Yükleniyor . . .

2024 BURÇLAR

2023'ü geride bırakırken, gökyüzündeki yıldızlar ve gezegenler, 2024'ün kapılarını aralamaya hazırlanıyor. 2024 yılında gökyüzü, yıkımla gelen yeni yapılanmanın habercisi olacak, gelenekçi ve bağnaz yapıların çöküşüne şahitlik edecek. 2024, özgürlüğün ve özgür düşüncenin yükselişine tanıklık edecek bir dönem olarak karşımıza çıkacak.

2024, sadece bireylerin değil, tüm insanlığın kaderini şekillendirecek önemli olayların yaşanacağı bir yıl olacak. Bu yılda, astrolojik konstellasyonlar bize, geçmişin izlerini silmek ve geleceği inşa etmek için cesur adımlar atmamız gerektiğini hatırlatacak. Peki, 2024 yılında burçları neler bekliyor? Bireysel anlamda ne gibi gelişmeleri işaret ediyor? İşte cevabı…

Koç

2024 Yılının En Akılcıl Davrananı

Yorucu bir yılı geride bırakırken içinizde ne fırtınalar koptu Sevgili Koç burçları. Kendinizi dönüştürürken engebeli yollardan geçtiniz, bunu en iyi siz bilirsiniz. 2024 yılına retro eşliğinde başlamanız ise daha duygusal bir tavır içerisinde olmanıza neden olacak. 20 Mart’ta Güneş’in burcunuza geçmesiyle birlikte kariyer hayatınızda yeni bir döngüyü başlatacaksınız. Artık sizin için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ayakları yere sağlam basan bir “siz” inşa etmeyi başaracaksınız. Siz değişimleri başlatan bir burçsunuz. 2024 yılında da önemli tutulmalara ev sahipliği yapacaksınız. Yalnız bir Koç burcuysanız 30 Nisan’da yönetici gezegeninizin burcunuza geçmesiyle birlikte, yeni bir ilişkiye yelken açacaksınız. Kendinizle yeniden tanışacağınız bir yıldan geçerken gök kubbe, 2024 yılının sizin için efsunlu bir yıl olacağını işaret ediyor.

Boğa

2024 Yılının En Para Kazananı

Yeni bir yılı aralarken, geçmişi arkanızda bırakmayı başaracaksınız. Her ne kadar siz, sabitlikten hoşlanan bir burç olsanız da 2024 yılı size öyle sürprizler hazırlayacak ki, değişim sizin için kaçınılmaz olacak! Hayat, hikayenizi 2024 yılında büyütürken, değişimin maddi olarak bir kazanca dönüştüğünü göreceksiniz. 8 Mayıs’ta burcunuzda, Yeniay gerçekleşecek Sevgili Boğa burçları. Para ve finans konularında hiç olmadığınız kadar atak ve kararlı olacaksınız. Özellikle kendi işini yapanlardansanız, yeni projelere korkusuzca adım atacaksınız. Asıl kaybetmekten korkmadığınız zaman, kazandığınızı anlayacaksınız. 16 Kasım’da burcunuzda gerçekleşecek Dolunayla birlikte, yarım kalan tüm işlerinizi bir çırpıda halletmek isteyeceksiniz. Boyun eğmez tavırlarınızla çevrenizdekilere deyim yerindeyse göz dağı vereceksiniz.

İkizler

2024 Yılının En Sevileni

Geride bıraktığınız yılı bir düşünün. Ne kadar çok şey öğrendiniz, değil mi? Yeri geldi “asla yapmam” dediklerinizi yaptınız, yeri geldiğinde ise büyük sınavlara tabi tuttu hayat sizi. Ama ne olursa olsun yeniden başlamaktan korkmadığınızı bir kez daha ispatladınız kendinize. Bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter’in, 26 Mayıs’ta burcunuza geçmesiyle birlikte, girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinize çekmeyi başaracaksınız. Üstelik hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan! Gök kubbe, 2024 yılının sizin için tılsımlı bir yıl olacağını fısıldıyor. Sadece çevrenize karşı değil, Dünya’ya karşı tavrınız ve duruşunuz değişecek. Yönetici gezegeninizin, 3 Haziran’da burcunuza geçmesi duygularınızı çekinmeden ifade etmenizi sağlayacak. Sevmenin ve sevilmenin ne demek olduğunu 2024 yılı, size tüm bonkörlüğüyle gösterecek.

