Yükleniyor . . .

2023 MERKÜR BALIK BURCUNDA

Her alanda kendini gösteren, etkisi yabana atılmayacak bir seyir ile karşı karşıyayız. Birlikteliklerin, zekanın ve iletişimin yöneticisi Merkür, hayatımızdaki somut gelişmelerin etkilerini hissettirecek. Merkür astrolojide aklı temsil ediyor. Son burçta hareketi esnasınıda zihinlerin nasıl çalıştığını ortaya çıkaracağı bir konumda yer alacak. İşin açıkçası Merkür’ün su burcundaki seyri, kalem oynatanların, hokkabazların yüzlerini, düşüncelerini ifşa edecek.

Bozuk Saat Bile Günde İki Defa Doğruyu Gösterir!

3 Mart tarihinde Balık burcuna taşınacak olan Merkür, ele aldığımız konulara ve adım attığımız her şeye engel olacak detayların üzerine gideceğimizi işaret ediyor. Hayatımızdaki engellerin sorumlusunu aramak yerine tüm sorumluluğu kabul edecek ve çözüm yolları arayacağız. Gelişime ve bilgiye çok daha fazla önem vereceğimiz bu süreçte bireyselliği en aza indirip, kolektif bilinçle hareket etmeyi tercih edeceğiz. Bütüne hizmet etmeyi öğretecek Merkür’ün Balık burcundaki hantallığı… Taa ki 19 Mart’a kadar…

Dijital Hegemonya Başlıyor!

16 Mart Merkür Neptün kavuşumu, Bu dönemde dijital mecralara yeni getirilecek filtrelerle birlikte yanlış haberleri kaldırıyorum derken, farklı bir algoritma ile karşımıza çıkacak. Fikirlerini yanlış bir şekilde ortaya atanları yönetmek isterken toplum mühendisliği yapmaya soyunanlarla tanışacağız. Yeni algoritmanın kötü haberleri filtrelemek için olduğu söylense de arka planda nelerin olduğunu daha net bir şekilde göreceğiz. Bu da bizleri yeni bir kavram ile tanıştıracak, “dijital hegemonya”.

Merkür Balık Burcunda Hareket Ederken Burçlar!

Koç: Küçük kazalara dikkat!

Boğa: Ödemeler ve hukuksal konulara dikkat!

İkizler: Aile içi dedikodulara dahil olma!

Yengeç: Uzun süredir konuşmadığın kişilerle barışacaksın!

Aslan: İşlerinle ilgili ani haberler!

Başak: Gökte ararken yerde buldum diyeceksin, yolun açılıyor!

Terazi: Hızlanacak ve pratikleşeceksin!

Akrep: Uykusuzluk ve kiloya dikkat!

Yay: Ev kazalarına dikkat!

Oğlak: Harcamalarını sorgulayacaksın!

Kova: Dedektiflik oynayacaksın!

Balık: Kendini yorgun hissedeceksin!

Her Şey Bu Kadar Kolay Mı Olacak?

Merkür, gücünü göstermekten çekinmezken bizler de ona ayak uyduracağız. Hayatımızda engel olarak ele aldığımız konuların üzerine gidecek, çözüm yolu arayacak ve çoğu zaman da aradığımız çözüm yolunu bulacağız. Mart ayının ilk günlerinden itibaren etkisini gösterecek olan iletişim gezegeni, Balık burcunun hayalperest ve nostaljik yapısından öte geçmişimizi önümüze döken deneyimleri yaşatacak. Çünkü 7 Mart tarihinden itibaren Satürn de Merkür’e eşlik edecek. Nedir bu konular derseniz;

  • Eğer ticaretle uğraşıyorsanız ya da kendi işiniz varsa alacağınız kararları iki değil dört kere düşünmenizi tavsiye ederim.

Her Farklılık Tezat Olmak Demek Değildir!

Farklı bakış açımızı ortaya koyaktan çekinmeyeceğimiz bu süreçte yenilikçi yapımız da ön plana çıkacak. Yaratıcı fikirleri ile nam salan Balık burcu bu anlamda bizi destekleyecek. E bir de Merkür ile hareket edince her şey daha da netleşecek. Zihinsel gücümüzü göstermekten çekinmeyecek, hayatımız adına yeni adımlar atacağız.

Merkür Balık Seyrinde Nelere Kafa Yoracağız?

  • Şebeke suları
  • Sıcak su kaynakları
  • Su kesintileri
  • Barajlar
  • Denizler
  • Kanallar
  • Dolgu zeminler
  • Deniz ticareti

Kimler Konuşulacak?

  • Recep Tayyip Erdoğan
  • Ahmet Davutoğlu
  • Ali Babacan

Merkür son burçta elimizi ayağımıza dolandırabilir. Aman dikkat!

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

20.02.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

 
 

 

 

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...