Yükleniyor . . .

2019 AĞUSTOS AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

2019 AĞUSTOS AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

İçimizi rahatlatacağımız bir ay olacak.

Ağustos ayı, kalbimizde, aklımızda bin bir duygunun düşüncenin uçuşacağı bir ay olacak. İletişim sorunlarımızı rafa kaldırırken, uğradığımız haksızlıkları da aklımızın karanlık dehlizlerine atacağız. Çünkü hayatın karmasının bizden çok daha adil ve etkili olduğunu göreceğiz.

Temmuz ayında kalbi kırılanlar burada mı?

Dillere destan bir ayı arkamızda bırakırken belki de hayatımızın en büyük derslerini aldık. Bize ne iyi geleceğini dahi şaşırdık. Ancak şimdi yavaş yavaş toparlanma zamanı. Evliliğiniz, ilişkiniz hiç anlam veremediğiniz bir şekilde bitmiş olabilir. Hatta içten içe barışmayı da umuyor olabilirsiniz. Ağustos ayı yeniden bir araya gelme imkanını verecek. Herkese mi derseniz? Cevabım hayır. Çünkü sevgili Twitburc ailem sizler de biliyorsunuz ki aslında biten ilişkilerin çoğu zamanın da bitmesi gereken ancak uzatmalara giden ilişkilerdi. Kimisi ise psikolojik sıkışmanın getirdiği ayrılıklardı. Eğer siz de bu nedenlerle ayrıldıysanız bu ay her şey değişebilir.

Her şey bir anda dağıldı diyenler size de söyleyeceklerim var.

Ağustos ayının temasında iki Yeniay ve bir Dolunay var. Tersine esen rüzgarla bu defa bizleri destekleyecek. Olacak işleriniz eğer temmuz ayında olmadıysa, bu ay aynı fırsatı çok daha büyük şanslarla yakalayabilirsiniz.  Ağustos ayı herkesin hayatına detaycılığı ve eleştiriyi getiriyor. Ağustos ayında gök kubbe problemleri çözme konusunda yeteneklerimizi de ortaya çıkaracak. Maceraperest ruhumuz ön plana çıkarken, temmuz ayındaki gibi kendimizi eve kapatmak istemeyeceğiz.

2019 yılının 8. ayına geldik, ben bu yıldan hiçbir şey anlamadım diyenler;

Ağustos ayı bu yıla ait planlarımızı keskin bir şekilde ortaya koyacak. Tabi ki planlara, hedeflere engel olmaya çalışanlar da olacak ancak bize zahmet vermeden ağustos ayı sorun çıkaranlara ‘sen şöyle kenara çekil’ diyecek. Yani vazgeçmek kelimesi anlamını yitirecek bu ay. Etrafımızda sorun çıkarmaya hazır olan kişilere karşı ördüğümüz duvarları yükselteceğiz. Merak etmeyin sınırları aşmaya çalışanlar, duvarları aşmaya çalışanlar yine kendi sınavlarını yaratacaklar.

Artık benim yüzüm gülmez diyenler, ağustos ayının size de sunacakları var.

Ağustos ayının bir diğer konusu ise bireysellik olacak. Bencil mi olacağız, bencil insanlarla mı karşılaşacağız derseniz, hayır. Yalnızca kendimize odaklanacağız. Belki eski eşiniz, eski sevgiliniz sizinle barışmaya gelecek ancak artık çok geç olmuş olacak. Çünkü siz çoktan birlikteliğin size kazandırdıklarının, kaybettirdiklerinin muhasebesini yapmış olacaksınız. Hatta ve hatta neden bu kadar üzüldüm, ne gerek var dahi diyeceksiniz. Hayattaki önceliğiniz kendiniz olacak ve hayattan beklentilerinize odaklanacaksınız.

  • Eğer 1950-1959 yılları arasında doğan ve Plüton’u Aslan burcunda olan biriyseniz ağustos ayında doğrularınızı biraz esnetmeniz gerekecek.
  • Eğer 1960-1969 yılları arasında doğan Uranüs’ü Başak olan biriyseniz ikili ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları halletmek için çabalayacaksınız.
  • Eğer 1970-1984 yılları arasında doğan Neptün’ü Yay olan biriyseniz ve evliyseniz ya da uzun süreli bir ilişkiniz varsa olabildiğince üçüncü kişilerin yorumlarını ciddiye almayın.
  • Eğer 1988-1995 yılları arasında doğan ve Uranüs’ü Oğlak olan biriyseniz kariyerinizi bu ay yeniden şekillendireceksiniz.
  • Eğer 1999-2002 yılları arasında doğduysanız ve tıpkı bu yıl ki gibi Ay düğümleriniz Yengeç-Oğlak aksındaysa değişimi bu ay en çok siz yaşayacaksınız.

Yıllara ihanet etmek yok!

Kim durdurabilmiş zamanı? Ya da kim ben olduğum zamanda kalmak istiyorum deyip kalabilmiş? İşte ağustos ayı bize zamanın önemini hatırlatacak. Kaybettiklerimizi geri kazanmak için uğraşırken kazanabileceklerimizi nasıl es geçtiğimizi gösterecek. Kırıldık, üzüldük, haksızlıklara uğradık şimdi ise toparlanma ve kendimizi tamir etme zamanı. Eğer bir süredir birilerinin gölgesinde kalmak zorunda kaldıysanız artık kendi güneşinizle aydınlanabilirsiniz. Çünkü ağustos ayı herkese bir şans verecek. Nasıl kullanabileceğiniz ise size kalmış. Temmuz ayı herkese yeterince üzüntü, pişmanlık yaşattı; gelin siz bu ay yaşadığınız her şeyi olumluya çevirin. Çünkü zaman asla ertelemeye gelmez.

                                                          Şu olan biten var ya, boş ver ona
                                                          Taş yağsın isterse, çok sürmez
                                                          Dakka şaşma dakka, yaşamaya bak
                                                          Ne geçmişi düşün ne gelecekten kork

                                                                                           - Ömer Hayyam

 

Astrolog Zeynep Turan

24.07.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...