Yükleniyor . . .

2022 EKİM AYINDA NELER OLUYOR?

2022 EKİM AYINDA NELER OLUYOR?

Bütün dünyanın harekete geçeceği bir ay bizleri bekliyor. Gökyüzünün frekanslarının tepeden tırnağa hepimizi etkilediğini göreceğiz. Merkür Retrosu bitti derken bu ay başlayacak olan Mars Retrosu tempomuzun bir an olsun düşmesine izin vermeyecek. Karşılaştığımız ve karşılaşacağımız her şeyin aslında bir nedeni olduğunu bize gösterecek ayın adım Ekim.

Doğa Ana “Uyan!” Diyor Kulak Vereceğiz!

Merkür Retrosu ile başlayan Ekim ayı, Güneş tutulmasıyla dozunu artıracak. Gezegenlerin birbirine meydan okuması ay boyunca hepimizi etkileyecek. Bir retro bitti derken, yeni retronun ayak seslerine dikkat kesileceğiz. Savaş gezegeni Mars’ın 25 ay sonra hava burcunda geri hareket etmesi, 77 günlük bir domino etkisinin başlamasına zemin oluşturacak. Dünya’nın, köklerini eline alıp ne tarafa savrulacağını bu tarihlerde yaşayarak gözlemleyeceğiz.

Kurumların Var Olma Mücadelesi Sıfırdan Başlayacak

2022 yılının ikinci Güneş Tutulması, su burcunda gerçekleşecek. Tutulma ülkemizin güneş burcunda etkili olacak. Tutulma ile birlikte küçük olayların toplum içerisinde nasıl büyüyüp bir sarmala dönüştüğünü tartışacağız. Tutulmanın gündeme getireceği konular ise

  • Kolluk kuvvetleri
  • Kişi hürriyeti ve güvenliği
  • Anayasa

Sabit nitelikli burçta gerçekleşecek olan tutulmanın diğer gezegenlerle kuracağı iletişim, “Dünya’da Var Olma” savaşında bitap düşmüş ülkelerin kaderini “Sıfırdan” dizayn edecek.

Ateş Tutan Yanar

Güneş Tutulmasının, ülkemizin haritasına derece olarak yakın olması ülkemizin iç güvenlik meseleleriyle gündeme geleceğini işaret ediyor. Ülkemizde şartların getirilerini kabul edenler ile etmeyenler arasında tansiyon zaman zaman yükselse de sağ duyu sayesinde tansiyonu düşürülmeyecek kadar büyük olaylar yaşamayacağız. Kutuplaşmanın sonucunda gündeme gelen olayların sonuçlarının daha önce yaşanmamış olması toplumda bir şok etkisi gözlemlenmesine neden olacak. Ekim ayının son günlerinde yaşanacak Güneş tutulmasının tarihte bir benzerini ise 23 Ekim 2014 yılında yaşadık. O tarihte ki Güneş tutulmasında da Venüs aktif rol alıyordu.

Gerekli Olanı Yaparken Başarılı Olmak Zorundasınız

10 Nisan 1845’de Koç Stelyumu, Satürn’ü Kova ve Boğa-Akrep aksındaki tutulmada kurulan Türk Polis Teşkilatı, Ekim ayı içerisinde konuşacağımız kurumlardan olacak. Dini grupların ilişkileri, belgeler ve ses kayıtları üzerinden gündemimize taşınabilir.

  • Polis Teşkilatı, kendi içinde tekrar yapısal bir dönüşüm geçirebilir. 
  • Yeni atamalar, polislik mesleğindeki eğitim müfredatı, yetki ve donanımlar ile ilgili değişikliğe gidilebilir.
  • Değişikler ile birlikte polislilerimizin daha rehabilite bir şekilde meslek hayatlarına devam edebileceği bir alt yapı oluşturulacak.
  • 2021 yılından bu yana oluşan polislik mesleği ile ilgili oluşan olumsuz algının yıkılması için hükümetin çalışmalar yürüttüğünü öğreneceğiz. Bu konu hakkında kabul edilen torba yasalar ve kanunlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyeceğiz.
  • Devletin tüm kurumlarındaki sorunlar, yeni yüzlerin üzerinden çözümü konuşacak.

Can ve mal güvenliğimizi sağlayan kolluk kuvvetlerine desteğin her köşeden arttığını göreceğiz.

Herkes Aynı Dertten Mustarip

Yenidünya düzeninde korku üzerinden yeni sistemler inşa etmeye çalışanların kendi içlerinde birbirleri ile bir rekabete tutuştuklarına şahit olacağız. Tabir-i caizse sistemin ne kadar da kokuşmuş olduğunu, yine bu sistem içerisindeki kişilerden dinleyeceğiz. İlk çağlardan bu yana meraklı bir ruh haline sahip olan insanlık ise geleceğini düşünmeye daha fazla odaklanacak.

Ülkelerin içerisinde bulunduğu ekonomik durumlar, uzmanlaşarak, kendi köşesinde bir şeyler üretmek isteyen kişilerin önünü açacak. Herkesin derdi dünya olurken, aslında tek bir odak noktamız olduğunu daha iyi anlayacağız. Dünyanın farklı köşesinde benzer mücadelelerden geçen insanlık belki de birbirini hiç bu kadar yakından hissetmemişti diyeceğiz.

Rusya – Avrupa Gaz Akışı

Ekim ayında gündemimiz hiç şüphesiz, Rusya’dan Avrupa’ya taşınan gaz akışı olacak. Ekim ayı içerisinde Rusya, Avrupalı Devletler ile gaz anlaşması için yeniden masaya oturma planları yapacak.

Azerbaycan – Ermenistan

İki ülke arasında yıllardır süregelen Dağlık-Karabağ Bölgesi, Eylül ayı içerisinde iki ülkenin de kayıplar verdiği çatışmalarla yeniden gündeme gelmişti. İki ülke arasındaki diplomasi krizi masaya oturmayan liderlere dönüşecek. Azerbaycan, Avrupalı Devletler tarafından eleştiri yağmuruna tutulabilir ve Ermenistan Başbakanının iddialı açıklamaları, günü geldiğinde “ben bunları söylemedim” şeklinde olacak.

Bir Kıvılcım Yeter Verilenlerin Alınmasına

Son dönemde Ege Denizi’nde yer alan adalara sürekli olarak asker ve mühimmat depolayan Yunanistan’ın tavırları, Ekim ayında resmi makamlarımızca işgalci olarak nitelendirilebilir. Yunanistan-Amerika askeri teçhizat anlaşmasındaki sevkiyatlarının devamı medyamızda büyük yer bulacak.  

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

10.09.2022 Tarihinde Kaleme Alınmıştır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...