Yükleniyor . . .

2023 YAY BURCUNDA YENİAY

2024 yılının gelişini, ayak seslerini oluşturan bir Yeniay ile karşı karşıyayız. Hiç düşünmediğiniz psikolojik bir çıkmaza sürüklendiğimizi bu döngüde fark edeceğiz. Toplumsal olarak bazı şeyleri de hiç duymak istemeyeceğiz. Yeniay, dominant fikirleri ön plana çıkartırken, korkularımızdan arınmamıza da yardımcı olacak. Keskin kararlar almak zor olmayacak. Yay burcunun adalet döngüsünde harekete geçen Yeniay, etkisini birkaç gün öncesinden göstermeye başlayacak.

Yay Burcunda Yeniay Ne Zaman Gerçekleşecek?

Yeniay 13 Aralık günü, saat 02.32’de 20 derecede Yay burcunda meydana gelecek.

Yay Burcunda Yeniay Burçları Nasıl Etkileyecek?

Koç Burcu: İş hayatınızda gerek sözel gerekse de yazılı iletişimde aksaklıklar yaşayabilirsiniz, dikkat!

Boğa Burcu: Uzun soluklu bir ilişkiniz varsa, ilişkinize dair çevresel müdahalelere maruz kalabilirsiniz.

İkizler Burcu: Sosyal medya temizliğinde kimsenin gözünün yaşına bakmayacaksınız.

Yengeç Burcu: Farklı sektörlerden gelen iş teklifleri ile çevrenizi genişleteceksiniz.

Aslan Burcu: Aile içindeki çatışmaları sonlandırmak adına evden ayrılma planları yapacaksınız.

Başak Burcu: Kazan – kazan modeli iş teklifleri alacaksınız. Suya sabuna dokunmadan bu iş modelini geliştirerek, kazançlarınızı artıracaksınız.

Terazi Burcu: Önceden planlamış olduğunuz seyahatler hakkında da çift fikirli yaklaşabilirsiniz. Şehir dışında yatırım planlarınız varsa, bunları da beklemeye alabilirsiniz.

Akrep Burcu: Kendinizi sessiz moddan çıkarıyorsunuz. Mütevaziliğinizi yanlış anladıklarını düşündüğünüz için üstünlük kuran konuşmalar yapacaksınız.

Yay Burcu: Gündelik hayatınızda yaşanabilecek gerilimlerin sizi etkilemesine izin vermeyeceksiniz.

Oğlak Burcu: Kişisel harcamalarınız artacak. Daha önce tasarruf etmek istediğiniz alanlarda para harcamaktan korkmayacaksınız.

Kova Burcu: Bulunduğunuz ortamdaki kişilerin sağının solunun belli olmaması sosyal yaşantınızı etkileyebilir.

Balık Burcu: Güven konusunda geçmişte yaşadığınız problemler bugünlerde zihninizde yer edebilir.

Yay Burcunda Yeniay’ın Hedefinde Neler Var?

Savunması yüksek bir Yeniay meydana gelirken, aslında hedeflere kilitlenmek daha kolay olacak.

  • Kişisel hayatları derlemek,
  • Mucizeleri ortaya koymak
  • Zarar veren düşünceleri ortadan kaldırmak

Hayat Hatlar Üzerine Kuruludur!

Zamanın hızlanması 24 saat kavramının önemini artıracak. Günü 24 saat yaşamak isteyeceğiz. Konuşmayı sevenlerin kıracağı potlar ile yerinde ve zamanında konuşanların itibarlarının nasıl arttığını göreceğiz. Dünya sahnesinde görmek istemediğimiz karelere de ateş burcunda gerçekleşecek Yeniay döngüsünde tanıklık edeceğiz.

  • Ülkemiz Karadeniz’de farklı politikalar izleyecek. Dedeağaç bölgesinde ise yeni iştiraklerin girişimlerini duyabiliriz.
  • Batı Karadeniz’deki limanlarda ise (Zonguldak) mayın arama taraması daha çok gerçekleştirilecek.
  • Balıkçılıkta av sezonunda tarihlerde değişiklik yapılacak.
  • Denizlerden geçen doğalgaz boru hatlarının güvenliği artırılacak.
  • İran sınırları konuşulurken, yaşanacak olaylar dünya medyasında yer alacak.

Yay Yeniay’ının Gündeminde Neler Var?

