Yükleniyor . . .

BOĞA BURCUNDA YENİAY (26 NİSAN)

26 Nisan, Boğa Burcunda Yeniay

Sürprizi bol, motivasyonu bol bir Yeniay bizi karşılıyor. Toprak grubunu temsil eden Boğa burcunun ruhuna bürünüyoruz. Doğanın harekete geçtiği bu dönem sabit etkide bir döngüye dahil olmanız kararlı, sabırlı biraz da inatçı bir yapı göstermenize neden olabilir. Bu da şu demektir; keyfimizi kaçıracak insanlardan uzaklaşıyoruz, genel olarak sesimizi yükselterek değil inatlaşarak işimizi çözüyoruz. Bir süredir beklemede olan bazı konularda sabrın kazandığını bu süreçte görebiliriz. Maddi kaygıları toparlarken haksızlıkları tolere edebilecek bir etkiye maruz kalıyoruz. Şöyle ki; iki haftalık süreçte beklemediğimiz paralar elimize geçerken, maaşlarımızda ikramiye ya da zam da alabiliriz.  Ya da yaptığınız işlerde, projelerden katkı payı almanız da mümkün. Çünkü gökyüzü bu günlerde herkese eli bol davranırken, insanlara motivasyonu geri kazandıracak hamleler de yaptırabilecek. Bir yandan cüzdanları neşelendiriyor ancak manevi olarak da sınanmamıza vesile oluyor.

Ne zaman gerçekleştiriyor?

Türkiye saatine göre 14:30 civarı anın yükselenini Başak yönetirken, 26 Nisan 2017 tarihinde Boğa burcunda Yeniay meydana geliyor.

Neleri temsil ediyor?

Finans sektörünü, tüm banka işlemlerini, gayrimenkul alım-satım, toprak konulu miraslar, aile ortaklıkları, yabancı ortaklıkları, eğitim sektörü, sağlık ve güzellik sektörünü, yer altı ve üstü kaynakları.

Neler oluyor?

Bu sıralar özellikle iş yaptığınız ortamlarda, çalışma arkadaşlarınız ya da patronlarınız arasında 1970-84 yıl arasında doğan kişiler varsa onları uzun zamandır görmediğiniz kadar pozitif ve rahatlamış bulabilirsiniz. Eğer sizde sabit ve toprak grubuna dahil bir burca sahipseniz nasibinize düşeni alacaksınız.

Bu Yeniay döngüsü büyük markaların ya da şirketlerin ihale usulü girişecekleri konuları yakından ilgilendireceğini vurguluyor. Bu noktada yeni anlaşmalar ve ortaklıklar da söz konusu olabilir. Global, yerel markalar kendi seyirlerinde radikal kararlar alabilecekleri gibi bu durum sektörde yer alan çalışanları ast, üst ayırmadan etkileyebilir.

Ayrıca 2017 yılının toprak burcunda ki ilk Yeniay’ı, ülkemizin Natal hartasında yer alan Güneş konumu ile karşıtlık yapıyor. Bu durum piyasalarda da adeta bahar havası estireceğini işaret ediyor. Uzun vadeli yatırımlar ve inşaat bazlı konularda da uzun zamandır beklenen ivme gerçekleşebilir. Bu durum bireysel hayatlara da etki edebileceğini vurguluyor, gökyüzü. Gayrimenkulle yatırım yapmak, bu konuyla ilgili alım-satımlar hızlanabilir. Eğer kentsel dönüşüm projelerine dahil olacak durumlar var ise istenilen şartlarda, gönlünüze göre bir uygulamaya dahil olabilirsiniz.  Yeniay sadece para piyasalarını harekete geçirmiyor. Yönü Uranüs’e dönük olması ve diğer yandan Merkür gerilemesine de eşlik ediyor. Bu durum ülkemizin doğal kaynaklarının daha çok konuşulacağını işaret ediyor.

Gökyüzü, mayıs ayının umut vaat eden ışıltısını Yeniay ile birlikte karşılıyor.  

