Yükleniyor . . .

2023 BAŞAK BURCUNDA YENİAY

Hayatımızda düzeni ve tertibi ön plana çıkaracak bir Yeniay ile karşı karşıyayız. Zodyak kuşağında düzen ile özdeşleşen Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeniay, toparlayıcı etkisini bizlere hissettirecek. Ekonominin, paranın konuşulacağı günlerden geçeceğiz. Zodyak’ın hamarat, pratik ve titiz burcunda yaşanacak Yeniay için “Dejavu” kılıklı bir Yeniay da diyebilirsiniz. İçerisinde yapıcı etkileri barındıran Yeniay hem bastırılmış duyguları ortaya çıkaracak hem de bilgisiyle üstünlük kurmaya çalışan kişileri ifşa edecek. Kontrolü sağlamayan kişilerin, odak noktasından uzaklaşabileceğine de şahitlik edeceğiz.

Yeniay Ne Zaman Gerçekleşecek?

Yeniay, Türkiye/İstanbul enlem boylamına göre 15 Eylül tarihinde, saat 04.40 ile 05.20 arasında 22 derecede yaşanacak. 22 derecede gerçekleşecek bu Yeniay’ın içinde Merkür Retrosu’nu da bitirecek ve yolcu edeceğiz. Hepimize gözün aydın diyeceğiz.

Yeniay Burcunuzu Nasıl Etkileyecek?

Koç: İlişkilerde her ne kadar cesur olsanız da sevgilinizin veya ilişkinizin yanlış anlaşılmasına izin vermemek için bazı konulara daha kontrollü adımlar atacaksınız.

Boğa: Size zevk veren hobileriniz, uğraşlarınız gündeminizin en başında yer alıyor. Motivasyonunuz yüksek olacağı için spor yapabilir ya da birkaç günlüğüne tatil kaçamağı yapabilirsiniz.

İkizler: Yeniay iş ile ilgili belirsizliklerin dağılacağının müjdesini veriyor. Eğer kamusal bir yerde çalışan İkizler burcuysanız, yükselmeniz veya atanmanız söz konusu…

Yengeç: Parasal konularda özelikle bu tarihlerde fazla bonkör davranmayacak günlük tavırlarınızın aksine belli harcamaları hesaplayacaksınız.

Aslan: İnsanlara hiç olmadık konularda sözler vermeniz, zamansız sorumluluklarınıza bir yenisini daha ekleyebilir. İçsel gücünüz, her şeyi ben çözerim şeklinde hareket etmenize sebep olabilir.

Başak: Yeniay burcunuzda olduğu için kişisel olarak kendinizi ele almak, sorgulamak, şartlarınızı değiştirmek adına girişimleriniz olabilir. Maddi ve manevi anlamda kendinizi güven altına almak isteyebilirsiniz.

Terazi: Yeniay, sağlığınızla ilgili konulara daha fazla yönelmenizi sağlarken manevi anlamda da kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Tekrar eden bir sağlık probleminiz varsa, ay sonuna doğru nüksedebilir.

Akrep: Çalışma ortamında yeni kararlar alma eğiliminde olabilirsiniz. Terfii, bölüm değişikliği, prim gibi aklınızda olmayan gelişmeler de yaşanabilir.

Yay: Bu günlerde önceliğiniz işiniz! Kendi işinizi kurma yolunda atacağınız adımlar karşılık bulabilir. Çevrenizi yönlendireceğiniz günlerden geçiyorsunuz.

Oğlak: Başak burcundaki Yeniay sizi hem araştırma yapmaya itecek hem de farklı bakış açıları kazanmanıza yardımcı olacak. Eğitimle ilgili konularda çalışmalarınız varsa Yeniay ile çalışmalarınızı hızlandırabilir.

Kova: Ortaklı bir işte çalışıyorsanız, paylaşımlarınız değişebilir, gelirlerinizdeki artış farklı iş kollarını, yeni iş arkadaşlarını bünyenize dahil etmenizi sağlayabilir. Kazançlı bir aydan geçeceksiniz.

Balık: Evinizle ilgili işleri ertelemek bu günlerde pek de kolay olmayacak. Ailenize daha fazla zaman ayıracak, ihmal ettiğin sorumluluklarını yerine getireceksin.

Alışkanlıklara dikkat!

Yeniay döngüsü bağımlılıkları da ele alacak. Özellikle ilaç bağımlısı (antidepresan) olan kişileri yakından ilgilendiren günler yaşayacağız. Yeniay, bağımlılıkları ciddi anlamda gözler önüne sererken neredeyse herkesin kendine göre bazı korkularını, bağımlılık konusu olabilecek takıntılarını ortaya dökebilecek.

Yeniay’dan Etkilenecekler!

  • Dizi sektörü ve oyuncular
  • Çocuk sahibi olmak isteyenler
  • İklim
  • Bilim insanları

Yeniay Döngüsünde Neler Konuşulacak?

