Yükleniyor . . .

AĞUSTOS AYI TAVSİYELERİ

AĞUSTOS AYI TAVSİYELERİ

Hepinizin kafası çok karışık biliyorum, aklınızda binlerce cevaplanmayan soru var, iyiyle kötünün arasında sıkışıp kalmış gibi hissediyorsunuz. Malum Tutulma döngüsüne doğru adım adım yürürken bu süreçte ne yapmalıyız ne yapmamalıyız diyerek hepinizin burcuna özel tavsiyelerde bulundum. Bu karışık, yüksek, bolca kaygılı bu döngüde yazdıklarımı okumak belki de iyi gelir size, kim bilir.

#KOÇ

Ne yaparsanız iyi olur?

Olayları deneyim olarak görmeyi başarırsanız. Ailedeki gençlerin seçimlerini olduğu gibi kabul ederseniz. Kendinize ait bir düzen kurmak için harekete geçerseniz. Elinizdeki iyilikleri olumsuzluklara tercih etmezseniz.  Yeniliklere ve değişimlere açık olursanız.

Ne yaparsanız kötü olur?

Geçmişi unutmaz ve geçmişle yaşamaya devam ederseniz. Emek verdiğiniz kişilere veya alanlara sahip çıkmazsanız. Kendinize ait düzen kurmak bilincine varıp, kişileri veya alanları ona göre seçmezseniz.  Kaygılarınızdan kurtulmazsanız. Umut etmeyi bırakırsanız.

#BOĞA

 Ne yaparsanız iyi olur?

Baba veya baba figürü yerine koyduğunuz insanları olduğu gibi kabul ederseniz. Eleştirilerinizde kırıcı olmaktan vazgeçerseniz. Aldığınız sorumlulukları abartmazsanız. Parasız kalmayacak bir zekânız olduğunu tekrar hatırlarsanız. Yetinmeyi bilirseniz. Her güne bir öncekinden daha çok şükrederseniz.

Ne yaparsanız kötü olur?

Son 2,5 yıldır verdiğiniz emeklerin karşılığını hiçbir şey yokmuş gibi davranıp öfke ile silip atarsanız. Eğer evliyseniz, evliliğinizi sırf bir takım yorgunluklar yüzünden yıkmaya kalkarsanız. Belli konularda sabit fikirli davranmaya devam ederseniz. En doğrusunu hep ben biliyorum deyip karşınızdakini yok sayarsanız. İletişimlerinizde karşınızdaki insanı dinlemezseniz.

#İKİZLER

 Ne yaparsanız iyi olur?

Sevme şeklinizin tamamen değiştiği yıllardan geçtiğinizi fark edip ona göre sorumluk alırsanız. Tepkilerinizden tutun da, savunduğunuz doğrulara kadar birçok şeyin değiştiğini ve bunun günlük hayatınıza yansıdığını kabul ederseniz. Sıradan bir hayat yaşadığınızı düşünüp, aslında farklı olayların içine kendinizi soktuğunuzu anlarsanız. Üçüncü kişilerin yorumlarına gereğinden fazla takılmazsanız.

Ne yaparsanız kötü olur?

Bu dönemde yapamayacağınız işlere soyunursanız. Sırf kırılmasınlar diye hiç olmayacak şeyleri kabul ederseniz. Başkalarının rakiplerini kendinize görev addederseniz. Aşırı hassas davranıp çevrenizdeki insanlara alınganlık yaparsanız. Duymak istemeyeceğiniz cümleleri başkalarına kurarsanız.

#YENGEÇ

 Ne yaparsanız iyi olur?

İşlerinizdeki detaylara biraz daha yoğunlaşırsanız. Sorumluluklarınızı ertelemezseniz. Sevdiğiniz insanların yaptıklarını kinayeli algılamazsanız. Kafanızın dağınıklığını başkalarına fatura etmezseniz.  Özeleştiri yaparsanız, kendinize dürüst olursanız ve herkesin en az sizin kadar zor bir hayatı olduğunu her zamankinden daha çok hatırlarsanız.

Ne yaparsanız kötü olur?

