Yükleniyor . . .

1988 - 1995 YILLARI ARASINDA DOĞANLAR

1988- 1995 YILLARI ARASINDA DOĞANLAR

Gökyüzünün her köşesini konuşalım ancak bazı yıllar var ki onları özellikle şu sıralar hiç atlamadan konuşmak gerek. Bu günlerdeki gökyüzü hareketlerinin hedef aldığı yıllar; 1988- 1995 yılları arasında doğanlar yani gökyüzündeki gezegenlerin haritalarında da birebir aynısı olanlar. Bu belirttiğim 7 yıl arasında doğanların kendi Natal haritalarına dair bilmedikleri bir şey var. O da şu günlerde dilimden düşürmediğim devrim gezegeni Uranüs’ün onların doğduğu tarihte Oğlak burcunda olması.

Kendi devrim gezegeni doğdukları yılda Oğlak burcunda olan, bu 1988-1995 yılları arasında doğanlar bugünlerde ne mi yapıyor?

Burcu ne olursa olsun, 1988-1995 yılları arasında doğanlar; aştan, ilişkilerden, gelecek kaygısından kafalarını kaldıramıyorlar. Her ne kadar kafaya takmıyorum deseler de bir o kadar da takıyorlar. Hal böyle olunca 2019 yılının gökyüzü konumuna göre Satürn ve Plüton-Oğlak iktidarı, onların devrim gezegenine yani Uranüs’üne deyim yerindeyse her gün omuz atıyor. Ruhları gökyüzü tarafından adeta ablukaya alınmış bu yıllar, bu kadar dürtüklenmeye, sarsılmaya gündelik hayatlarında tepki verseler de gökyüzündeki bu hareketliliğin hayatlarında devrim yapacağından şüpheniz olmasın.  1988-1995 yılları arasında doğmuş kişilerin sadece Satürn ve devrim gezegenleri mi Oğlak? Hayır, 1988 yılının ikinci yarısından ta ki 1990 yılının sonuna kadar Satürn’ü Oğlak olanlar da var. Bu anlamda gökyüzü, onların çok daha önemli bir döngüden geçtiğini ima ediyor.

Burçların yanında yıllar neden önemlidir?

Çünkü burçlar günlük hayatımızı, gündelik hayatta vereceğimiz tepkileri, toplumdaki duruşumuzu ve tavrımızı anlatırken, dünyaya uzak gezegenler ise kaderimizi, fıtratımızı, neden vazgeçemeyeceğimizi ya da bile bile nelerle sınanacağımızı anlatır. 2019 yılının dünyaya en uzak gezegenleri en çok Oğlak burcunda hareket ettiği için gökyüzü, 1988-1995 yılları arasında doğanları abluka altına aldığını göz önünde bulundurursak bu yıllar arasında doğanlar kendilerini baskı altında hissettiklerini düşünebilirler.

Haritalarda Uranüs’ün Oğlak burcunda olması ne demektir?

Uranüs, devrim gezegenidir. Peki, Uranüs Oğlak burcundayken dünyaya gelmek devrim yaptırıyor mu?  Gökyüzü Uranüs Oğlak burcunda dünyaya gelenlerin kurumlarda, iş ve endüstriyel alanlarda değişiklik peşinde,  sosyal imkânları fazlasıyla kullanma derdinde, uzun vadede araştırmacı ve atılımcı olduklarını işaret ediyor. Tüm bunlarla birlikte bu yıllar arasında doğanların gayretli, hırslı, zor anlarda başkalarına yardımcı olan ancak kendi sıkıntılı anlarında destek olunmadığında ise ciddi anlamda insanların üstünü çizen yıllar olduğunu söylemek gerek.

Gökyüzü size adeta dayanıklılık testi yapıyor.

1988-1995 yıları arasında doğanlar 2019 yılının gökyüzünden feyz alıyorlar. Aşka, ilişkiye, talihe, ilerlemeye, felsefeye, öğrenmeye, gelecekle ilgili bugüne kadar kendilerine kattıklarına kadar ne varsa bugünlerde takmış durumdalar. Bu anlamda Satürn’ün konumu, onların devrim gezegeninde ne kadar dayanıklı olduklarını sorguluyor. Yani sosyal ve yakın arkadaşlıkları, eski dostlukları, uzun yıllar idare ettiği özellikle çocukluktan, ergenlikten,  üniversiteden gelen ilişkileri olan bir 1988-1995 yılları arasında doğmuşsanız işte buralarda dayanıklılık testi yapıyor gökyüzü sizlere. Hem ilişkiye karşı enerjinizi hem de geleceğe karşı beklentilerinizi kırıyor. Üzerinizdeki ataleti atabilene aşk olsun. Atarsa da zaten 2020 yılının başı atacak. Çok uzak bir tarih değil. Arada tabi ki savaşçı olacak, kızgınlıklarınızı sergileyecek, öfkenizi göstereceksiniz. 2019 yılının Temmuz ayında ise tadından yenmez bir enerjiye sahip olacaksınız. Çünkü 2019 yılının Temmuz ayında tutulmalar var ve devrim gezegeniniz tutulmaya dâhil olacak. 1988-1995 yılları arasında doğmuş, devrim gezegeni Oğlak olan biri olarak burcunuzdan çok daha etkili bir tutulmaya sahip olacaksınız. Bu tutulma devrim gezegenim var ve daha farklı hikâyelerim varmış lafını söyletecek sizlere.

