Yükleniyor . . .

BAŞAK BURCUNDA SÜPER YENİAY (2019)

BAŞAK BURCUNDA SÜPER YENİAY (2019)

BAŞAK BURCUNDA SÜPER GÜÇLERİ OLAN YENİAY

30 Ağustos’ta, bu ay ikinci kez gerçekleşecek Yeniay  bu defa Başak burcunda ruh bulacak. Süper güçleri  olan Yeniay olarak adlandırabiliriz kendisini! Bu gökyüzü olayı içinde farklı bir enerji barındırırken hızlı günlerin de habercisi! Hop diye fark edip çat diye düzeltmek isteyeceğiz hataları. Özellikle iş bilip kılıç kuşananlar için motivasyon kaynağı olurken, yoruldum, tükendim, nasıl yapacağım diyenlere ilham verecek. Kolay değil öyle aynı ay içinde iki tane Yeniay yaşamak. Vardır bir kerameti dedirtecek olaylara daha akılcıl bakarken etik değerlere önem vereceğiz.  

Ak koyunun kara kuzusu da olur.

30 Ağustos’ta Yeniay gerçekleşirken, Güneş, Merkür, Mars ve Venüs’ün hizalandığı Başak burcunda Türkiye saatiyle 12:37’de aktif olacak Yeniay’ın yükseleninin ise Akrep burcu olması ülkemizin natal haritasını da yakından ilgilendiriyor. Ülkemizin üretim alanlarını tekstili mobilya sektörlerini en önemlisi ise tarımı mercek altına alacağız. Eğer bu sektörlerden birindeyseniz sizi yoğun günler bekliyor demektir. 

Bir ye, bin şükret.

Süper Ay, Başak burcunun merhametini, adaletini, vicdanını hepimize yansıtacak. Aynı zamanda toplum olarak herkes samimi itiraflarda bulunurken, "bunun da kalbi varmış" diyeceğiz. Düğümleri çözen piyasayı hareketlendiren, uzun süredir bekleyenleri, kendine ev almak isteyenleri, bir türlü satış yapamayanları destekleyen çözümleri bir anda önüne koyacak Yeniay! En önemlisi ise bu Yeniay, Başak burcunun karanlık tarafında kalan ketumları dile getirecek. 

Sır vermeyen gün gelir sel verir.

  • Eğer 1960-1969 yılları arasında doğduysanız natal haritanızda ağır hareket eden gezegenler Başak burcu olduğuna göre bu Süper güçleri olan Ay’ın sizi yakından ilgilendirdiği anlamına geliyor. Daha kararlı daha cesur olacaksınız. Parasal dertleriniz ise bir bir çözülme yoluna girebilir, özellikle hukuksal konularınızda...
  • Eğer 1979 yılında doğduysanız natal haritanızda Satürn’ünüz Başak burcu olduğu için yaşınızı 40’larken Süper Ay size birtakım kapıları aralayacak.  Kendinizi dışarıdan görme fırsatı verirken, kendinize olan güveninizi toparlayacaksınız. 

Bir tarafı ciddi bir tarafı alıngan bir Yeniay ile karşı karşıyız.

Türkiye’nin natal haritasına baktığımızda 1923 yılında 8 derece ile pozisyon almış Başak burcunda, Ay düğümlerinin üzerinde 30 Ağustos’ta gerçekleşecek yeniay ülkemize komşu olan ülkeleri, sınırları, limanları, mülteci kamplarını yakından ilgilendirecek. Dolayısıyla da Yeniay aslında hepimizin milli duygularını artırırken ülkemizde olan gelişmeleri, gündemini büyük küçük demeden yakından takip edeceğiz. Tabii ki bu döngüde alınacak kararlarda da ülkemiz adına menfaat ilişkileri ön planda olurken, siyasi stratejiler de değişecek. Dünyada yaşanan gelişmelere göre çıkışlar yapabiliriz.

Bazen bir taşla iki kuş vurulur.

