Yükleniyor . . .

2023 MARS YENGEÇ BURCUNDA

2023 MARS YENGEÇ BURCUNDA

Görev Tanımı Gidenlerle Kalanları Belirleyecek

Mart ayı ülkemizin birçok ilke imza attığı ay olacak. Savaş gezegeninin sivrilten etkileri uzun süreçli soruşturmaları, istifaları, siyasi isimlerin kavgalarına şahit ettirecek. “Liyakat” kelimesi toplumumuzdaki her üyenin diline pelesenk olacak.

Ne Zaman?

Mücadele gezegeni Mars, suyun öncü burcuna 25 Mart tarihinde geçecek. Saat 13:46’da yaşanacak bu gökyüzü olayı ön planda olmak isterken, kuralları yeniden yazmak isteyen bir Türkiye’ye yürütecek bizleri.

Mars’ın Yengeç Burcundaki Seyri Boyunca;

Ani iş değişiklikleri, şehir değişiklikleri, alınganlıklar, içsel duyguların dışa vurumu, abartılı tepkiler, “beni kimse anlamıyor” mücadelesi, geçmiş travmaların, anksiyetelerin canlanması ve hırs mücadeleleri bu gezegen hareketinin en göze çarpan duygu durumları olacak.

Acının Dili Yoktur

Ülkemizin tarihinde toplumsal acılarla yerini alan, 11 ilimizin ağır hasar aldığı Şubat ayını hiçbirimiz unutmayacağız. 2023 yılının Şubat ayında yaşananlar, yalnızca bu yılın tamamını etkilemeyecek. Önümüzdeki 3 yılı da etkisi altına alacak. Bu depremde yaşananların ülke hafızasında kayıtlara geçtiğini kitlesel tepkilerle pekiştireceğiz.

Önümüzdeki 3 yıl içinde birçok kurumu, kuruluşu yeniden şekillendirecek olayların fitilini Mart ayı ateşleyecek. Hem depremin yaralarını hem bıraktığı boşlukları hem de gün yüzüne çıkmamış bilgileri Mars – Yengeç seyriyle önümüzdeki 50 gün içine tüm çıplaklığı ile konuşacağız. Cevapsız sorular toplumsal bilince daha detay sorular sorduracak. Sorgulayıcı yanımız tetiklenecek.

  • Ülke gündemimiz bir anda yönünü seçime çevirirken deprem sürecinde yaşananlar ikinci plana düşmeyecek.

Mars – Yengeç Sürecinde Nereler Mercek Altına Alınacak?

  • Vakıflar
  • Kamu kuruluşları
  • Devlet Bankaları
  • Üst düzey yöneticiler
  • Futbol kulüpleri
  • Ulusal kanallar
  • Sosyal medya platformları

Yeni Dünyanın Farklı Öncelikleri Olacak

Mars’ın suyun öncü burcundaki hareketi, dünyanın dört bir yanında yaralarını sarmak isteyen coğrafyalara büyüteç tutacak. Sorunları çözmek ve yardımları bu noktalara kanalize etmek daha kolay olacak. Gergin ruh halinin vereceği hız her ne kadar çözümcü olsa da zaman zaman ters düşmelere de şahit olacağız. Analiz ve tespit konusunda ustalaşmak bir yana ülkemizin 2023 gündeminin bu ayın içine sıkıştığını fark edeceğiz.

  • Savaşlara bulanan, saldırganlığı ulusalcılık kisvesi altında toplumlara empoze eden bir anlayışla karşılaşacağız.
  • 1979’da rejim değiştiren İran’ın ülke içindeki karışıklığı hızla büyürken komşumuzun kartografi haritasındaki jenerasyon gezegenleri de Satürn karşıtlığından geçecek. Demek oluyor ki İran’ın karışık iç meseleleri yeni nesil bir savaş olarak ortaya çıkacak.
  • Kayıtlarda 1946 kuruluşlu olan Suriye, ülkemizle kuracağı diplomatik iletişim ile yapbozun kayıp parçalarını birleştirecek.
  • İsrail’in Suriye’de de yaşanan depremden hemen sonra bu bölgeye saldırıda bulunması ülkemizde büyük bir gündem olmasa da savaş hatlarını güncelleyecek.

Mars Yengeç’e Geçmeden Satürn Balık Burcuna Geçecek Ve Nisan Ayında Etkileşim Halinde Olacaklar. Bu Da Gezegenlerin Suya Teslim Olması Anlamına Geliyor.

3 Malefik gezegenin yer değiştirmesi 3. Dünya Savaşı’na yürümek isteyen bölgeleri tetikleyebilir. Bunu da 27 Mart tarihinden itibaren daha çok hissedebiliriz. Satürn’ün Balık burcuna geçmesi ülkemizin haritasındaki Ay düğümleriyle ilişki kuracak. Bu transit daha önce 1994- 1996 yılında tekrar etmişti. O tarihlerde ülkemiz yine bir ekonomik sarsılma sarmalından geçmiş. Şimdi de tüm dünyayı aynı dertten vuracak. Ülkeler “param yok!” diyor.

Herkes Baktığı Yerden Görür

Mars, ülkemizin yükselen burcunda hareket edecek. Bu da tarihimizin en çok sesli seçiminden geçeceğimizi işaret ediyor. Halkın da her an içinde bulunacağı, fikrini ve demokratik haklarını sonuna kadar dile getireceği adrenalini yüksek bir seçime ev sahipliği yapacağız. 2023 yılının zorlayıcı gökyüzü geçişlerinde gerçekleşecek seçimler birçok ilkle tarihimize geçecek. Sosyal medyada son dakikada viral olan, parti başkanlarının seçim vaatleri değil, geçmiş açıklamalarıyla oy kaybetmeleri olacak. Türkiye’deki genç nüfusun seslerini sosyal medyanın hızı arttırsa da sokaklarda da renk olacak. Seçimin algısını belirleyen, yılın ilk gününden itibaren yaşanan diyaloglardan ziyade ortaya konan vaatler olacak.