Küçücük bir olayı dünya meselesi haline getirirseniz. İstemediğiniz ve köşe bucak kaçtığınız olayları gündeminize tekrar taşırsanız. Para kazanayım derken, hiç olmadık yerlere para harcarsanız. Çevrenizdeki insanların düşüncelerine önem vermezseniz. Bazen ihtiyacınız olan bir başkasının uzattığı eldir size uzanan o eli geri çevirseniz.

 #ASLAN

 Ne yaparsanız iyi olur?

Cesaretinizle bilgilerinizin yerlerini tam olarak belirlerseniz. Eviniz veya yaşam alanınızla ilgili değişimler yaparken, kendi seçimlerinize yönelirseniz. Eğer kurumsal bir yerde çalışıyorsanız, hemcinslerinizle iletişim kurarken kendinizi çok anlatmazsanız. Her işi başarabileceğinize dair kendinize güvenirseniz. Gücünüzün farkına varıp, cesaretinizi perçinlerseniz ve eski günlerdeki o kafasına koyduğunu yapan sizi hatırlarsanız.

Ne yaparsanız kötü olur?

Annenizi eleştirirken kontrolü kaybederseniz. Ailenizin desteğini kaybederseniz. Hayatınızla ilgili ani kararlar alırsanız. Eleştiriye kapalı olursanız.  Size yardım etmek isteyen insanların yardımlarını geri çevirirseniz. Tek başına her şeyi halletmeye çalışırsanız. Sırtınıza taşıyabileceğinizden daha fazla yük yüklerseniz.

#BAŞAK

Ne yaparsanız iyi olur?

Çevrenizle olan iletişiminizde yapıcı bir yol izlerseniz. Her işte bir hayır vardır mantığıyla hareket ederseniz. Kardeşlerinizin ve akrabalarınızın hayatlarını etkileyecek önemli konuşmalar yapar ve onları destekleyip, yardım ederseniz. Tecrübesine, fikrine önem verdiğiniz sevdiklerinizden nasihat dinlerseniz.

Ne yaparsanız kötü olur?

Ayrıntılar arasında kaybolursanız. Yetersiz olduğunuz konularda çok büyük sözler verirseniz. Başkalarının ne dediğine takılıp, onları haksız çıkartmak için yoğun bir çaba sarf ederseniz. Ani kararlar alıp, radikal değişimler gerçekleştirirseniz. Hızınızı azaltıp hazzınızı çoğaltmazsanız.

#TERAZİ

 Ne yaparsanız iyi olur?

Size zaman kaybettiren değil, sizi geliştirecek alanlara yönelirseniz. Çevrenizdeki kadınlarla fikir alışverişi yaparsanız. Para kaynaklarınızla ilgili izlediğiniz politikanın doğru olup olmadığına kafa yorarsanız. Gereksiz harcamalardan kaçınırsanız. Gelecek planlarınız için ufak ufak birikim yapmaya başlarsanız.

Ne yaparsanız kötü olur?

Kendinize odaklanmak yerine, insanları idare etme çabasına düşerseniz. Çevrenizde sizi sürekli olarak rahatsız eden insanların varlığını görmezden gelmeyi başaramazsanız. Aile bireyleri ile maddi konular nedeniyle karşı karşıya gelirseniz. Kazanmadığınız parayı harcamaya başlarsanız. Bugün rahat edeceğim diye yarınınızı riske atarsanız.

#AKREP

 Ne yaparsanız iyi olur?

Sizi rahatsız eden ve güven vermeyen ilişkilere son noktayı koyarsanız. Sezgilerinize hiç olmadığınız kadar güvenir, biraz da onun yolundan giderseniz. Tutkularınızı, arzularınızı dengede tutmayı başarırsanız. Hayattan beklentileriniz doğrultusunda hareket ederseniz. Hayatın size verdiğine şükredip elinizdekini daha nasıl iyi hale getirebilirim diye çabalarsanız.

Ne yaparsanız kötü olur?

Kariyerinizle ilgili üzerinizdeki baskının hiç bitmeyeceğini düşünüp, karalar bağlarsanız. Başkalarının sizin kıymetinizi anlamasını beklerseniz. Her konuda haklı olduğunuzu düşünüp, egoist bir tavra bürünürseniz. Çevrenizdeki insanların düşüncelerine önem vermezseniz. Öfkenizi kontrol etmeyi başaramaz ve sonradan pişman olacağınız cümleleri kurarsanız.

 #YAY

Ne yaparsanız iyi olur?

