Yükleniyor . . .

2019 MART AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

2019 MART AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

2019 yılının en heybetli aylarından birine hazır mısınız? Öncelikle size mart ayının gökyüzü olaylarını sıralamak istiyorum.

  • 1 Mart’ta aşk gezegeni Venüs, hava burcunda hareket etmeye başlayacak.
  • 5 Mart’ta iletişim ve zekâ gezegeni Merkür, 21 gün boyunca su burcunda Retro yapacak.  
  • 6 Mart’ta devrim gezegeni Uranüs, Koç burcundaki 7 yıllık seyrine son verip, Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak hem de tam 7 yıl boyunca.
  • 20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor ve mevsim yüzünü bahara dönüyor.
  • 26 Mart’ta aşk gezegeni Venüs bu durur mu hiç, su burcuna geçecek.
  • 31 Mart’ta mücadele ve savaş gezegeni Mars, değişken bir burçta hareket etmeye başlayacak.

Yukarıda yazdığım tarihler yalnızca gezegenlerin seyri, düşünün bir de gezegenlerin birbirleri ile iletişimleri var. Amacım sizi korkutmak değil bilirsiniz, yalnızca bu ayın önemini kavramanızı istiyorum. Dengeleri değiştirecek bir gökyüzü seyrine şahit olacağız. Eğer hazırsanız mart ayının reçetesini yazıyorum.

Aman dikkat! Mart ayı dert ayı olmasın.

Mart ayının dert ayı olmasını istemiyorsanız öncelikle hayatınızın merkezine kendinizi alın. Çünkü çevrenizdeki kişilerin bencillik olarak yorumlayacağı hareketlerine maruz kalacaksınız ve emin olun sizin de kendinizi düşünmenizden başka çareniz kalmayacak. Peki bu durum kötü bir şey mi? Asla değil, mart ayının çılgın gökyüzü de aynı bencillikte hareket edecek. Her gezegen güç gösterisi yaparken, yeryüzünde bizler de kendi gücümüzü göstermek isteyeceğiz.

Sabır da yorulur bazen.

Bu ay yapmanız gerekenlerin başında sabretmek yok. Nasıl yani dediğinizi duyar gibiyim; bu ay önceliğiniz kendinize vakit ayırmak.

  • Zihninizi boşaltıyorsunuz.
  • Çevrenizdeki kişilere baskı uygulamıyorsunuz.
  • Duyduğunuz her şeye inanmıyorsunuz.
  • Hayatınıza dair ciddi konuşmaları bu ay yapmıyorsunuz.
  • Büyük alışverişler yapmıyorsunuz.
  • Büyük planlarınızı, büyük imzalarınızı bu aya denk getirmemeye çalışıyorsanız. Eğer böyle bir süreciniz varsa güvendiğiniz bir astrologdan danışmanlık almanızı tavsiye ederim.

Yaşama dair enerjinizi, sevginizi, merakınızı, sinirlerinizi en önemlisi de tutkunuzu kendinize yönlendiriyorsunuz.

Bu ay dengeler değişiyor. Kapalı kapılar aralanıyor.

Uranüs’ün burç değiştirmesi asla hafife alınacak bir gezegen seyri değil. Mart ayında sirayet eden bu süreçte dengeler değişecek, hayallerimizin yönünü değiştireceğiz, hayatta herkesin hata yapabileceğini kabulleneceğiz, düşenin dostu olmadığını öğreneceğiz, düşmemek için ise elimizden geleni yapacağız. Kapalı kapılar ardında kalan sırlarla yüzleşecek, gerçekleri öğreneceğiz. Siyaseten sanata, dizi setlerinden, dünyaca popüler medya patronlarına kadar büyük olayları barındırıyor mart ayı. Sanki herkes bu ayı beklemişte hepsi bir bir bu ay da ortaya çıkmış gibi bol bol düşüneceğiz.  Doları beklerken altının baş döndürücü günlere geçtiğini hep birlikte konuşacağız. 2019 yılında bankacılık sitemleri hemen hemen her ay konuşulacağını düşünürsek bu ay zirve yapacağından hiç şüpheniz olmasın diyor gezegenler! Hepimizi ekonomist yapacak mart ayında her gün bir son dakika haberi okuyabiliriz.  2019 yılının en hareketli ayında toprak hareket edecek mi diyecek olursanız yine denizleri ilgilendiren fay hatları harekete geçebilir diyor jenerasyon gezegeni Uranüs!

Dev markaların konkordato ya da iflas ertelemeleri kaygılandırırken, Vladimir Putin kararlarını, Rusya’nın dünyaya kafa tutuşunu da konuşabiliriz. 2019 yılının ilk Merkür gerilemesinde dün sıkı fıkı görünen liderlerin bir anda birbirlerine gider yaptıklarına tanıklık edeceğiz.

Yorulacağız, üzüleceğiz ama…

Kader Yeniden Yazılıyor kitabımda da uzun uzun mart ayını kaleme aldım. Her detayına, gökyüzünün her kıpırtısına kulak kabarttım. Gezegenlerin seyri hayatımızı yavaşlatmamız gerektiğini işaret ediyor. İçinizden geçen o büyük kelimelerin karşılığını bu ay hemen bulmayı beklemeyin. Sabırlı olun. Ama sabrı kendinize yönlendirin. Reçete kolay. Kendinizle ilgileniyorsunuz, kendinizle ilgili kararlar alıyorsunuz. Gelecek planlıyorsunuz, hedefler koyuyorsunuz. Eğer bir de Astrodefter’iniz varsa mutlaka kendinize notlar alıyorsunuz. Eğer bir şeyleri değiştirmek için uğraşırsanız bu ay üzülebilirsiniz.

Söylenecek belki çok kelime var. Yorumlarımı mutlaka mart ayında pek çok yazımda bulacaksınız. Belki kaybedecek hiçbir şeyim yok diyenlerdensiniz ancak emin olun bu ay sakinliğinizi koruyabilirseniz kazanacağınız çok şey olacak. Evrende yeni 7 yıllık bir süreç başlarken her şey düşündüğünüzden çok daha güzel olabilir. Yeter ki kendinizi dinleyin ve kendinize zaman tanıyın. Unutmayın zaman evrilirken, evren de farklı bir boyuta geçiyor. Karanlık bölgede kalmayın.

Mart ayının etkilerini linke tıklayarak izleyebilirsiniz; https://www.youtube.com/watch?v=1y0nBgd2Jss

Astrolog Zeynep Turan

21.02.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...