Yengeç

2024 Yılının En Kazananı

Sizi dönüştürecek, geliştirecek, farklı duygular tatmanızı sağlayacak bir 2024 yılına “merhaba” deyin Sevgili Yengeç burçları. Geride bıraktığımız yıl sizin için zorlayıcıydı kabul, lakin 2024 yılı da sizin için bir o kadar kolay bir yıl olacak. Küllerinden yeniden doğmak ne demekmiş, bunu herkese göstereceksiniz! 17 Haziran’da Venüs’ün ve Merkür’ün burcunuzda olması; hem işinizde hem de ilişkinizde kazançlar elde etmenizi sağlayacak. Gezegenlerin ihtişamlı hareketleri; bilge tavrınızı ön plana koymanızı sağlarken, yolunuz donanım sahibi kişilerle kesişecek. 6 Temmuz’da Yengeç burcunda yaşanacak Yeniayla birlikte; yetkinliğiniz ve pratikliğinizle göz dolduracaksınız. Siz çözüm odaklı bir burçsunuz, kestirip atmak size göre değil. 2024 yılında beklediğiniz her türlü çözüm, ayağınıza kadar gelecek diyor gök kubbe… Tek yapmanız gereken şey, 2024 yılında göz sağlığınızı ihmal etmemeniz olacaktır.

Aslan

2024 Yılının En Mutlusu

Hayatı sıkı sıkı tutacağınız bir 2024 yılına hoş geldiniz Sevgili Aslan burçları. 2024 yılını ince ince işlerken, “mutluluk”, “sevinç”, “neşe” gibi kavramlar, birer kelime olmaktan çıkacak, hayatınızın yaşam kaynağı haline gelecek. Kendinize hiç olmadığınız kadar şefkatle yaklaşacaksınız. Bilinçli bir şekilde yaptığınız planlar, geleceğinize ilham olacak. 22 Temmuz’da yönetici gezegeninizin burcunuza geçmesiyle birlikte adeta bir yıldız gibi parlayacaksınız. Fikirlerinizi adım adım uygularken, anı yaşamayı da ihmal etmeyeceksiniz. Sınır mı? O da ne? Siz 2024 yılında tüm sınırları zorlayacaksınız. 4 Kasım’da mücadele gezegeni, burcunuzda konumlanacak ve 8 Aralık’ta geri hareketine başlayacak. Problemli ilişkilerinizden kurtulacaksınız. Mars’ın burcunuzdaki geri hareketi 2025 yılına kadar devam ederken, yaşamınızın her bölümüne dokunaksınız. Hayatınızın içine karıştıkça canlandığınızı fark edeceksiniz.

Başak

2024 Yılının En Dinleneni

Fırtınanın, hengamenin, karışıklığın sizi oldukça etkilediği bir yılı geride bıraktınız Sevgili Başak burçları. Artık biraz nefes alma vakti! 2024 yılında öncelikleriniz değişiyor. Ruhunuzu sıkıştıran, bedeninizi yoran her şeyden yavaş yavaş uzaklaşacaksınız. 9 Eylül’de yönetici gezegeninizin burcunuza geçmesiyle birlikte, fikirleriniz çevrenizdeki kişilere ilham olacak. Saygınlığınız günden güne artarken, sahnede bir star gibi parlayacaksınız. İlgi alanlarınız artacak. 26 Kasım’da Plüton harareti, sağlığınıza özen göstermeniz için size küçük sinyaller verecek. Kişisel dönüşümünüz, potansiyelinizi de yeniden inşa etmenizi sağlayacak. Yeni yatırımlar yapacaksınız. Kendi bildiğinizden şaşmazken, hiç kimsenin hayatınıza yön vermesine izin vermeyeceksiniz. Geleneksel düşündüğünüz bazı noktalarda, “neden olmasın” edasıyla fikirlerinizi esneteceksiniz. Tavırlarınızın ise iz bırakacak cinsten olacağını fısıldıyor gök kubbe…

