Yükleniyor . . .

2024 ASLAN BURCUNDA DOLUNAY

2024 yılının ilk Dolunay’ının Aslan burcunda yaşanacak olması, gizli mesajlar içeriyor. Her ne kadar bizler devamlı Dolunay yaşanıyormuş algısına sahip olsak da aslında her burçta bir tane Dolunay yaşanır.

Bu Dolunay’ın bir benzerini 2023 yılının Şubat ayının ilk haftasında yaşadık. O tarihteki Dolunay’ın aurası bizi yordu, hırpaladı. Ülkemizin tarihinde de hiç unutulmayacak bir noktada yerini aldı. Bu demek değil ki bu Aslan Dolunay’ında da yaşadıklarımızın aynısını tekrar yaşayacağız. Gezegenlerin seyir defterinde aynı yerden aynı şekilde benzer örüntüler oluşmaz. Dolayısıyla yeryüzünde aynı sınavları aynı şekilde vermeyiz. Bilakis burada Dolunay’da görev alan yardımcı gezegenlere de bakmak lazım. Bu da Dolunay’ın hacmini anlatır. Deyim yerindeyse gökyüzü el mi yükseltir ya da daha düşük profilden mi yeryüzüne taşır, Dolunay’ın hacmini yaşarken kıyaslarız. Ama astrolojinin detaylarını yıllardır kaleme alan biri olarak şunu söyleyebilirim; gökyüzü bu Dolunay’ın el artıracağını ve 3. Dünya Savaşı’nın hatlarını çizeceğini işaret ediyor. Hatta biz bu günleri yaşarken hissetmeyip daha sonra parçaları birleştirdiğimizde bu tarihleri işaret edecek. Kısacası bugünleri sadece ve sadece yarınlar ve yaşayanlar anlatacak.

Aslan Burcunda Dolunay Ne Zaman Gerçekleşecek?

Dolunay, 25 Ocak 2024 tarihinde, saat 20.54 sularında Aslan burcunda 5 derecede yaşanacak.

Dolunay Burçları Nasıl Etkileyecek?

Koç Burcu: Sizden saklanan sırlar da yine bu Dolunay süresince ortaya çıkabilir. Yıl hem hızlı hem de iddialı başlayacak.

Boğa Burcu: Katılacağınız kurslar, içerisinde bulunduğunuz meyus tavırlarınızı geride bıraktıracak. Gelişim ve ilerleme yolu size iyi gelecek.

İkizler Burcu: Uzun zamandır şehir değiştirmeyi düşünen ama buna cesaret edemeyen bir İkizler burcuysanız, hayat önünüze bambaşka kapılar açacak.

Yengeç Burcu: İş hayatında kendini olduğu yerden yüksek gören kişilere karşı mesafeniz net bir şekilde belli olacak.

Aslan Burcu: Burcunuzda gerçekleşecek Dolunay, egonuzu köpürtmeye yönelik olayların da cereyan etmesine sebep olacak.

Başak Burcu: Bireysel olarak maksimum verim için kolları sıvayacaksınız. Bu cevval tavırlarınız ailenizde ve iş yerinizde takdir toplayacak.

Terazi Burcu: Ortaklı iş yürüten bir Terazi burcuysanız ortağınızın yaptığı bazı hal ve hareketler işinizin uzun ömürlülüğünü etkileyebilir. Önemli konuşmalar kapıda!

Akrep Burcu: İnişli çıkışlı bir ilişkiniz varsa, Dolunay şüpheci yanınızı tetikleyebilir. İster istemez telefonunu kurcalayabilir, sahte hesap açarak sevgilinizi yakın markajınıza alacaksınız.

Yay Burcu: Bir süredir iş değiştirmeyi düşünüyorsanız, standardınızı bozmak istemeyecek, garantili fırsatlar yakalamadan adım atmayacaksınız.

Oğlak Burcu: Tepkilerinizi gizlemeyecek, kendinizi ait hissetmediğiniz ortamlardan uzaklaşacaksınız. Bazı arkadaş gruplarından bir anda çıkacaksınız.

Kova Burcu: Yıllardır aileniz ile olan dargınlıkların, tüm kırgınlıkların son bulacağı, aranızdaki mesafelerin kapanacağı durumlar yaşanabilir.