Güzelliğin ve zarafetin temsilcisi Venüs, bu süreçte oldukça etkili oluyor. 9. evde etkili olurken toprak hakimiyetini işaret ediyor. Yaşamlarda cesaret edilemeyen kapıları bu vesile ile açmaya hazırlanıyor. Bu aşamada yol ayrımına gelmiş gibi hissedeceğimiz durumlar yaşayabiliriz. Evet, kapılar açılıyor; hem iyimserlik hakim hem de gerçekler ile karşılaşma zamanının geldiğini bu döngü hatırlatıyor. Geçmişte yaşanan sorunlar, uzun süreli küslükler ve ülkelerin kapalı kapılar ardında yapılan anlaşmaları ve çıkar ilişkilerini de ortaya dökecektir. Angarya işlerden usanmışlara akla hesaba gelmeyen fırsatlar da oluşacaktır. Bu süreçte kimin gerçekten emek vererek bir yere geldiğini ya da vermediği halde nasıl bu yollardan tırmandığına tanık olabiliriz. Yeniay emek verenleri parlatırken, emek harcamadan kazananlara ciddi sürprizler oluşturabilir. Bu zamana kadar beklentilerim gerçekleşmedi diyorsanız, bugünden itibaren yaşamınızı bir gözlem altına alın. Her şeyin adım adım değiştidiğini ve istediğiniz kıvama geldiğini görebilirsiniz.

Bireysel hayatlarımızda bizi neler bekliyor?

  • 2012 yılından bu yana aile konulu miras davaları ya da hukuksal boyuta taşınmış konular çözülüyor.
  • Bu süreçte merhamete bolca ihtiyacımız olacak; maddi konuların yanı sıra sahip olduğumuz değerler üzerinden sınanabiliriz.
  • Hayal kırıklıkları yaşayan insanların hayatlarında daha çok arzu ve tutku istediklerini gözlemleyebiliriz.
  • Gayrimenkul konularında alım-satım amaçlı projeler gelişebilir. (Ev, arsa, toprak, eski bir tarihi eser, bina gibi)
  • Uzun zamandır kredi ödeyen kurum ya da kişiler bu süreçte avantajlarla ya da ufak tefek aksilikler ile yaptırımlarla karşılaşabilirler.
  • Sponsor destekli işlerde dengeler değişebilir.
  • Yeni kredi başvurusu yapanlar ya da borç altına girecek olanlar ise bu süreçte fırsatlar kazanabilir. 
  • Yurtdışı bağlantılı eğitim programlarında güzel işler oluşabilir.
  • Yeni yatırımlar ve bağlantılar bu tarihlerden itibaren şekil alabilir.
  • Maddi kazanımların yanında manevi büyümenin de yolunu açıyor.

Unutmayın; Yeniay döngüsünde planlanan çalışmalar uzun soluklu ve kalıcı olabilir.

Hangi gezegenler eşlik ediyor, neleri etkiliyor?

Bu süreçte tek başına olmayan Yeniay, yeryüzüne niyetini gerçek anlamda diğer birleşenler ile sunuyor. Bakıldığında; Venüs Gerilemesi henüz bitti ancak Merkür Koç burcunda geri hareketine devam ediyor ve Uranüs ile kavuşum yapıyor. Bu durum bazı insanların gerçek niyetlerini görmemize neden olabilir. Kimileri rengini belli ediyor, kimileri ise yön değiştiriyor. Bu süreçte kime güvenebiliriz, kimle ticari iş yapabiliriz, hangi ortaklıklar bize fayda sağlar, maddi ve manevi kim bizim iyiliğimizi ister bu durumları görmemize etki sağlayacaktır.

Venüs bir süredir kendini rahat bir pozisyonda hissetmiyor. Çünkü kendini istediği gibi temsil edebilecek bir oluşumda değildi. Bunun neticesi ile ilişkiler, evlilikler yorgun ve sıkılgan bir havaya girdi. 1969-84 doğumlu olan kişiler bu döngüde evliliklerini, var olan koşullarını ve beklentilerini yeniden sorgulamaya başlayabilirler. Retro hareketine son veren Venüs, bir yandan bazı ilişkileri küllerinden doğmaya da hazırlıyor.