Terazi

2024 Yılının En Parlayanı

Her ne kadar geçtiğimiz yıl kendinizi bir sınavdan geçmiş gibi hissetseniz de yeniden ayağa kalkma gücünü ruhunuzun bir köşesinde saklı tuttunuz. İşte şimdi o saklı gücü ortaya çıkarma vakti Sevgili Terazi burçları. Değişimi en dibine kadar hissedeceğiniz 2024 yılında, keskin kararlar almaktan da geri durmayacaksınız. Hayatınızın biricik olduğunu bir kez daha anlıyorsunuz. Yaşam alanınızdan alışkanlıklarınıza kadar hayatınızın tüm detaylarını yeniden tasarlayacaksınız. Maneviyatınız güçlenirken, kimsenin sizi karanlığa mahkum etmesine izin vermeyeceksiniz. 29 Ağustos’ta yönetici gezegeniniz Venüs’ün burcunuza geçmesiyle birlikte aşkta yüzünüz gülecek. Mutluluğunuz tüm auranızı etkilerken, heyecanınız yüzünüze yansıyacak.

Akrep

2024 Yılının En Yüzü Güleni

Hayallerinizin peşinden gideceğiniz bir 2024 yılına hoş geldiniz Sevgili Akrep burçları. Geçtiğimiz yıl sizi biraz yordu. Yeri geldi tam mutlu oldum derken hayal kırıklıkları yaşadınız. Yeri geldi yapacaklarınız karşısında eliniz kolunuz bağlandı. Sizi en çok üzen de hiç beklemediğiniz kişilerin gönlünüzü kırmasıydı belki de. Her ne olursa olsun 2024 yılında mücadelenizi sadece kendiniz için vereceksiniz. Akılcıl adımlarla büyük ilerlemeler katedeceksiniz. Geçmiş kaygılarınızdan kurtularak pin kodlarınıza bireysel hareket etmeyi işleyeceksiniz.. Özellikle ortaklı bir işiniz varsa buunu tamamen dönüştüreceksiniz. Kendinizde, şimdiye dek fark etmediğiniz özelliklerinizle tanışacaksınız. Siz nelere katlandınız, ne yollardan geçtiğiniz hatırlayın. Sizin için hiçbir şey kolay olmadı. Geriye dönüp baktığınızda yaşadığınız onca kırılmanın ne büyük anlamlar taşıdığını göreceksiniz.

Yay

2024 Yılının En Güveniliri

Arkada bıraktığınız bu yıl içinde tuhaf olaylara ev sahipliği yaptınız. Kendinize, içinizdeki iyiliği asla kaybetmeyeceğinizin sözünü verdiniz Sevgili Yay burçları. 20 Ocak 2024 tarihi itibariyle özgüveniniz ile göz doldururken, çevrenizdeki kişilere de ilham olacaksınız. Alım-satım işlerinde kazançlı olacaksınız. Hayatınızın direksiyonunu elinize alacak, tüm belirsizliklerden kurtalacaksınız. 23 Mayıs’ta burcunuzda gerçekleşecek Dolunayla birlikte maddi kazançlarınızı çevrenizle de paylaşmayı ihmal etmeyeceksiniz. “Güvenilir” kelimesi 2024 yılında adeta sizinle vücut bulacak. Hakkınızdan, emeklerinizden ödün vermezken, çevrenizde de haksızlık yapanlara “dur” diyeceksiniz. “Aşk bana uğramaz” diyenlerdenseniz, sıkı durun! Aşk hiç beklemediğiniz bir anda hiç beklemediğiniz birinden gelebilir.

