Yükleniyor . . .

2023 GÜNEŞ BOĞA BURCUNDA

Zodyak burçlarının kimliklerini belirleyen, yaşamı temsil eden ve doğru kavramını bulunduğu her açıda hissettiren Güneş sabit burçta konumlanacak. Güç, hırs ve rekabet kavramlarının ne kadar önem taşıdığını gösteren bu gökyüzü seyri zamanın ne kadar hızlı aktığı bir çağdan geçtiğimize de vurgu yapacak.

Güneş Hangi Tarihler Arasında Boğa Burcunda Olacak?

20 Nisan günü saat 10:30’da Boğa burcunda konumlanacak Güneş, 21 Mayıs 09:30’a kadar Boğa burcunda kalacak.

Güneş – Boğa Seyrinde Burçları Nasıl Etkileyecek?

KOÇ: 2. Evinizde hareket edecek Güneş, emin olduğunuz konularda öne çıkmanızı sağlayacak.

BOĞA: Burcunuzdaki Güneş, aile içi konuşmalarda ani çıkışlar yapmamaya özen göstermeniz gerektiğinin altını çiziyor.

İKİZLER: Güneş, 12.evinizde hareket edecek. Kaygılarınız aşk hayatınıza yansıyacak.

YENGEÇ: Çevrenizdeki kişilerin beklenmedik kararları sizi de sorgulamalara itebilir.

ASLAN: Paranızı doğru kullanmanız adına fırsatlar artıyor.

BAŞAK: Konfor alanınızı yeniden inşa edeceksiniz.

TERAZİ: içsel huzurunuz için yeni aktivitelere başlayabileceğinizi işaret ediyor.

AKREP: Güneş karşıt burcunuzda. İş ortamınızdaki dedikodular gerçeğe dönebilir.

YAY: Tutumlu yanınız, bonkör yanınızla karşı karşıya. Ani harcamalara dikkat!

OĞLAK: Güneş 5. Evinizde hareket edecek. Planlarınız her an çevre etkenine maruz kalabilir.

KOVA: Sıkıntıları aşmanın yegâne yolunu sosyalleşmekte göreceksiniz

BALIK: Fazla düşünme mesaisini sona erdireceksiniz.

Evim Evim Güzel Evim

Güneş Boğa burcundayken evimize daha çok odaklanacağız. Yeni eşyalar alma, eski eşyalardan kurtulma ve iç düzenle ilgilenme konuları ön plana çıkacak. Evimizin içindeki gençler kendi hayatını kurmak için adımlar atacaklar. Bir yanda kendi evine çıkmak isteyen gençlerimiz kollarını sıvarken bir yandan da evlilik hazırlığı yapan gençlerimiz emlakçı ve mahalle aşındıracaklar. Aynı zamanda çocuklarımızın oyun parklarının sorunları sosyal medyada trendler arasında yerini alacak. Üniversite kampüsleri önündeki gösteriler de Güneş Boğa seyrinde ayyuka çıkacak.

Yatırım Yapanlar Sıraya Giriyor  

Güneş Boğa burcunda konumlanırken kişisel hayatlarımızdaki maddi aksiyonlarımıza hız katacak. Birikim yapanlar bir an önce bu varlıklarını kullanmak ve fırsatları yakalamak isteyecek. Durum böyle olunca özellikle de borsa alanındaki inişli çıkışlı grafiklere göre hareket etme amacında olanlar adeta ders çalışırcasına hisse takibi yapacaklar. Sadece klasik bir Güneş – Boğa seyri olarak düşünmemekte fayda var. Güneş’in hemen yanında saf tutacak Merkür Retrosu, Güneş’in etki alanını kısıtlayacak. Gökyüzündeki safların karışıklığı piyasalarda para kaybı olarak karşımıza çıkabilir. Bu da ekonomistlerin söylemlerini sosyal medya üzerinden antitezleri ile çürütmeye çalışan kişileri arttıracak.