Emek vermeden, çabalamadan hedeflerinize ulaşamayacağınızı anlarsanız.“Sabır” kelimesinin varlığından haberdar olursanız. Kemer sıkmak yerine, size daha fazla gelir sağlayacak işler bulmaya odaklanırsanız. Size yardım etmek isteyen insanların yardımlarını geri çevirmezseniz. Hayal kurmaktan vazgeçmeyip sadece gerçeklere biraz daha fazla yüzünüzü dönerseniz.

Ne yaparsanız kötü olur?

“Hayat ne kadar zor” diyerek kendinizde hiçbir suç aramayıp; çevrenizi, sistemi suçlarsanız. Hayatınızı değiştirmek için hiçbir şey yapmazsanız. Kendinize sakladığınız arzularınıza, zaaflarınıza yenilirseniz. En ufak bir dalgada yıkılıp, hiç mücadele etmeden kendinizi karaya atarsanız. Kaygılarınızla baş edemeyip bugününüzü mahvederseniz.

#OĞLAK

Ne yaparsanız iyi olur?

Hayal kırıklıklarına aldırış etmeyip, ileriye bakarsanız. Şu an yoğun olarak ilgilendiğiniz konuyla ilgili girdiğiniz çevrelerde size ışık tutacak kişilerle tanışırsanız. Hayatınızın genel akışına ayak uydurup, karşınıza çıkan sorunlara tarafsız yaklaşabilirseniz. Varsa eğer çocuklarınızla ilgili sorumluluklara daha fazla eğilirseniz. Aile bağlarınızı kuvvetlendirirseniz, dertlerinizi paylaşırsanız.

Ne yaparsanız kötü olur?

Girdiğiniz ortamlarda, grup çalışmalarında bazılarına göre acımasız olarak nitelendirilecek konuşmalar yaparsanız. Finansal anlamda yetersizlik duygusuna kapılırsanız. Sevdiğiniz insanlara kalbinizi açmak yerine, hep onlardan bir adım beklerseniz. Beklentileriniz doğrultusunda adım atmaktan çekinirseniz. Yolların yürünerek gidileceğini değil de öylece durarak bir yere varacağınızı düşünürseniz.

#KOVA

Ne yaparsanız iyi olur?

Kalbinizdeki duyguların, hayatınızın rotasını belirmesine izin verirseniz. Dürüst tavrınızdan ödün vermezseniz. Üstlerinizle ya da iş yaptığınız insanlarla hemen karşı karşıya gelmek yerine, beklemeyi tercih edip doğru zamanda hamle yaparsanız. Kendinize yeni ilgi alanları bulursanız. Dağınık zihninizi size iyi gelecek aktivitelerle toparlarsanız.

Ne yaparsanız kötü olur?

Arkanızdan iş çeviren insanların varlığını öğrendikten sonra ani çıkışlar yaparsanız. Bunca zamandır verdiğiniz emekleri hiçe sayarsanız. Size değer veren kişilerin duygularını, fikirlerini önemsemezseniz. İş hayatında hak etmediğin yerde olduğunu düşünüp, pes ederseniz.  Öfkenize yenilip bencillik yaparsanız.

#BALIK

Ne yaparsanız iyi olur?

Kendinizi rahatlatacak, kafanızdaki türlü düşünceleri susturacak aktivitelere yönelirseniz. Eskide kalmış insanları, eskide bırakmak gerektiğini kendinize öğütlerseniz. Başkalarının hayatına mercekle bakmak yerine, kendi hayatınızı yaşarsanız. Eleştirilerinizde kırıcı olmaktan kaçınıp, daha ılımlı olursanız. Tüm karanlık gecelerin muhakkak bir sabahının olduğuna gerçekten inanırsanız.

Ne yaparsanız kötü olur?

Özlem çekip, anılara sarılmayı tercih edip, geri gelmeyecek maziyi sürekli anarsanız. Kafa karışıklığınızın, işlerinizi aksatmasına izin verirseniz. Ailedeki kadınlarla karşı karşıya gelirseniz. Yalnız kalmayı tercih edip, çok fazla kendi içinize dönerseniz. Hayatınıza ani bir kararla size yara bandı olsun diye birini dahil ederseniz.

Astrolog Zeynep Turan

31.07.2017

Yazının her hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...