebilir. Fiziksel bedende zaruri operasyonlar dışında gelişen estetik ve kozmetik uygulamaları işin ehli kişilere bırakmak gerekecek.  Aynı zamanda kafa, boyun ve yüz bölgesinde görülebilecek sağlık sorunlarına dikkat çekebilir. Kontroller; Koç-Terazi ve Chrion desteğinde sonuca varılacak etkiler oluşturabilir.

8 Nisan Güneş Tutulmasının Burçlara Etkileri

Güneş tutulması Koç burcunda; burcunuzda meydana gelen tutulma 1. evde etkin olacak. Hedefleriniz, sağlık konuları, hizmet alacağınız ve bulunacağınız alanları temsil edecek. Başlatan, girişken ve azimli tavırlarınız özverileriniz boşa gitmeyecek. Meslekte ve eğitimde başarı sizi yükseltecek. Spor hayatınıza girecek.

Güneş tutulması Boğa burcunda; gizlilik ve sessizlik yaşamınızda belli bir yere oturacak. Sizi dışarıdan etkilemek zorlaşacak. Kapalı bir kutu gibi olacaksınız. Kendinizi yaratıcı olduğunuz alanlara adayabilirsiniz. Rüyalarınız ve duygusal dünyanız özlemlerinizle alakalı olacak. Özgürleşme ihtiyacınız artacak.

Güneş tutulması İkizler burcunda; sosyal hayatınız üzerine etkin olacak bir tutulma gerçekleşecek. Arkadaşlarınız, sosyal gruplar, radikal ya da sıra dışı kişiler, gençler onları hitap eden topluluklar gündeminizde olacak. Yüzeysel ilişkiler size yetmeyecek. Kalıcı dostlar edineceksiniz.

Güneş tutulması Yengeç burcunda; kariyerinizi etkileyen tutulma 10. evde gerçekleşecek. Konfor alanınızda sıyrılarak sorumluluklar alacaksınız. Fırsatları kaçırmayacaksınız. İtibarlı kişiler ve resmî kurumlar size destek olacak. Atama ve mevki bekleyenler için iyi bir dönem.

Güneş tutulması Aslan burcunda; tutulma 9. evde size seyahat etme imkânı sunacak. Gezi planları, yurt dışı konuları, yüksek eğitim alanları size gündeminizi getiriyor. Ufkunuzu açacak kişilerden fikirler alacaksınız. Yeni ortamlar ve insanlar yapınıza iyi gelecek.

Güneş tutulması Başak burcunda; bu tutulma nerde durmanız gerektiğini ve değişimin hayatınızda koşulsuz olacağını işaret edecek. Mevcut yatırımlarınızı doğru yönde kullanmak isteyeceksiniz. Finansal konularda biraz daha tutarlı olmak isteyeceksiniz. Aileden kaynaklı gelirler tutulmanın etkisinde olumlu gelişmeler yaratacak.

Güneş tutulması Terazi burcunda; ilişkileri temsil 7. evde tutulmadan etkileneceksiniz. Bazı insanlar fotoğraflarınızdan silinecek, bazıları için şans vereceksiniz. Sizi üzen, zehirleyen kişilere tolerans göstermeyeceksiniz. İhtiyaçlarınızı ilişkilerde ortaya koymak kolaylaşacak. Anlaşma ve sözleşmeler dönemi, değerlendirin.

Güneş tutulması Akrep burcunda; hizmet alanları, çalışma yaşamı gündeminizde olacak. Çalışma ortamınız ve iş arkadaşlarınız bu tutulmada rolleri belirleyecek. Destek olacağınız kişiler olacak. Sağlıkla ilgili yardım edeceğiniz yakınlarınız olacak. Evcil hayvanlar açısından özel günler.

Güneş tutulması Yay burcunda; tutulma 5. evinizde aktif olacak. Sosyal ilişkileriniz, sosyal ortamlar, rekabetli günleri temsil edecek. Eğlence alanlarınız, aktiviteler, girişkenliğiniz göz dolduracak. Bekarlar bu dönemin göz bebeği olacak. İlişkisi olanlar ise ilişkiye yeniden başlamış gibi hissedecekler.

Güneş tutulması Oğlak burcunda; ev, yuva, sığınak 4. evin konuları tutulmada aktifleşecek. Mevcut konumunuz, sorumluluklarınız, ev-mülk-miras, kira-kontrat-yerleşim konularında gelişmeler var. Ailevi konuları halletmek için öncülük edeceksiniz. Aile ve akraba bağları bu dönem sizin için önemli olacak. İlkleri başlatacaksınız.

Güneş tutulması Kova burcunda; Zihni yöneten 3. evde tutulma aktif olacak. Birden fazla seçenek önünüze gelecek. Arkadaş ilişkileri, yakınlarınız, değer verdikleriniz iletişimde aktifleşeceğinizi gösterecek. Kısa yolculuklarınız bu dönem başlayabilir. İletişim işi yapanlar için iyi etkiler söz konusu. Denemediğiniz bir alanda cesur davranacaksınız.

Güneş tutulması Balık burcunda; finansal konular, gelir -gider akışı 2. evde tutulmayı ifade edecek. Aile, ortaklık, ortak kullanımlar, para kazandığınız alanlar bu günleri işaret edecek. Bazı ortaklıklar son bulabilir ya da ilk defa ortak iş yapanlardan olabilirsiniz. Servet ve kazanımlar için iyi bir dönem ama riskli günlerde değilsiniz.

Güneş Tutulmasının burcunuza olan etkilerini kişisel haritanız üzerinden detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Kişisel harita analizine buradan ulaşabilirsiniz! 

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının tüm hakkı saklıdır.

13.02.2024 tarihinde kaleme alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...