  • Toplumumuzun politik yanı daha çok ortaya çıkacak.
  • Birbirinden farklı protesto biçimleri, dramatik, trajik ve unutulmayacak karelerle bizleri karşı karşıya bırakacak.
  • Ülkemizin manşetleri geleceğe mesaj olarak iz bırakacak.
  • Tabiri caizse “balon” gündemlerle kimse zaman kaybetmeyecek. Odaklandıkları konunun başında da Türkiye’nin dört köşesinde seçim öncesinde liderlerin konuşmaları değil, Başkanlık sistemi olabilir.
  • Kısıtlı af, vergi affı, akademi affı gibi alanlar hızlanabilir.
  • Ülkemiz seçimle beraber güçlendirilmiş parlamenter sisteme ve yeni bir koalisyona yüzünü döneceğini işaret ediyor Mars – Yengeç seyri... Uzun yıllar aradan sonra hem kadın liderle hem de sürpriz isimlerle yola çıkabiliriz.

İçine Siyaset Karışan Savaş Ağır Sonlanır

Dünyanın birçok sıcak bölgesinde liderlerin eş zamanlı açıklamaları konvansiyonel savaşın nereye doğru evrildiğini evlerimizdeki televizyon ekranlarından tecrübe edeceğiz. Halkı siyasetçiler değil, kendi fikirleri, hür iradeleri yönlendirecek. Ülkemizin her ne kadar önü açık olsa da vagonlarında birikmiş dertlerini anlayacak yeni isimlerin toplumun gücünü arkasına alması ise Mars – Yengeç seyrinde hiç de kolay olmayacak. Yeni yüzler toplumun tepkisini dindirse de asla eski yüzlere tahammülün olmadığı da ortaya çıkacak. 3. Dünya Savaşı’nın dillendirildiği bu yıllarda birçok para biriminin değeri düşebilir. Denizlerimiz üzerinden hızlanan ticaret ise ekonomimizdeki derin yaralara ilaç gibi gelebilir.

  • 3. Dünya Savaşı’nın prodüksiyonu Mart ayında kurulacak, bunun etkilerini nisan ayında da göreceğiz. Bu savaşın tarafları belli olacaksa bu ay içinde belli olacak. Çünkü gökyüzündeki 7 gezegen hareketinin eş zamanlı bir şekilde yer değiştirdiği Mart ayı stratejileri eylemlere dökecek. 

Yarının İşini Bugünden Halletmeye Çalışanlar Sınava Tabi Olacak!

  • 2 Ağustos 2017’de Satürn 21 derece ile Yay burcunda hizalandığında yürürlüğe giren CAATSA yaptırımlarında gevşemeler göze çarpacak. 7 Mart 2023’te Mars 21 derecede konumlandığında ABD bir anda bizi düşman görmekten vazgeçip bu yaptırımlara takılan kişi ve kurumların önünü açacak.
  • Rusya’nın ülkemiz ile olan ilişkileri dalgalı ekonomi grafikleri gibi olabilir.
  • Ülkemizin ürettiği Milli Savunma Sanayi ürünlerinin de uluslararası pazardaki ruh- sat engeli son bulacak.
  • Uluslararası borçlanma kervanına katılmayan ülke kalmayacak. 3. Dünya ülkeleri içinden kredi notu yükselenler olduğunu da göreceğiz.
  • Jeostratejik konumumuz her zamankinden daha önemli olmaktan öteye geçecek ve müttefiklerimize önemli kararlar aldıracak.

Gezegenler El mi Yaman Bey mi Yaman Dedirtecek

Bizler kendi iç meselelerimizle yoğrulurken dünyanın diğer tarafında ise yeni bir savaşın adımları atılıyor diyeceğiz. 25 Mart tarihi gökyüzünde tam bir işaret fişeği görevi görecek. 8 ay aradan sonra Mars burç değiştirecek. Su burcunda hareket edecek Mars’ın, 1 Ekim 1949 yılında cumhuriyetini ilan eden Çin’in rotasını belirleyen öncelikli gezegen olacak. O tarih geldiğinde Çin Halkı’nın astroloji ile hareket ederek savaşa başladığını da fark edenlerden olacağız.

  • Dünyanın “savaş” kelimesine bağışıklık gösterdiğini son dakika haberlerindeki tavrıyla anlayacağız.
  • Dünyadaki paranın temelleri el değiştirecek. Piyasanın hızına yetişebilen gücünü pekiştirecek.
  • Savaşın ekseni bu sefer Kuzey Pasifik’e kayabilir. Zaman algımızdan asla silinmeyecek ülkelerin başında ise dünyayı virüsle tanıştıran Çin gelecek.
  • Yaptırımlar ülkesi Çin “skandal” dedirtecek yasalarla dünyanın her yerinde konuşulacak. Göç vereceği coğrafyalardan en önemlisi ülkemiz olacak.
  • Hammadde krizleri yüksek sesle ekonomi zirvelerinde dile gelecek.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

15.02.2023

Günün Ruh Hali
Ay, 12.37’de Oğlak burcuna geçiyor. “Kurallar düzeni belirler” mottosuyla hareket edeceğiz. Alacak-verecek davaları gündeme gelirken, bencil tavırlar ön plana çıkacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...