Yükleniyor . . .

2018 ŞUBAT AYINDA NELER OLACAK?

2018 ŞUBAT AYINDA NELER OLACAK?

Güneşin Kova burcunda yer alması ve iki Tutulma arasında Şubat ayına merhaba demek, pek sıradan bir ay olmayacağının habercisi. Bu ayın genel açıdan bakıldığında gündeminde birçok konu var. Ama teknoloji üst makamlara yerleşiyor.  2018 Dünya Değişiyor kitabımın Şubat temasında bol bol Bitcoin hakkındaki gelişmelerden bahsetmişim. Gökyüzü kendi gündemini belirlerken popüler sektörler mercek altında olacak. Bu günler Türkiye’nin Natal haritası ile oldukça ilişkide. Ülkemiz açısından önemli bir ay olacağını temsil ediyor.

Teknoloji ile başlayan sınav ağır yaptırımları işaret edecek. Gökyüzünün mesajında sistemleri denetleyecek olması hem maddi hem de teknik anlamda tüm kurum ve kuruluşları yakından ilgilendireceğini vurguluyor. Kova döngüsünde kurulmuş olan YouTube tarihinin belki de en büyük sansasyonel gündemi ile manşetleri sallayabilir. Para kaybedebilir, güvenirliği tartışma konusu olabilir.

15 Şubatta meydana gelen Kova burcundaki Güneş Tutulması; ekonomi, finans, bankacılık sitemlerinde ayrıca ektili olacak.

Neler olacak? Neleri konuşacağız?

İnternet üzerinden yapılan büyük soygunları

Güvenliği altüst eden sistemlerin eleştirilmesini

Finans ve para piyasasını

Kurumsallaşma yolunda cesaret kazanan firmaların girişimlerini

İnternet oyunlarının tehlike boyutlarını

Önemli kuruluşların ve aile şirketlerinde yaşanacak kayıpları

Teknoloji devlerini, markaları ayrıca Şubat ayı çemberinin içine alıyor olacak.

Dünyanın birçok ülkesi, zamanın evrim geçirdiğini 2018 yılında büyük dönüşümler olacağını fark edecek. Özellikle sigorta şirketlerini etkisi altına alacak olan gökyüzü, birçok kuruluşu önlem almaları için zorlayacak. Bu netice gündelik hayatlara da yansıyacaktır.

Türkiye’de Şubat ayı

15 gün aralıklarla Tutulmaların gerçekleşmesi ülkemizde birçok konuyu ardı ardına oluşturuyor. Öncelikle; 1948 doğumlu parti liderlerini, yine bu yılda kurulmuş olan medya kuruluşlarını büyük dönüşümlerin beklediğini işaret edecek. Birçok aile şirketi de gökyüzünün gündeminden nasibini alacak.  Koç Holding’e geçen Allianz bunlardan birisi olabilir.

Zamanda yolculuk başlıyor!

2018 yılının şubat ayında, Kova döngüsünde kurulan MHP’yi konuşurken, Orta Doğu’nun Natal haritasında Aslan burcu bulunan 1946 yılında doğan Barzani daha somut konuşmaya başlayacak. Barzani, Orta Doğu ile ilgili planlarını açıklarken bazı liderlerin koltuğundan olacağını görebiliriz. Bu bölge insan hakları açısından yeniden tüm dünyanın toplumsal konusu olabilir.

19 yıl önce yaşanan olayların benzerine sürükleyen gökyüzü yatırımlar ve kararlar konusunda temkinli olmak gerektiğini işaret ediyor.

Türkiye’nin son 2 yıldır konuştuğu örgüt liderlerinin geri iadesi konuşulurken, ABD’de tutuklu olanların serbest bırakılmasına ve farklı kişilerin alıkonulmasına kadar hız kesmeyen ama nefes kesen olaylar duyacağız.

Şubat ayında yaşanacak olan Güneş Tutulması, Aslan burcu döngüsünde kurulan AKP’yi de yakından ilgilendiriyor. Geçtiğimiz Ağustos Tutulmalarından beri ara yüzü değişen AKP’de şok gelişmeler yaşanabilir. Türkiye’nin önde gelen siyasi partilerinin de ses getirecek istifaları konuşulacak.  Sürpriz isimlerin parti katılımlarını duyabiliriz.

Çilesi bitmeyen, Şubat ayı!

Aynı zamanda NASA’nın açıklamaları tüm dünyada şok etkisi yaratabilir.  Sizin anlayacağınız Şubat ayının kolay kolay bitmeyeceğini hatta siyaset, teknoloji, sınırlar, güvenlik konusunda 2018’in en iddialı dönemini temsil ettiğini göreceğiz.

Zeynep Turan

3-1-2018

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

Not: Detaylı versiyonunu 2018 Dünya Değişiyor kitabımdan temin edebilirsiniz.

 
 

 

 

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...