Oğlak

2024 Yılının En Işıldayanı

Hayatın tozpembe olmadığını en iyi siz biliyorsunuz ancak hak ettiğiniz bir yaşam modeli için biraz daha sabır göstermeniz gerektiğinin farkındasınız. Her anı bambaşka geçecek 2024 yılını kucaklayın Sevgili Oğlak burçları. 11 Ocak’ta burcunuzda bir Yeniay gerçekleşecek. Bunca zaman sadece kendinizin değil, insanlarında sorumluluklarını üstlendiniz. “Herkes kendi başının çaresine baksın” demeyi öğreneceksiniz. Yalnızca kendinize odaklanacağınız bir yıla giriş yaparken, ruhunuza iyi gelecek aktivitelere yöneleceksiniz. Maddi anlamda rahat olmak istiyorsunuz. Hesaplarınızı bütçenize göre ayarlamayı ihmal etmeyeceksiniz. Farkındalıklarınız, kazanımları da beraberinde getirirken, seyahatleriniz artacak. Kader ağlarını sizin için yeniden örerken, cesaretinizin korkularınızdan büyük olduğunu herkese göstereceksiniz.

Kova

2024 Yılının En Şahlananı

2024 yılına kimleri arkanızda bıraktığınızı, kimlerle yol aldığınızı düşünerek başlayacaksınız Sevgili Kova burçları. Siz kolay kolay insanları hayatınızdan çıkarmazsınız, çıkardığınız zamanda geri dönüşünüz olmaz. Geçtiğimiz yıl öyle büyük kırılmalarda geçtiniz ki bu yaraları artık sarmak istiyorsunuz. 2024 yılında huzurun değerini daha çok anlayacaksınız. 19 Ağustos’ta burcunuzda Dolunay gerçekleşirken; emeklerinizin karşılığını hem statü hem de maddi anlamda alacaksınız. “Yoruldum” kelimesi lügatınızda olmayacak! Hızla dönen Dünya’ya yetişmeye çalışırken, zihniniz adeta bir kâşif gibi oradan oraya gezecek. Kendi işini kurma planları yapanlardansanız, gereken cesareti bu yıl kendinizde bulacağınızı fısıldıyor gök kubbe…

Balık

2024 Yılının En Rakipsizi

Emek vermenin, sabretmenin ne demek olduğunu geçtiğimiz yıl deneyimlediniz Sevgili Balık burçları. Gök kubbenin sizin için bir mesajı var! 2024 yılının sizin için ayrıcalıklı olacağını söylüyor. Pürüzler hiç mi olmayacak? Elbette olacak, ama siz her şeyin üstesinden gelebileceksiniz. 10 Mart’ta burcunuzda gerçekleşecek Yeniay’la birlikte, rakipsiz olduğunuzu gözler önüne sereceksiniz. Hayatınızda keşkelere yer yok! Atacağınız her adımın öncesini, sonrasını düşüneceksiniz. Yenilikçi bakış açınızla ilham kaynağı haline geleceksiniz. 18 Eylül’de burcunuzda gerçekleşecek Dolunay, yaralarınıza merhem olacak. “Ben seçilmem, seçerim” dedikçe daha çok konuşulduğunuzu göreceksiniz. Hayat bir oyunsa, siz 2024 yılında bu oyundan galibiyetle ayrılacaksınız. Unutmayın yüzyıllarda bir olan iki gezegene ev sahipliği yapıyorsunuz. En zor zamanlarınızdan bile hızlıca sıyrılmanızı sağlayacak.

Astrolog Zeynep Turan
Yazının Her Hakkı Saklıdır.
20.12.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...