Ateş grubundaki gezegenlerin konumu ise bu Yeniay’da gizli liderlik yapıyor. Ketum insanların planlarını, gizli kapaklı iş yapanların durumlarını, yasak aşk yaşayanların deneyimlerindeki hassas süreci ve alacakları kararları da temsil eden bir döngü olabilir.   

Koşullarımız değişiyor!

Maddi olarak cebimize, duygu olarak da bazı insanlara yabancılaştığımızı görebiliriz.  Kendimize bu süreçte daha çok yönelebiliriz. Mayıs ayının rengini tarif eden Yeniay sosyal çevre, koşullar, arkadaşlar, yaz planları, yatırımlar, eğitim, güzellik kavramı gibi hayatlarımıza direkt temas eden konuları ile belirleyici olacaktır. Fikirlerimiz bu süreçte rahatlıkla uygulamaya geçerken sabırlı ve ketum tarafımızı da ortaya çıkartabilir. Egoyu da parlatırken Merkür Gerilemesi sayesinde patavatsız tarafımız ile de tanışabiliriz.

Pazarlama, satış, güzellik, estetik, bilgisayar gibi konuları ve alanları köpürten bir etki yaratırken teknolojideki gelişmeler kendinden söz ettirmeye devam edebilir.  Sosyal hayat her evde her bireyde renkli ve lüks tüketime zemin hazırlayacaktır. Bu dönem hangi alanlardan keyif alıyorsak bu konularda harcamaları artırabilir ya da yeniliklere açık olabiliriz. Aynı zamanda 9. evde etkili olması bol bol haberler alacağımızı ve bu haberlerin sıradan olmadığını da vurguluyor. İşinizde, çevrenizde, akrabalık ilişkilerinizde farklı kültürler ile iletişimi olan varsa yeni kararların yaşamlarına etki edeceğini de görebiliriz.

Yeniay’da Burçlara Tüyolar;

Koç: Eğer işinizden memnun değilseniz karşınıza çıkan fırsatı değerlendirmekten çekinmeyin. Para geliyor!

Boğa: Maddi ve manevi büyüme gerçekleşirken, yaşam kalitenize dair kararlar netleşiyor.

İkizler: İçinizdeki kaygıyı yenebilecek gelişmeler var. Sağlığınıza, özellikle kendinize zaman ayırdığınız günler.

Yengeç: Grup çalışmaları, arkadaş toplulukları ve çevrenizde bu dönem popüler olan siz olacaksınız. Keyfini çıkarın!

Aslan: 1970-84 doğumlu olanlar için önemli yatırımlar için fırsat olabilir. Kendi işinizi kurabilirsiniz.

 Başak: Yolculuklar ve farklı kültürler ile iletişim yoğunlaşıyor. Yurtdışı bağlantılı imkanlar gelişebilir.

Terazi: Miras, tazminat, aile ortaklıkları gibi konularda iyileşen şartlar olabilir. Kararlarda belirleyicisiniz.

Akrep: Sevgi, aşk, birliktelikler hakkında kararlarınız kalıcı olacak. Bekar Akrepler evlenmeye, ilişkisi olanlar ise yapıcı olmaya hazırlanıyor.

Yay: Çevreniz ve koşullarınız değişime hazırlanıyor. Çalışmayan Yaylar iş hayatına dahil olabilir. Eğitimi devam edenler ise şanslarını yurtdışına taşıyabilir.

Oğlak: Statü ve mevki sizin için önemli olacak. Önemli isimler ile el sıkışmak size güç kazandıracak.

Kova: Ev ve arsa gibi yatırımlar için fikirler gelişebilir. Eğer yeni bir eve taşınmak istiyorsanız tam zamanı.

Balık: Kardeşler ve yakın çevrenizde gelişen olaylar sizi de yakından ilgilendiriyor olacak. Kapsayıcı ve yapıcı olacaksınız.

Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

 17-04-2017

Günün Ruh Hali
Ay, 12.37’de Oğlak burcuna geçiyor. “Kurallar düzeni belirler” mottosuyla hareket edeceğiz. Alacak-verecek davaları gündeme gelirken, bencil tavırlar ön plana çıkacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...