Yükleniyor . . .

2018 MARS OĞLAK BURCUNDA

2018 MARS OĞLAK BURCUNDA

Mars, kalbinin tam ortasına savaşçı, mücadeleci, lider ve sabırsız olma özelliklerini taşıyan bir gezegen… Bu güçlü gezegen Oğlak burcunda seyrettiğinde neler mi olacak dersiniz?

Mars kişisel hayatımızı kitlesel karmaşaya dönüştürebilir…

Sabırsız, savaşçı ve ihtiraslı Mars, disiplinli ve karizmatik Oğlak burcuna geçiş yaparken; kendini Oğlak burcunun özellikleriyle yükselterek  sabrın ve gerçekçiliğin tetikleyicisi olacak.   Önüne kattığını savuracak.   Yetenekli yanını keşfetmesi, planlarını hayata geçirmesi ve üretmesi için teşvik edecek.  Ederken de kendi değerlerini insanlığa yeniden hatırlatacak.  Eğitim, hukuk, borsa, doğal kaynaklar ve enerji sektörü gündemden düşmeyecek. 

Mücadeleyi elden bırakmayan lider ruhlu Mars, disiplinli Oğlak burcunda seyrederken, kariyer hayatımızda cesaretli adımlar atabilir, başarı elde etmenin hırsını iliklerimize dek hissedebiliriz. Tüm bunları yaparken hataya yer vermemek için daha fazla çaba gösterebiliriz. Gerçeğin özünü kavrayıp, eylemlerimizi ve hayatımızı bu gerçekliğe göre düzenleme fırsatı bulacağız.  Şimdiye dek yaptığı fedakârlıklar ve fazladan aldığı yükleri üzerinden atamayanları, biraz olsun ferahlatacak!

Dünya,  ne kadar sabırlı ve disiplinli döndüğünü insanlığa gösterirken zaafları olanları da sessizce ve derinden sınayacak.  Bu durum  1989- 1992 arası  doğanları yakından ilgilendirecek.   Başarıya da bir  o kadar yakın olacağız.  Oğlak, aynı zamanda deneyim ve bilgeliğiyle gençlere yol gösteren bir açı!

Mars’ın savaşan ruhuyla etrafımızdaki kötülüklerin ve tehlikelerin farkına varmamız kolaylaşacak. Bunları kendinden uzaklaştırmanın pratik yollarını bulmakta zorlananlara da yardım edecek.  İnce eleyip sık dokuyarak, devam etmek isteyenlerin önündeki engelleri açacak. Ne kadar yorgun düşersek düşelim, keçi gibi inatçı, kaya gibi sert olmaya zorlayarak elimizden gelenin en iyisini yapmak için uğraşma dönemi başladı. 

Marsın iyi yanı; herkesi ciddi düşünmeye davet edecek. Evlenmek in,  bir yere bağlanmayan küs barış ilişkiler out olacak. Aile işinde çalışanlar parayı daha çok konuşacak.  Akraba ile iş yapanlar arafta kalacak. Gizli ilişkiler ortaya çıkacak.    Kurumsalda çalışıp iş yerinin arkasından iş çevirenler deşifre olacak.  Hele bir de Güneş, Koç burcuna geçip Mars’a arka çıkınca olmaz denilen olacak, olan iş bozulacak diyor Mars!

 

Mars’ın yan etkileri ve tavsiyeler

Bu dönemde en dikkat edilmesi gereken ise kişisel ilişkilerimizin bozulmaması adına; hırsın rehavetine kapılmadan, mantıklı davranmalı ve sevdiklerimize karşı sert olmamamız gerektiği.  Tüm sınırları zorlayan güç isteğine kapılmak, işkolik olacak derecede çalışmak sağlık problemlerini de beraberinde getirebilir. Bu dönem iş aşkıyla yaşayanların, ortaya somut bir şey koyamadım diyenlerin dönemi, duyurulur. Mars, Oğlak burcundayken diğer bir yan etkisi ise; tembellik ve uyuşukluk halidir. Bu tembellik ve uyuşukluk ilk adımı atma, harekete geçme konusunda bizi epey zorlayabilir.

Oğlak burcuna yelken açan Mars için; zamanı yönetebilmek, strateji belirlemek ve disiplinli olmak kritik kelimelerdir.  Hedefleri olanların, planlarını uygulamak isteyenlerin arkasını sıvazlayacak Mars Oğlak, 21 Aralıkta Oğlak burcuna geçiş yapan Satürn’den de destek alacak. Peki, bu yan etkiler varken bu etkileşimden nasıl mı karlı çıkarız? Zihin tembelliği durumunda hedeflerimize ulaşmamız için, üçüncü kişilerin motivasyonunundan yararlanabilir, önemli yaşantılardan ilham almak isteyebiliriz. Bu dönemde ortaklı iş yapan insanların sayısı artabilir.  Plan ve program dâhilinde disiplinli ve en önemlisi kararlı adımlarla hareket etmemiz avantajımız olacaktır. Gücümüz, güçsüzlüğümüz haline gelsin istemeyiz değil mi?

Mars dünyanın damarına basacak…

Gezegenler toprak burcunda toplanırken dünyada toprak meseleleri daha net ve daha kesin bir şekilde masaya yatacak. Otoriter bir gezegenin, keskin yaptırımlara tabi tutan Oğlak burcunda hareket edecek olması, 2018 bahar aylarında sahalarda fırtına gibi esecek olması,  bir de üstüne Satürn’le iş birliği yapacak olması filmlere konu olacak kadar inanılmaz ayların bizi beklediğini işaret ediyor.  Kaldı ki sadece bizim ülkemizin natal haritasına 7. evinde değil, ABD güneş burcunun karşısına geçiyor.  Bu da iki ülkenin siyasi ilişkilerinin sert vetolara gebe olacağına işaret ediyor.  

Mars Oğlak burcunda önüne kattığını yakacak!

ABD borsasında, 2008 yılındaki bankaların bile temelini sallayan günler yaşanırken, Türkiye borsasında da dengelerin inanılmaz derecede değişeceğinin habercisi…

ABD düşen uçakları,

Japonya Depremi ve ani kayıpları,

Ünlü bir futbol takımın kazası,

İran liderinin açıklamaları,

Çin gösterileri,

Türkiye’nin, Afrin’le ilgili keskin kararları başlıca gündem konuları olacak.

 

Zeynep Turan

13-03-2018

Yazının tüm hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...