  • Gayrimenkul alım ve satımı için aceleci olunmaması gerektiğini hatırlatacak retrolu Güneş’in Boğa seyri
  • Aniden şehir değiştirenlerin sayısındaki artış kira ücretlerindeki hareketin en büyük açıklayıcı niteliğinde olacak.
  • Aile içinde yaşanan ortaklıklar, hisseler ve miras konuları daha yüksek sesle konuşulacak.
  • Son yıllarda arka arkaya okul değiştiren çocukların sayısında da artış olacak.
  • Dünya çapında birçok şirket “pay” konusunu masaya yatıracak
  • CEO’ların mesaisinin arttığı bir dönemeçteyiz.
  • Yapay uzuvlar üreten biyomedikal şirketlerinin tuhaf pazarlama teknikleri dikkat çekebilir.

Acı Patlıcanı Kırağı Çalmaz

Sabit burçta etkisini hissettiren Güneş, finans sektörü içerisindeki dengeleri yeniden yazacak. 2023’ün başından bu yana zoru yaşayan piyasalar, zorun zoru ile tanışırken baş etme politikalarında amatör olmadıklarını göstermeye gayret edecekler. Gayrimenkul, hisse alım ve satım, BONO ve daha bunun gibi birçok yatırım aracındaki dalgalanmalar, birçok finans merkezini Wall Street ritmine büründürebilir. Güneş’in toprak burcundaki seyri parayı hız trenine bindirecek. Aniden yapılan büyük anlaşmalar, şirket alımları ve telif hakkı ücretleri bu döngüde daha çok konuşulacak. Yatırımcıların presi Orta Doğu ve Asya’dan çok 3. Dünya ülkelerinde olacak. Kültür emperyalizminin yerini gelişmiş bir mavi yaka sistematiği alırken, çalışma rutinlerinin değişeceği bir evreye gireceğiz. Burada en büyük faturayı ara kademe ve üst düzey yöneticiler ödeyecek. Hizmet sektöründeki insan sirkülasyonunu taşımakta zorlanacaklar.

Kaliteye Ulaşmak Efor İsteyecek

Uranüs köstekli Güneş Boğa seyri, gıda firmalarının yaşadığı kalite düşüşleri, değer kaybeden gıda devlerinin ayyuka çıkmasına ön ayak olabilir. Tescil belgelerinden tutun da “tüketilmeye uygun” belgelerine kadar tüm sertifikaları yakından ilgilendiren bir döngüdeyiz. Burada en büyük eforu üreticiler yaşarken, kaliteli gıdaları raflara doldurmak isterken amansız bir fiyatlandırma yarışı içine girişilecek. Birçok gıda fabrikası yadsınması zor küçülmelerin içinden geçecek. Dünyanın her yanından işten çıkarmaların sayısındaki artış, küresel bir kırsala dönüş sinyalinin ön ayağı olacak. Bunun ülkemizdeki etkileri ise tarım kooperatifleri ile doğrudan ilintili… Devlet teşvikli tarım faaliyetlerinin artış göstermesi ithalat – ihracat dengesinin ne seviyeye geldiğini rakamlarla bizlere yansıtacak. Kaliteli beslenme ve yaşam şartlarında iyileşme yapmak isteyen birçok insan kendi memleketine göç etme eğilimi içinde olacaklar.

  • Gıda markalarının hisse endekslerinde ciddi dalgalanmalar yaşanabilir.
  • Reklamlara harcanan ücretlerin düşürülmesi ya da reklamlarda çok ünlü kişiliklerin oynatılmaması PR dünyasındaki yeni trend haline gelecek.
  • Kişilerin kitlesel gücü yerine halktan ve tanınmamış kişiler reklamlarda tercih edilen kişiler olacaklar.

Güneş – Boğa Seyrinde Etkilenecek Sektörler

  • Gıda sektörü
  • Geri dönüşüm fabrikaları
  • Atık merkezleri
  • Tersaneler, limanlar
  • Vergi daireleri
  • Nüfus müdürlükleri
  • Muhtarlıklar
  • Ekonomi merkezleri
  • Tarım kooperatifleri
  • Postaneler

Güneş – Boğa Burcunda Türkiye’nin Gündemini Değiştirecek Tarihler;

  • 25 Nisan
  • 9 Mayıs

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...