Balık Burcu: Sizi baskıladığını düşündüğünüz, tüm noktalara karşı keskin çıkışlarda bulunabilirsiniz. Duygusal iniş çıkışlarınız öfkeli bir izlenim bırakmanıza neden olabilir.

Gerçek, Gizlinin Avcısı Olacak

Sabit nitelikli, dik kafalı Dolunay’da öğreten gezegen de su burcunda 5 derecede hareket edecek. Tıpkı Dolunay’ın 5 derecede olduğu gibi. Bu Dolunay’ın hafızasına Satürn’ün dahil olduğunu düşünürsek; bize bilmediğimiz konuları öğretmeye odaklayacağını ifade edebiliriz. Neyi bilmiyorsak oradan sınanmaya tabiyiz. Müttefikleri olanları, ortaklı yapıları zorlamayı hedefliyor Dolunay. Hiyerarşiyi bozan, yoran ve planlarını ortaya döken bir Dolunay ile karşı karşıyayız. Gündelik hayatta ise insanların eften püften sebeplerle birbirlerini ne kadar kolay üzebildiğini de yine Aslan Dolunay’ın da öğreneceğiz.

Aslan Burcunda 5 Derecede Gerçekleşecek Dolunay

  • Egoyu,
  • Üstünlük kurmayı,
  • Ben liderim, benim istediğim olacak, nidalarını savurmayı istiyor.

Kötüye Kullanılan İstatistik Doğru Sonucu Vermez

Herkesin gözden kaçırdığı detay her ne ise bu Dolunay’da ortaya çıkacağını işaret ediyor. İddiamızı ortaya koymak isterken, bir yerde acizliğimizi hatırlatan olaylar da söz konusu olacak. Bir ipin üzerinde her iki tarafında iddialı olduğu bir Dolunay arafından geçeceğiz. Toplumlara şekil verenlerin, iki farklı kıtada savaşı şekillendirenlerin, üstünlük savaşı vermek için ne kadar kötüye bulandıklarını, bu Dolunay’ın arkasından daha iyi kavrayacağız.

2024 yılı bir çorap söküğü misali ortaya dökülürken, insanın aslında ne kadar aciz bir canlı olduğunu, birbirine güç gösterisi sergilemek için yapamayacağı bir şey olmadığını, hesaplar ve kitaplar ortaya döküldüğünde okuyabileceğiz.

Aynı Irmaklara Girenlerin Üzerinden Farklı Sular Akar

Hepimiz biraz sosyolog olmak zorundayız. Çünkü bu Dolunay’ın yapısından hepimize sosyolojik bir değerlendirme kalacak. Gezegenlerin semada kümelendiği günlerde Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay’a Venüs, Merkür ve Mars da eşlik edecek. Bu da ulusüstü yapıların, yapılan organizasyonların, kimin kiminle ne bağlantısı olduğunun hesaplarını önümüzdeki günlerde çok daha net görebileceğimizi işaret ediyor. Dolunay gerçekleşirken Plüton’da sıfır derecelerde Kova burcunda hareket ediyor olacak.

  • Görmek, duymak, konuşmak istemeyenlerin bile dahil olduğu kollektif ve enteresan günlerden geçeceğiz.
  • Bu Dolunay döngüsünde su elementi aktif bir görev almayacak. Bu da deniz ticaretini yakından ilgilendireceğini işaret ediyor.

Aslan Dolunayı ile Nelere Şaşıracağız?

  • Siyasetçilerin ani sağlık sorunlarını duyabiliriz.
  • Partilerin aday listeleri son dakika değişikliği ve YSK’nın gündeme gelişi
  • Seçimlerde aday olamayan siyasetçilerin iddialı açıklamaları

Aslan Dolunay’ında Kimler Konuşulacak?

  • Yılmaz Tunç (Güneş’i Kova)
  • Yusuf Tekin (Ay’ı Aslan)
  • Ekrem İmamoğlu (Mars’ı Aslan)
  • Ali Babacan (Ay’ı Kova)
  • Devlet Bahçeli (Satürn’ü Kova)
  • Kamala Harris (Ay burcu Aslan)
  • Binyamin Netanyahu (Mars’ı Aslan)
  • Şi Cinping (Ay’ı ve Ay Düğümleri Aslan)

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

10.01.2024 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...