Yükleniyor . . .

2022 ARALIK AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

Yılın son ayına Ay-Balık fazı eşliğinde başlıyoruz. Bu ay derinden gelen olaylarla bizleri etkisi altına alabilir. İkili ilişkilerin Venüs-Mars karşıtlığına maruz kalması ise birçok birlikteliğin içinde bulunduğu kısır döngüyü hatırlatabilir... Hiç ummadığınız kişilerin yorgunluklarına ya da sitemlerine denk gelebilirsiniz.

Aralık ayı hepimize daha dikkatli olmamız için uyarılarda bulunmak istiyor.

Aralık Yüzleşmeleri Tetikliyor

Ya Aralık ayının geçip gitmesine izin vereceğiz ya da Aralık ayının bizden götürmesine göz yumacağız. Bu yazıyı aslında size bu ayın narsistliğinden, manipülatif tavırlarından nasıl korunacağınızı anlatmak üzerine yazıyorum. Sıradan bir ay olmayacağını baştan belirtmek gerekiyor. Çünkü astrolojide genişleten gezegen olarak bilinen Jüpiter, bu ay burç değiştirecek. Bir yandan da Mars Retrosunun çıkaracağı olaylara maruz kalacağız. İlişkilerdeki maddi sorunlar ortaya çıkarken, aileden gelen miras, ortaklık veya gelir gibi konularda ise ortaklık yapısından çıkılmasından yana olanların sayısı çoğalacak. Birçok ailede paranın devamlı konuşulması çocukların bile algısında etki bırakabilir. Özelikle büyük iş yerlerinde çalışan biriyseniz, iş yerinizde yüzeysel ilişkilerin artması sizi farklı arayışlara itebilir. Size tavsiyem Aralık ayında iş değiştirmeyin …

İstediğini Söyleyen, İstemediğini İşitir

Aralık ayının ilk 15 gününde Güneş ateş burcunda yönetici olurken, değişken burçlar açısından; maddi açıdan gelirleri artıracak fırsatları da beraberinde getirecek. (İkizler, Başak, Yay ve Balık) Jüpiter, son burçtan ayrılmadan önce değişken burçları 12 yıl boyunca etkili olacak farklı bir statüye taşıyabilmek için şans kapılarını aralayacak. Ayın son günlerinde ise gökyüzündeki bu şenliğe katılacak olan Merkür Retrosu’nun da eşlik etmeye başlamasıyla herkesin bir şekilde teknolojiyle sınandığında dahil olacağız. Siz siz olun bu dönemde bozuk asansörlerden bile uzak durun. Jüpiter’in ilk burca tekrar geçmesiyle (Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarının) taşınma ve alım satış işleri hızlanacak. Zor ile kolayın aynı anda yürüdüğünü düşünürsek, bu ayın kazanımlarına odaklanmanızı tavsiye ederim. Bu ay genel anlamda ilişkiler, dostluklar ve iş çevresindeki konuşmaların içinin boş olması birçok kişiyi duygusal boşluklara itebilir. Ani kararlar almaya iten tavırlara takılmamak ise bizim özverinizin ne kadar yüksek olduğunu gösterecek.

Bir tarafı siyah bir tarafı beyaz olan Aralık ayında iyicil gezegenin yeni bir şeyler başlatma enerjisi bir yana Mars ve Merkür Retrosu’nun birbirleriyle buluşup güç birliği yapması bir yana diyeceğiz. Bu ayın içinde vetolar ve ters köşeler olduğunu hep birlikte yaşayarak öğreneceğiz.

  • Aralık ayında lavabo taşmasıyla da buzdolabı sorunlarıyla da çalışmayan fırınla da karşı karşıya kalabiliriz.
  • Yoğunlukta mesajlar karışabilir, gitmemesi gereken kişilere mesajlar gidebilir.
  • Dertleştiğiniz kişilerin dolduruşuna gelebilir, o dolduruşlara hareket ederken, aniden iş ayrılıklarına karar verebilir veya iş yerinizde hiç ummadık bir çatışmaya düşebilirsiniz. Ben bunu niye yaptım dediğinizde de çok geç olabilir.

 Tuhaf Günler Baş Etmeniz Lazım

  • Teknolojik sorunlar,
  • İşle ilgili ayrılık süreçleri,
  • Dertleşmeler arasında gaza gelenler
  • Kısa vadede akıllar almayın.

Her Dertli Kaderi Kendine Borç Bilir!

Dertleştiğiniz kişi her kim olursa ol verdiği aklı kendi uygular mı bunu da gözden geçirin. Kendine uygulamadığı aklı size veriyorsa, belli ki sizi geçiştirmiş olabilir. Bunu ön planda tutun. Sizi içselleştirdiklerini anlamadığınız kişilerin, tavsiyelerini sakın uygulamaya kalkmayın. Çünkü bu ayın içerisinde; başkasının aklıyla hareket edenlerin canının sıkılacağı bir ay olacağından hiç şüpheniz olmasın!

Eğer çocuğunuz varsa, çocuklarla ilgili salgın ve üst solunum yolu problemlerinin artışı Aralık ayı içerisinde gündeme gelebilir, dikkat! Aynı zamanda bununla ilgili farklı bir döngüyü, sorunu başka bir boyuta getirmeye çalışılmasının peşine takılmak yerine olabildiğince kendi ebeveynlik duygunuzla, koruma içgüdünüzü de yanınızda bulundurarak, çocuğunuzun reaksiyonlarına göre hareket etmemiz daha hızlı çözümleri getirecektir.

Duygularında Dili Vardır

2016 ve 2020 yıllarında ikili ilişkilerinde ve kariyer hayatında kendinden ödün vererek aldıkları kararları, aralık ayı içerisinde sorgulamaları tesadüf olamayacak. Geçmişte idare ederek aldığımız kararlar, içimize attığımız duygular, bir anda ortaya çıkabilir. Bu duyguların gündelik hayatınızı etkileyecek derecede bıkkınlığı tetiklediğini de fark edeceksiniz. Kendinize minik testler yapmanızı tavsiye ediyor gökyüzü. Örneğin gerçekten kızdığınız, kırıldığınız ya da sinirlendiğiniz kişinin, bugünkü davranışlarından mı yoksa geçmişten gelen ve biriken konuların toplamını mı yaşadığınızı isterseniz önce bir analiz edin. Zaten bu ay analiz etmeden de asla hareket etmeyin. Gezegenlerin konumu, Aralık ayının hümanist bir ay olmadığını kesinlikle kavramamızı istiyor.

Aralık Ayı Beraberinde Neleri Getirecek?

  • Ruhsal sorunlar
  • Alzheimer
  • Psikolojik patlamalar
  • Öfke nöbetleri
  • Uykusuzluk
  • Baş ağrısı
  • Kulak çınlaması

Aralık Ayında Hangi Burçlar Konuşulur

Aralık Ayının In’leri

Mutfak ve kişisel bakım harcamaları, taksitli alışverişler, işten çıkarılmalar

Aralık Ayının Out’ları  

Toplu arkadaş buluşmaları, yüklü meblağları olan sözleşmeler, iş anlaşmaları

Aralık Ayının Motive Eden Günleri

3 Aralık, 17 Aralık, 18 Aralık, 23 Aralık, 30 Aralık

Aralık Ayının Zorlayacak Günleri

2 Aralık 8 Aralık 14 Aralık 19 Aralık 20 Aralık

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

05.11.2022 Tarihinde Kaleme Alınmıştır

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...