  • Sakinleştirici kullanımının artması
  • Takviye edici, ek gıdaların yaygınlaşması

Yeniay döngüsünde global firmalar da kendi içlerinde birtakım değişikliklere başvuracak. Uzun yıllardır kullandığı logolarda değişikliğe başvuran firmaları da duyabiliriz.

  • Telif konusu da birçok firmanın gündeminde yer alacak.
  • Bekleyen, karara bağlanmayan dosyalarının sayısı da hiç beklenmedik şekilde artış gösterebilir.

Yeniay’ın Gündeme Getireceği İsimler!

  • Bergüzar Korel
  • Aras Bulut İynemli
  • Sadettin Saran

Ritmi Değişen Dünyanın Ekseni Mutlaka Kayar, Hiç Şüpheniz Olmasın

Başak burcundaki Yeniay, iyileştirici gücünün yanı sıra ülkemizin haritasında 4. ve 9. Evi ile ilişkili olacak. Aynı zamanda da ülkemizin Uranüs’ü ile karşıtlık yaparken, devrim niteliğinde kararlara da imza atılabilir. Hatırlarsanız son zamanlarda hem Maliye Bakanı hem de Merkez Bankası’nın aldığı kararlar para politikalarında büyük değişikliklerin önünü açtı. Şimdi ise aynı kararların bir benzerinden geçeceğiz. Yeniay, bizleri bir faiz artırımı kararının açıklanması ile karşı karşıya bırakabilir. Her ne kadar Doların yeri sarsılır gibi olsa da Dolar gördüğü yeri unutmaz sözünü yine bu Yeniay’da birbirimize bol bol söyleyeceğiz gibi görünüyor. Yeniay Başak burcunda gerçekleşirken;

  • Parayı,
  • Alış satış konularını,
  • İmar affını ve imar yasası ile ilgili birtakım düzenlemeleri konuşacağız.
  • Değeri düşük bazı banknotların kaldırıp kaldırılmayacağını da konuşabiliriz.
  • 500 ₺’lik banknot gündeme gelebilir.

Bırakamadığınız Her Alışkanlığın Kölesi Olursunuz

Kolektif Yeniay’ı kolektif etkileriyle kaleme almaya çalıştım. İşin açıkçası neden bu kadar kolektif yorumunu yapacak olursanız, Yeniay gerçekleşirken, Uranüs de 22 derece ile bu Yeniay’ın içinde başrolde yer alacak. Devrim gezegeninin başrolde yer aldığı Yeniay’da;

  • Toprağı,
  • Parayı,
  • Ekonomiyi;
  • Ülkeler ve sınırlar
  • İlişkileri konuşacağız.

Merkür’ün yavaşlamaya başladığı saatlerde yaşanacak Yeniay’da gökyüzünde büyük üçgenin gerçekleşmesi;

  • Ayrıntıların içindeki gerçekleri bulmamıza,
  • Ayrıntının içindeki şansı yakalamamıza,
  • Güç birliğinden doğan sürdürülebilirliği yakalamamızı sağlayacak.

Başak Yeniay’ı nerede kusur nerede eksik varsa çözüm metotları ile ortaya dökerken, bizlere yeniden düzenleme yöntemlerini de hatırlatacak. Sokak hayvanlarını ve hayvan haklarını konuşacağız. Bu alanlarda yapılan gösteriler, yürüyüşlerin yanı sıra sosyal medya üzerinden organize olanları da göreceğiz.

Gidenlerin Yeri Mutlaka Dolar

Kolektif etkiyi barındıran, hızlı bir Yeniay ile karşı karşıyayız. Merküryen etkide gerçekleşecek bu Yeniay’ın iddiası, bizleri 2023’ün Ağustos ayında yaşanan Venüs Retrosu’nun benzeri günlerden geçirmek. Bunun için de dünyanın hızını tetikleyecek. Geçtiğimiz 50 günde ne yaşadıysak, bu döngü hızlandıracak. Hatırlarsanız; Putin kısa bir süre önce ona darbe girişiminde bulunan Wagner lideri Yevgeniy Prigojin’in infazına karar vermişti. Biz de bu infazı ekranlardan seyretmek durumunda kaldık.   

  • Rusya Ukrayna savaşı, Kırım ve Donbas bölgesine sıçrayabilir.
  • Türkiye – Rusya ilişkileri liderler görüşmesi ile yeni bir boyuta ulaşabilir.
  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan dış politikada daha aktif bir rol izleyecek.

Başak burcundaki Yeniay 2024 yılının Şubat ayına kadar bizlere bir şekilde destek olacağını, pratikliğimizi artıracağını belirtmeden edemeyeceğim. Haftalık burç yorumları Yeniay döngüsünün etkilerine göre uygun bir şekilde kaleme alınmıştır. Okumayı unutmayın!

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

15.08.2023 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...