  • Memur zammı
  • Asgari ücretin zam oranı
  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın birtakım düzenlemeleri
  • Adliyelerin önünde protestolar
  • Merkez Bankası’nın faizde artışa gidecek olması
  • Göçmen büroları
  • Ülkemize misafir olan NATO üyesi ülkelerin diplomatları.
  • Cemaat ve tarikat yapılanması altında para toplayan kişi ya da kurumlara yapılacak operasyonlar
  • Demir – Çelik sektöründe değişen fiyatlar
  • İsveç’in NATO üyeliği

Denizlerdeki Savaşın İlk Görüntüleri Pasifik’ten Yayılacak

İngiltere, 15 Eylül 2021’de Satürn – Kova döngüsünde hareket ettiği sırada Hint – Pasifik Okyanusu’nda AUKUS isimli askeri bir ittifak kurulmuştur. İttifakın üyeleri de ABD, İngiltere ve Avustralya’ydı. Güvenlik başlığı altında kurulan ittifak, İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana bölgede kurulan “en önemli ittifak” olarak tarihe not edilmişti. 2 yıl önce kurulan ittifakın asıl amacının, denizaltı teknolojisini geliştirme ve onları devre dışı bırakacak nükleer çalışmalar olduğu da ortaya çıkacak. Pasifik Okyanusu’nun ortasında kurulan bu paktın derinlerinde siber savaşın yattığına da tanıklık edeceğiz. İttifakın, yalnızca Çin’e yapılan bir gövde gösterisinden ibaret olmadığı, Fransa ve Avrupa’ya da doğrudan bir meydan okuma olduğu anlaşılacak. Amerika’nın ülke içindeki kırılımları ardı ardına yaşanadursun, dış politikadaki sarsıntıları da askerlerini geri çekmesine sebep olacak. Bazı ülkelerde üslerini kapatması veya taşıması askeri zayiatı da gözler önüne serecek.

Astrolojide Tekniksiz Konuşan Uzmanın Karşılığı Yoktur!

Merkür’ün durağanlaştığı bir Yeniay’dan yenilik beklemek yerine daha önceden yapılan planların okumasını yapabiliriz. Bu da stratejik olarak yeni ittifaklara olumlu bakan ABD’nin politikasını okumak zor olmasa gerek. Kaldı ki ABD, Merkür Retrosu’nda kurulmuş bir ülkedir. ABD’nin İsrail ile İngiltere arasına kara kedi gibi girdiğini uzun vadede birçok stratejistten dinleyeceksiniz. Takriben de 2024’ün Nisan ayına denk gelecek. Yılın son Yeniay’ı 2024 yılında Avrupa’nın perde arkasına ötelenen kaosu sahneye taşıyacak. Güçlü birçok Avrupa ülkesi kendi insanlarıyla sınavlar verecek. 2023’ün son günlerinde ülkelerin sosyal konularda toplumun güvenliğini sağladığına dair düzenlemeler yapması ile karşı karşıya kalacak. Avrupa ülkelerindeki protestoların, yeni kanunlara tepki olarak ortaya çıktığını gösterecek.

Avrupalı İnsan Tanımı Yok Oluyor

İnsanlık hızlandırılmış bir serüvenden geçtiğini toplumsal yapısı değiştiğinde fark edecek. Avrupa’nın sancılı süreçlerden, sorun sarmalından sıyrılması kolay ve hızlı olmayacak. Alınan göçler, değişen demografik grafikler gündelik hayatta kanıksanacak. Ekonomik buhranlar Avrupa’daki orta gelir kategorisini de etkileyecek.

Ülkemiz de dışarıda ikamet eden vatandaşlarının yurda dönüş yapmasıyla Türk göçü alacak. Avrupa’daki gayrimenkulünü satan, dükkânlarını kapatan vatandaşlarımız maddi varlıklarıyla beraber sınırlarımıza geçecek. “Avrupalı” tanımını yeniden şekillendirecek olgu ekonomik hiyerarşinin ta kendisi olacak. Yaşlı, dul, dar gelirli, bakıma muhtaç insanların devlet desteğinden yoksun kalması, bu kategorideki vatandaşları iş gücü olmaya zorlayacak. Travmatik düzeye çıkan gelir dağılımı Avrupalının uykularını kaçıracak. Yaşam kalitesinin düşmesiyse, düzene karşı gelmekten çekinmeyen Avrupai insan modeli, tarihe karışacak.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

18.11.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...