Yükleniyor . . .

KADINLAR NE SÖYLER ERKEKLER NE ANLAR?

Erkekler! Bu Yazım Size...

Yorucu bir dünyanın içine atılmış, eş zamanlı harmanlanırken, zihinlerimiz adeta çarpışan arabalar gibi hareket ediyor farkında mısınız? Neyi neden istediğimizi bulmaya çalışma serüveni hem sevgilimizi hem de sevgimizi yoruyor. Bir yandan onu anlamaya çalışmak, onun alanına girip sorumluluk almak asla kolay değil ve kolay da olmayacak. Lakin küçük adımlarla büyük sorunlara sürüklenmeden birbirimize yardımcı olabiliriz.

Bu yazıda gökyüzünün sıkışan atmosferini ve gezegen geçişlerini göz önünde bulundurarak tavsiyeler kaleme alınmıştır. Beylerin dikkatine!

Empati kurarak dinleyin:

Kız arkadaşınızın duygularını ifade etmesi için güvenli ve yargılayıcı olmayan bir alan yaratın. Düşüncelerini, endişelerini ve hayal kırıklıklarını paylaşmasına izin verin. Dikkatle dinlemek ve empati göstermek, ona bir doğrulama ve destek duygusu sağlayabilir.

Varlığınızı sunun:

Bazen, birisi için orada olmak önemli bir fark yaratabilir. İhtiyacı olduğunda konuşmaya veya birlikte vakit geçirmeye hazır olduğunuzu bilmesini sağlayın. Varlığınız rahatlık ve güvence getirebilir.

Kişisel bakımı teşvik edin:

Kız arkadaşınızın, fiziksel ve zihinsel esenliğini destekleyen kişisel bakım faaliyetlerine öncelik vermesine yardımcı olun. Hobiler, egzersiz, meditasyon veya doğada zaman geçirmek gibi hoşlandığı etkinliklere katılması için onu teşvik edin. Ona mola vermenin ve kendine bakmanın önemini hatırlatın.

Pratik destek sağlayın:

Bunaltıcı olabilecek veya bitkin düşmesine sebep olacak sorumluluklarında ona yardım etmeyi teklif edin. Sorumlulukları paylaşmak ilişkideki en büyük erdemdir. Yükünü hafifleterek, kişisel bakımına ve kişisel esenliğine odaklanmak için daha fazla enerjiye sahip olabilir.

Yardımlaşmak Hayatı Paylaşmaktır

Sevdiğiniz kişinin bitkinliği ve yorgunluğu devam ediyor veya kötüleşiyorsa, ona küçük jestler yaparak yeni deneyimlerinizden bahsedin. Duygusal paylaşım küçük bir detay gibi görünse de ilişkinin mental temeli için sandığınızdan daha faydalı olabilir. Küçük tatiller, aranızdaki sohbetin havasını değiştirecek yemek tarifleri ya da sanatsal bir aktivite… Buradaki temel karşı tarafı anlarken aslında onu da belli kalıplar içine koymadan kendini gerçekleştirmesini sağlamaktır.

En nihayetinde, herkesin deneyimlerinin ve ihtiyaçlarının benzersiz olduğunu unutmayın, bu nedenle bu duruma hassasiyetle ve açık iletişimle yaklaşmak çok önemlidir. Sabırlı ve anlayışlı olun. Bu zorlu hayat yolunda onu desteklemek için orada olduğunuzu bilmesini sağlayın.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

01.04.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

 
 

 

 

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...