Yükleniyor . . .

2023 GÜNEŞ ASLAN BURCUNDA

Güneş, 23 Temmuz günü Türkiye saati ile gece yarısında Aslan burcuna geçecek. 2023 yılının 23 Temmuz 23 Ağustos tarihleri arasında hayata merhaba diyen tüm bebekler Aslan burcu olarak dünyaya gelecek. Bu tarih arası daha önce dünyaya gelenler ise doğum günlerini Aslan burcu olarak kutlamaya devam edecek. Şimdiden tüm Aslan burçlarının doğum gününü kutlarken, 2023 yılındaki Güneş Aslan seyrinin çok farklı olduğunu belirtmek isterim.

Doğum haritasında Güneş Aslan burcunda olanlar için yeni bir döngünün başlangıcını işaret eden bu seyir, liderlik, yöneticilik, kahramanlık ve cesaretin ayyuka çıktığı dönem olduğunu bizlere söylüyor. Yaklaşık olarak 30 gün sürecek Güneş Aslan döngüsü yoğun, iş bitirici, popüler etkileri temsil edecek.

Zor Kararı Güçlü İrade Verecek

Işıltımızı göstermek istesek de Güneş’in hassas seyrinde içinde Venüs Aslan Retrosu olacak. Üstelik aynı burçta hareket edecek. 24 Temmuz'da başlayacak Venüs Retrosu aslında 2023 yılında Güneş’in Aslan burcundaki ziyaretini hiçbir şekilde yalnız bırakmayacak. Bu döngüde kendi ruhumuza iyi gelen şeyleri aramak isteyeceğiz.

  • Hayat merkezimizi kendimiz yapacağız.
  • Kendi kişisel eşyalarımızın kralı ve kraliçesi olmak isteyeceğiz.
  • Sanatsal taraflarımızdan çok kişisel alanlarımızı ön plana alacağız.
  • Seyahat etmek, organizasyonlara katılmak, sosyal ortamlarda bulunmak Güneş Aslan seyrinde birazcık daha parçalı butlu geçecek.
  • Eğlenceli dışa dönük olmaktansa biraz daha kendi halimizde hareket etmek isteyeceğiz.

Güneş Aslan Ne Demek?

Güneş Aslan demek aslında gururlu, vazgeçilmez anlamına da gelmektedir. Onu mağrur yapan haller de demek aynı zamanda. Haritasındaki gezegenlerin içinde Aslan burcu olanlar kendilerine itiraz edenleri, eleştirenleri birazcık rekabet olarak algılayabilirler. Alınganlıklar ve dağınıklıklar sergileyebilirler bu döngüde. Güneş Aslan burcuna her geçtiğinde Güneş’in en tepe noktasında hareket etmesi demektir. Güneş’in en güçlü olduğu burç Aslan burcudur. Fakat 2023 yılında Güneş’in hemen yanında iyicil bir gezegen olan Venüs'ün kırk gün, kırk gece geri gidecek olması, Güneş’in kendi öz gücünü ortaya koyamayacağı anlamına da gelmektedir.

  • Işıltılı, pırıltılı, gösterişli ve muazzam Aslan burcu özelliklerinden çok sistemin biraz daha kontrolcü, sorumluluğu gözlemleyerek alan en önce düşündüğünü en son söylemeye çalışan ve iç disiplinini çok göstermeyen, soruya soruyla cevap veren bir hal verecek.

Gelecek Senin Notlarındır Geçmişse Sınavın

Aslan burcunun oldukça kişisel bir burç olduğunu göz önünde bulundurursak bizim toplumumuzda karşılığı ego, bencillik, havalı gibi kavramlar olarak karşımıza geldiğini unutmayalım. Ben merkezli olarak algılandığı için de Aslan burçları her zaman kalıpları yıkan ve dikkat çeken olarak algılanmıştır. Halbuki aslında Aslan burçlarının gözlemleyen, karar mekanizmasını hemen ortaya koymayan, olayların gidişatını izlemeden, kendini olayın içinde görmeden adım atmayan bir yapısı vardır. Ama ikili ilişkilerde rekabetten asla hoşlanmaz. Ve partnerin kesinlikle onu onore etmesini ister.

  • Lider ruhlu bir eşi olsun ister.  
  • Kendi ütopyasına kimsenin dahil olmasını istemez. O yüzden de kol kırılır, yen içerisinde kalır.

Çevremizde kendi özel hayatına anlatmayan birisi varsa burcu Aslan'dır ya da haritasında mutlaka Aslan burcu vardır. Bunu unutmayın. Bugünler biraz daha bu şanstan, koşulsuz sevgiden çok ben merkezli, kesip atmaların, irdelemelerin döngüsü olacak. 2023 yılının Güneş Aslan seyrinde; konuşmaları, itirafları ve çevresindeki çıkar ilişkilerini okumak isteyen ganimet avcıları gibi görüp onları deşifre etmekten Aslan burçları asla korkmayacak.

Burçlara Öneriler;

Koç: Hoşgörülü yanını keşfedersen çok kazançlı çıkarsın.

Boğa: Hedeflerine odaklanırsan engeller sinek ısırığı gibi gelir.

İkizler: Kafa karıştırıcı duyumlara kulaklarını kapamalısın.

Yengeç: Küçük sorunları içinde büyütmemelisin.

Aslan: Karizmanı bozacak eylemlerden uzak durmalısın.

Başak: Kayda değer değişikliklere kapalı kalmamalısın.

Terazi: Canlılığını korumak en büyük silahın unutma!

Akrep: Kariyerinde en önemli dönemler, yılmak yok…

Yay: Tutkularının esiri olmak yerine sezgilerini kullanmalısın.

Oğlak: Zorluklar olsa bile azminin ve maneviyatının gücünü fark etmelisin.

Kova: İlişkilerde, uzlaşmalarda yeteneğini gösterme zamanı…

Balık: Sabır ve itimat etmek verimli olmanı sağlayacak.

Aslan burcunun ilk on gününde doğan Aslan burçları; karakteristik olarak etkili ve güçlü kişilerdir. Liderlik vasfı taşırlar ve yetenek gerektiren alanlarda başarılı olurlar.

Aslan burcunun ikinci on gününde doğan Aslan burçları; kültürel ve sanatçı yönleri gelişmiş olur. Gösterişin en ihtişamlı halini taşımak isterler ve düşüncelerini kabul ettirmek için baskın olurlar.

Aslan burcunun üçüncü on gününde doğan Aslan burçları; yenilikçi ve hareketlidirler. En çok cesur yanları konuşulur ve yeni bir işe başlamaktan kolay kolay çekinmezler. Aynı zamanda alımlı ve güzel olurlar.

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

10.07.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay, 12.37’de Oğlak burcuna geçiyor. “Kurallar düzeni belirler” mottosuyla hareket edeceğiz. Alacak-verecek davaları gündeme gelirken, bencil tavırlar ön plana çıkacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...