Prangalarınızı kırmalı, kafanızdaki karışıklıklardan uzaklaşmalısınız.

Natal haritanızdaki Uranüs’ün etkisiyle gökyüzü tarafından hedef alındığınızı, prangalarınızı kırmaz ve sorumluluklarınızı farklı yönlere doğru artırmazsanız, gök kubbe kendinizi kısıtlanmış, disiplinsiz ve donuk hissedeceğinizi işaret ediyor. Devran aslında sizin için dönüyor. Ancak ya bu devranı döndüreceksiniz ya da takılıp kaldığınız konuların depresyonunu bol bol yaşayacaksınız. Bu yazıyı bugün yazmamın nedeni Temmuz ayına çok az bir zaman kala kazanç sağlamanızı istememdir.

Gökyüzündeki Oğlak burcu iktidarı hayatlarınızı hiç olmadık şekilde etkilemiş olabilir.  

Uranüs Oğlak burcundayken biraz bencilliği de getiriyor. Diğer yandan Uranüs, Oğlak burcundayken çok büyük ve aktif bir rol almıyor. Dolayısıyla bu nötr rolü ile şu aralar hem tutulmalara gideceği için hem de gökyüzünün teması toprak olduğu için sizleri daha yakından hedef aldığını söylüyor. Bunlarla Bu anlattıklarımla birlikte yazıyı okurken Satürn’ünün Oğlak olduğunu öğrenenleriniz de oldu.  Bunların içinde 1988 yılının ikinci yarısı doğanlardan 1991 yılının başına kadar doğanlar yer alıyor. Benim Satürn’üm Oğlak burcuymuş, tam Uranüs’ü anlamışken bir de Satürn’ü mü anlayacağım derseniz; tabi ki derim. Satürn’ünüz Oğlak olduğu için bugünlerdeki Satürnyen döngüden ve Satürn gerilemesinden payınıza düşeni fazlasıyla alıyorsunuz. Ara ara sosyal medyalarda dip not olarak sizlere her ne kadar değişeceksiniz, dönüşeceksiniz, psikolojiniz biraz zorlanıyor, bekleyin, sabredin desem de siz beklemeyenlerden de olabilirsiniz 1988’in ortası 1991 yılının başında doğanlar. Hal böyle olunca bir anda evlenmiş, aniden ilişkiyi bitirmiş ya da aniden boşanmış da olabilirsiniz. Hem Satürn’ü hem de Uranüs’ü Oğlak burcu olarak gökyüzündeki Oğlak iktidarı hiç ummadığınız etkiler bırakmış olabilir hayatlarınıza.  

Hayatınızın en önemli 7 yılından geçerken, her anınızın değerini bilmelisiniz.

1988-1995 yılları arasında doğanlar; 2020 yılının başına kadar hemen her gün bir meşguliyeti, gelecekle ilgili bir derdi, kendisine vazife olmayan konuları önüne getirilirken bulacaklar. Tabi ki bu noktada 1988-1995 yılları arasında doğanlara tavsiyem bu yıllara bir daha gelmeyeceğinizi göz önünde bulundurursak, hayatınızın en önemli 7 yılından geçtiğinizi belirtmek isterim. Evlilik, aşk, sosyal çevre, kariyer gibi hayatınızın birçok alanında aniden aldığınız kararlar size şimdilerde acaba dedirtiyor olabilir. Hatta derin üzüntü ve pişmanlıklar da yaşıyor olabilirsiniz. Ancak zamanın çabucak geçtiğini, giden zamanın geri gelmediğini ve bugün ve sorasının önemli olduğunu bilmelisiniz. Aşırı duygusallıktan ve hantal gündelik hareketlerden kurtulabilirseniz ve kafanızda dönen hıza yetişirseniz emin olun kendinize gurur duyacağınız yıllara imza atıyor olduğunuzu 2021 yılında bol bol konuşmuş olursunuz.  Merhametinize diyecek söz yok. Ancak Uranüs’ün merhametinizden çok aile ile ilişkileri, onay alma, ne yöne gideceğini bilme, bugüne kadar elde ettiklerini nasıl kullanacak ve gelecekten beklentiler gibi kriz meselelerini yönettiğinin tekrar tekrar altını çiziyorum sevgili 1988-1995 yılları arasında doğan gençler.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının her hakkı saklıdır.

09.04.2019

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...