Başak burcunun stratejik tarafı bu döngüde hepimizin huyuna suyuna karışacak. Aslında Başak burcuna baktığınızda korkuları çok fazla olan bir burç olduğunu, merhameti ve vicdanı yüksek olmasına rağmen korkuları ağır bastığı için zaman zaman kendi kabuğunda hareket ettiğini ve bugünlerde de yaşayacağımız tüm olaylarda aynen bunları hissedeceğimizi de işaret ediyor Süper Ay.  Herkes yaşadığı olaylara farklı bir taraftan bakarken, toprak burcuna teslim olan gökyüzünde hava, su ve ateş elementleri hiç olmayacak. Yer gök toprak olurken dünya topraklarını, sınırları daha çok konuşuyor olacağız.

Balı parmağı uzun olan değil, kısmeti olan yer.

Yeniay gerçekleşirken ülkemiz adına iyi şeyler olması için destek verecek. Ancak Satürn-Ay düğümleri kavuşumu ABD’nin yine büyük sınavlar vereceğini işaret ediyor. Öyle ki Los Angeles bölgesinde binlerce insan altı gün boyunca ayaklanarak Riots olaylarını meydana getirmişlerdi ve toplumsal düzen altüst olmuştu. Süper Ay döngüsünde ABD’nin yine benzer olaylar yaşayacağını vurguluyor gezegenlerin seyri.

Venüs, süper enerji veren Ay’da aktif!

Venüs’ün kendisini pek de güçlü hissetmediği bu Yeniay’da kim kimi seviyor, eğer gerçekten sevseydi bana bunu yapmazdı düşünceleri 7’den 70’e hepimizi sarıp sarmalarken sevgiyi elde etmenin ne kadar zor, kaybetmenin ise ne kadar kolay olduğunu çok yakından deneyimleyeceğiz. Eğer astrolojiyi yakından takip ediyorsanız, Ay burcunuzu da biliyorsanız ve özellikle Ay burcunuz da Başak ise bu Yeniay sizi yakından ilgilendiriyor. Sizin için yeni başlangıçları da beraberinde getiriyor ve çok daha cesur adımlar atacağınızı da vurguluyor. Özellikle iş arayan, iş değiştirmeyi düşünen ve işle ilgili problemli bir süreçten geçiyorsanız bu Süper Ay önünüzü açacak. Tabi ki her doğum yılının Başak’ının da farklı olacağını buraya not düşmek isterim.

Aile, anne, sağlık ile ilgili hepimizin hassas ve duyarlı olacağımız günler yaşayacağız. Bu yüzden bu süreçte hiç check-up yaptırmadım, çok fazla doktora gitmedim diyen biriyseniz bu Yeniay ile önce ben diyebilirsiniz. Burcunuz ne olursa olsun kendinize özen gösterecek, sevdiğiniz kişilere karşı çok daha korumacı olacaksınız.

Yeniay kimleri etkileyecek?

Gündelik hayat akışımız değişirken çalışma yöntemimiz de aynı oranda değişecek. Kendimize farklı çıkış yolları arayacağız ve başarılı da olacağız. Gayret etmekten yorulmayacağız. İş hayatımız, iş ortamımız adına köklü değişimler olabilir. Eğer evcil hayvanınız varsa bu Süper hızlı Ay’da belli başlı sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Yeniay gerçekleşirken gölge burcu Oğlak olacak. Dolayısıyla çok daha ciddi, disiplinli, alınganlığın ve hassaslığın artacağı, bir yandan kırılganlığımızı hissettirirken bir yandan da barışmak isteyen tarafımızı daha çok göstereceğiz. Gerek sosyal medya mecralarında gerek iletişimimizde atıfta bulunma ihtiyacı hissedeceğiz.

Kimler konuşulacak?

  • Güneş burcu Başak İtalya
  • Ay burcu Başak olanlar çok konuşulacak.
  • Ay burcu Başak olan 1948 doğumlu Devlet Bahçeli
  • Ay burcu Başak olan Hulusi Akar
  • Güneş burcu Başak Beşşar Esad
  • Güneş burcu Başak Theresa May
  • Ay burcu Başak olan Tiffany Trump
  • Ay burcu Başak olan Madonna
  • Ay burcu Başak olan Demet Akalın
  • Ay burcu Başak olan Kerem Bursin

Süper Ay out;

Dağınık olmak.

Gösteriş yapmak.

Süper Ay in;

Kafaya takmak.

Alınganlık yapmak.

 

Astrolog Zeynep Turan

10.08.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...